Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.234
Cevap
113
Favori
115.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli arkadaşlar elma ile armutu karşılaştırmanız doğru değil.

Huawei saatler elma ise Samsung saatler armuttur.

İkisinin de avantaj ve dezavantajları var ama görünürde Huawei'nin bariz pil üstünlüğü var çünkü huawei saatlerin işletim sistemi ve işlemcisi "Bildirim gösterem, saati gösterem, nabız ölçem" diye ayarlanmıştır.

Nabız konusuna gelirsek.. Samsung ilk defa çok geride değil, azıcık geriden geliyor. Aşağıdaki ölçüm şahsıma aittir. Bir tarafta Huawei Fit 3, Diğeri GW7.

Spor kürek çekme sporu.

Kaldı ki çoğumuz saatlerimizi günlük hayatta dinlenirken takıyoruz. Dinlenirken nabız ölçümünü herkes yapıyor.

Quantified Kardeşin emekleri müthiş ama ölçüm yaptığı şeyleri sürekli yapıyor muyuz? Mesela ben çok afedersiniz tuvaletten çıktığımda 10KG dumbell yapıyorum... Alışkanlık... Saatimi takıp "Ay nabzım ne durumda" diye ölçmüyorum.

Ekstrem durumlar.

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 14 Kasım 2024; 0:20:34 >

• FastegL F kullanıcısına yanıt

Hocam devamlı kullanıyorum ve bu hafta içinde de 3-4 kere kullandım sorunsuz olarak. Bip sesinin gelip işlem yapmaması 1-2 defa başıma geldi. Ama nedenini buldum sanırım. Saati post cihazına iyice yaklaştırmadığım zamanlarda oldu. Bip sesi geldi ama post cihazında ki 4 tane yeşil ışık yanmadı. Bu nedenle ödemeyi alamadı. Hemen akabinde iyice yaklaştırdığımda ödemeyi aldı.

Bu arada saatim Watch Ultra. Ödeme yapamamak Watch 7'ye özel bir durum olamaz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shades99 -- 14 Kasım 2024; 14:38:21 >
  • Geçtiğimiz hafta 40mm aldım bir haftadır kullanıyorum. Günlük 12 saat kullanıma iki gün rahat rahat çıkarıyor bende. Aod kapalı tüm bildirimler sağlık ölçümleri sürekli açık. Akşam yatarken kolumda yatmıyorum deli yatan bir insanım ben kolumda bunla yatarsam ikiye ayırırım sabaha velhasıl bence batarya performansı tatmin edici bundan önce amazfit trex pro 2 kullanıyordum hiç bir özelliği olmadan iki hafta gidiyordu.

Şahsen beni memnun etti batarya performansı zaten amazfit gibi hiç bir özelliği olmayan saatten sonra bu batarya süresini göze almıştım. Arkadaşlarım Apple watch kullanıyor bir günü zor çıkardığından şikayetçi ki aod falan kapalı kullanıyorlar.

Elbette alım konusunda tavsiye vermem herkesin kendi tercihi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese iyi hafta sonları dilerim watch 7 de google asistanı nasıl etkinleştiriyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tango4280 T kullanıcısına yanıt

Konuyu biraz araştırırsanız bir kaç kişi anlatmıştı. Aklımda kaldığı kadar telefondan Google asistanı İngilizce yapıp kurulum yaptıktan sonra Türkçe ye çeviriliyordu. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuz42 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hallettim.

• selamlar, işcep'te hata alıyorum. Saatte falan her şey normal ama ödeme yapmıyor pos hata veriyor. Maximum'a geçmeyi düşünüyorum ama ortalık yerde hayat maksimumda diye bağırmasına uyuz oluyorum. Kapatmanın bir yolu var mı saati sessize almak dışında :)

• Saatte temassız ayarlayınca telefondan işlem yapamıyorum. Bir ayarı var mı bana mı denk geldi

• Selamlar,

Saati alalı iki haftaya yakın oldu. Pil performansından memnun değilim. Önerisi, tavsiyesi olan var mı şunu yap şunu yapma gibisinden?

• Ben 3 hafta kullanıp iade ettim, pili güç tasarrufu açık anca 2 gün gidiyordu. Yerine gt5 pro titanyum aldım, 3 günde tüm özellikleri açık şekilde hala %78 pil var. Samsung ve apple bu işi neden huawei gibi yapmıyor anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    samsung ve apple işletim sistemlerini geliştirirken hep kullanıcılarını kobay olarak kullanır, sürekli denemeler yapar ki işletim sistemi gelişsin, bir gün 4 gün gider şarjı bir gün 12 saatte bitebilir, o yüzden stabilite hep aynı kalmaz

• Galaxy Watch FE'de altimetre olup bu saatte olmamasının akıl ve mantığı nedir anlayabilen var mı? Telefondan uzakken yükseklik ölçmüyor ve bağlıyken ölçtüğü yükseklikte muhtemelen doğru değil.

• dark dragon kullanıcısına yanıt

Şu saat için bu yorumu yapmak saçmalıktır. Saatin zaten batarya kullanım süresi belli. Tanıtımda zaten kaç saat pilin gittiğini açıkladılar saat de pil kısmında 10 gün gider demiyor sonuç ne ? Bu saatin üretiminde bataryanın uzun süre gitmesi zaten hedeflenmemiş. Gelip buraya bataryasını ne olduğu belirsiz OS kullanan saatler ile kıyas etmeniz aşırı saçma.

• Arkadaşlar sizce hangisi daha iyi duruyor? Spigen Bezel Pro kaba geldi gözüme ama sade hali de çok ince kalıyor.

• noname3434 N kullanıcısına yanıt
    Bezel ile daha iyi bence

Bezelli super olmus o bezel kilifli mi spigen sitesinden mi aldin

Birde cikarip resimlerini atarmisiniz bezelin

• teober71 kullanıcısına yanıt
    Hocam uğraştım ama çıkartamadım şu an. Paylaştığım videoda detaylı incelemiş. Evet spigen resmi sitesinden aldım. Ama ekran koruyucu ile birlikte olmuyor ekran koruyucuyu çıkartıp takmanız gerekiyor. Bu yüzden 40 mm ekran koruyucu siparişi verdim tam iç çerçevesine oturması için.

Jai Vaghelayoutube
    Samsung Galaxy Watch 7 44mm | Spigen Bezel Tune Pro Case
    https://www.youtube.com/watch?si=YaMWOIwUO8t33a2t&v=33bspqGgUIo&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noname3434 -- 22 Kasım 2024; 20:33:43 >

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.