s wallet ile temassız odeme yapan var mı |
Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (159. sayfa)
-
-
Saatin yazılımı en son Haziran 2024'te güncellenmiş. Yılda 2 defa mı güncelleniyor bu meret? Apple Watch 7 im her ay güncelleme alıyordu neredeyse....
-
Genelde 3 ayda bir güncelleme geliyor farklı bir durum olmadıkça.
-
Evet , dün kullandım daha,
-
Arkadaşlar merakımdan soruyorum bu saati nasil
Begenebiliyorsunuz daha önce apple watch kullanip samsung ekosistemine gecmek icin saati ve telefonu degistirmis biri olarak cok pismanim. Whatsapp bildirimlerinden bıkmış durumdayim ya saate erken gelir ya telefona erken gelir gece uyurken uyku takibini kafasina göre yapiyor bazi geceler veri toplarken bazi gecelerde hic orali olmuyor telefon olarak samsungtan memnunum ama saat olarak asla degilim. Bu sorunlarin cozumu varsa yazabilirseniz cok memnun olurum teşekkürler -
Watch 4 6 7 kullaniyorum 7 den daha cok memnunum whatsapp saatte kullanmiyorum, fazla umursayarak kullanirsan sorun cok cikar kafaya takmadan kullan detaya inince sorun cok cikiyor -
Inanin cok takilan biri degilimdir fakat bildirim olayi fazlasiyla canimi sıkıyor uygulayi saatten silince hic whatsapp bildirimi gelmiyor saati takmadan cikmama az kaldi -
Ben de daha önce Apple watch 7 ve iPhone kullanıyordum. Ben de S24'ümden memnunum ama saat beklentimin altında kaldı. Eyvallah whatsapp kullanabiliyorsun, video bile izleyebiliyorsun. Ama saatin metrikleri, adım saymaları vs memnun değilim. Apple saatimde evden çıktıktan 50 metre sonra yürümeye başladığımı otomatik anlıyor ve kaydetmeye başlıyordu. Bunda ise bazen 1 km sonra kayıt etmeye başlıyor, bazen 500 metre. Ben her seferinde yürüyüşe başladım deyip düğmeye mi basacağın öyleyse bu nasıl akıllı saat?
Ayrıca Google asistan saatin bir çok fonksiyonunu çalıştıramıyor; antrenman başlatamıyor, kalp ritmini ölçemiyor çünkü sensörlere erişimi yok. Bixby garabeti bunları yapabiliyor ama İngilizce. Şu android ekosistemindeki çift başlılık insanı yıldırıyor. Saatte Google asistanı devreye alabilmek için bile yok önce telefondan dilini İngilizce yap sonra kur sonra tekrar Türkçe yap işleri ile uğraştırıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan.M -- 29 Kasım 2024; 16:50:57 >
-
Çok haklısınız, saatin bir şeyler yapabilmesi için ben neden uğraşayım?
Dediğiniz gibi birçok şeyde kararsızlık var, benim yürümemi algılaması da sizdeki gibi çalışıyor, bazen erken bazen geç algılıyor.
Bunlar küçük şeyler gibi görünse de mide bulandırıyor. Uyurken takip etmesi gerekirken bazen veri almazken bazen alıyor. Saat kolumdayken kendiliğinden kitleniyor bazen kolumu algılamıyor sanırım saat koluma tam takılı ve gevşek durmuyor kısacası hiç memnun etmiyor. -
Spigen Bezel Tune Pro alacak arkadaşlar; ekran koruyucu ile birlikte kullanacaksanız 40 mm için olan ekran koruyucu almanız gerekiyor. 44 mm ekran koruyucu olduğunda bezel takılmıyor bilginize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noname3434 -- 29 Kasım 2024; 19:24:44 > -
Merhaba
Kılıfın takıp çıkarması kolay mı?
-
Merhaba. İlk taktığımda kolay çıkmıştı ancak daha sonra zorlamama rağmen çıkaramadım. Biraz kenarlardan esnetmek gerekiyor ama çıkarma ihtiyacı da hissetmedim açıkcası. Bu arada saate zarar vermiyor takıp çıkarırken çünkü çelik çerçevenin iç kısmını komple plastik kaplama yapmışlar. -
Ekran koruyucu olarak hangisini tercih ettiniz marka olarak.
-
Ben bu ürünü aldım çok memnun kaldım.
https://app.hb.biz/hKw8xXAQrq0q -
takip
-
Bu saate herhangi bir saatçiden beğendiğim 20 MM kordon takabilir miyim? -
Evet takabilirsiniz -
https://www.sammobile.com/news/november-update-keeps-rolling-out-to-galaxy-watch-7-ultra/
Samsung' a yakınlığı ile bilinen Sammobile Galaxy Watch 7 için yeni güncellemenin yolda olduğunu söylemiş bakalım Haziran ayından beri güncelleme almıyor malum -
Telefonlara Türkçe AI geldikten sonra telefon klavyesşnde Türkçe dikte ile yazdırmayı artık Google ile değil Samsung ile yapabiliyoruz ama saatte denediğimde olmadı. Mecburen Gboard kullanmak gerekiyor. Deneyen var mı? -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X