Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.201
Cevap
113
Favori
113.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu ay ve yıldızlarla beraber gösterilen bi tema var ekranda dairesel olarak ay tarih ve gün de yazıyor adını hatırlamıyorum uygulamadaki varsayılan temalar arasında, bu tema neden ingilizce? Saati babama almıştım onun için soruyorum Türkçe olsa daha iyi olurdu, herkesde bu şekilde mi? Güncelleme falan mı gelmesi gerekiyor? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişiselleştirme / indexten 2. Seçerseniz Türkçe oluyor
    Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snltrk52 -- 9 Kasım 2024; 14:25:16 >
  • Selamlar amazon indirimiyle bende satın aldım. Ekg ve tansiyonu çözemedim bir türlü.
    Bir de pil ömrü için önceki sayfalarda adım senkronuyla ilgili bi ayar vardı bulamadım.
    Son olarak google asistan nasıl yükleniyor bixby yerine

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Snltrk52 S kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler oldu 👍🏻

• H.M. kullanıcısına yanıt

Açıkçası benim de şimdiki aklım olsa 10 lira fazla verip kaçak ultrasını alırdım Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] . Batarya konusu önemli değil ama titreşimi hissetmemek beni çok üzdü GW7'de... Kimsenin bahsetmemesi daha çok üzdü. Apple'da böyle bir eksiklik olsaydı yabancı forumlar ayağa kalkardı, Samsung forumlarında çıt yok.

Bu nesil böyle idare edeceğim. Seneye Ultra 2 falan gelirse bakarız.

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    Belki de diğerleri titreşime bizim kadar önem vermiyordur
    Eğer gelenek devam ederse ultra 2 seneye değil de 2026'da çıkabilir. Watch 5 pro 2022'de çıkmıştı, ultra 2024, ultra 2 2026 olabilir.

• H.M. kullanıcısına yanıt
    Aynen mesela ben. İçinden o özellik kalksa bile umurumda olmaz yine alırım. Hiç kullanmadığım ve sevmediğim bir özellik titreşim. Ne saatte ne telefonda.

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Hocam ses yok titreşim yok nasıl haber alacağız o zaman Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] 

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Hocam toplantı, iş görüşmesi, ders sırası, sinema, tiyatro gibi durumlarda ben zaten bildirim takibi yapılmasını çok tasvip etmiyorum. Hem çevreye rahatsızlık veriyor, hem de dikkati dağıtıp konsantrasyon düşürüyor bence. O yüzden bu tip durumlarda en sağlıklı olan sessize alınması bildirimler ve aramalara ancak ilk müsait zamanda yanıt verilmesini doğru buluyorum. En azından ben yıllardır bu prensip ile hareket ediyorum. Bu şekilde hayatımda geç öğrenerek bir kere bile bir kaybım ya da pişmanlık duyacağım bir durum olmadı. O yüzden olmayacak bir şey değil bence. 15 dk ya da 30 dakika geç ya da önce bir haberi alarak ya da alamayarak çok şey kaybedilmez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 9 Kasım 2024; 22:42:57 >
    Bu görüşe ben de katılıyorum. Watch 7'den önce Watch 6 Classic kullanıyordum ve onun titreşimi kat be kat iyiydi. Saatleri hep titreşimde kullananlar için önemli bir ayrıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgottenh -- 10 Kasım 2024; 19:46:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forgottenh F kullanıcısına yanıt
    Ewet

Bende Galaxy Note 9 vardı onun titreşim motoru acayip bir şeydi. Yani masaya koyduğun zaman evin bir köşesinden dahi o titreşim sesini duyabilirdim. Şuan S24 plus kullanıyorum ve titreşim neredeyse yok. Masadayken o titreşimi çoğu zaman hissetmiyorum. S23 ve S22 de durum nasıldı bilmiyorum belki insanlar bu duruma alışmıştır. Bende W7 den önce W3 kullanıyordum ondaki titreşim oldukça yeterliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyunalv2 -- 11 Kasım 2024; 11:53:16 >
  • eyunalv2 E kullanıcısına yanıt
    Olması gereken gelişmeler olmuş demek ki. Titreşim ile adamı melodiden beter rahatsız eden insan doldu ortalık. Umarım tüm marka ve modeller titreşim yoğunluğunu bu şekilde kısmaya devam ederler🙏🙏🙏

Abi ip atlıyorum, 100 atlamada 30sn dinleniyorum... İp atlama turumun bittiğini hissedemiyorum siz garip garip şeyler yazıyorsunuz.

35 yaşındayım, "Abi Osman'ın telefon/saatinin titremesi beni rahatsız ediyor" demedim. Siz de demediniz. Lütfen trollük yapmayın.

• İnsanlar keşke sizin dediğiniz gibi sadece yürüyüş ya da spor yaparken titreşim kullansalar. Benim derdim düşüncesizce titreşim modu kullanıp sanki bu şekilde çevreyi hiç rahatsız etmediklerini zanneden bencil insanlar ile. Sizinle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 11 Kasım 2024; 19:27:15 >

Titreşim olmadan telefon kullanmıyorum. Hem saat hem telefon. Fakat sizin dediğinizi anlıyorum ben. Üst katımda birisi oturuyor. Her sabah telefonun titreşimi ile o değil ben uyanıyorum. Anlarım uyanmak için kurmuşsun da aralıksız 40 dakika titriyor insan uyanmaz mı ya? 5-10 dakika neyse diyeceğim o da yok. Zır zır zır kafamın içinde titriyor gibi. Bunlara bu özelliği yasaklamak lazım.

• qqEagless kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum kardeşim benim ne demek istediğimi çok iyi anlamışsın. Aynı üst komşudan bende de var başucundaki komodinin üstünde yarım saat sabahın 5 inde o sessizlikte beton delen makine gibi darrr darrr bitmiyor bitmiyor o kalkana kadar bizde uyku kalmıyor. Böyleleri yüzündendir istiyorum ki o titreşim yoğunluğu gerçekten kısılsın tüm cihazlarda.

• whatsapp bildirim sıkıntısını çözebilen var mı? İlk aldığımda anında geliyordu şimdi çok gecikmeli geliyor. Sildim tekrar yükledim falan yine aynı. Ayarlarda da ekstra bir şey göremedim. 

• Thrashbringer kullanıcısına yanıt

WhatsAppi Saatten silersen anında geliyor.

• Ermis1453 kullanıcısına yanıt

teşekkürler bir de öyle deneyim

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.