Tanıtım tarihi: 10.07.2024 Ön sipariş tarihi: 10.07.2024 Türkiye satış fiyatı: (40mm 9.999,00 TL, 44mm 10.999,00 TL) Satış fiyatı: (40mm $299 / £289 / €319, 44mm $329 / £319 / €349) Galaxy Watch7, kendinizi bütünsel bir şekilde anlamanıza yardımcı olacak şekilde tasarlandı. Galaxy Watch7, günlük zindeliği desteklemenin daha fazla yolunu sunarak, daha zinde ve fit günler yaratmanız için sizi motive ediyor. 100’den fazla egzersizi doğru bir şekilde takip edebilir ve hedeflerinize ulaşmak için Antrenman Rutini ile çeşitli egzersizleri birleştirerek rutinler oluşturabilirsiniz. Race özelliği ile ilerlemenizi izlemek ve motivasyonunuzu korumak için mevcut ve geçmiş performansı gerçek zamanlı olarak karşılaştırın. Vücut Kompozisyonu ile vücudunuzun kapsamlı bir anlayışını elde ederek tam bir vücut ve fitness anlık görüntüsü alın.
Kalp Atış Hızı Takibi ile anormal derecede yüksek veya düşük kalp hızları için gerçek zamanlı okumalar ve uyarılar alın, AFib’i (Atrial Fibrilasyon) gösterebilecek düzensiz kalp ritimlerini IHRN (Düzensiz Kalp Ritmi Bildirimi) ile tespit edebilir ve Elektrokardiyogram (EKG) ve Tansiyon takibi özelliği(BP) ile kalp hareketlerinizi daha derinlemesine anlayabilirsiniz.
Bu gelişmiş, derinlemesine izleme ve veri ölçümleri, Galaxy Watch7’deki Samsung’un en yenilikçi donanımları sayesinde mümkün kılınıyor. Geliştirilmiş BioActive Sensör, daha kesin sonuçlar sunarak kendinizi kapsamlı okumalarla daha iyi anlamanızı sağlıyor.
Galaxy Watch Serisi’nin en güçlü çipi ve ilk kez 3nm İşlemci ile donatılmış olan Galaxy Watch7, üç kat daha hızlı CPU ve uygulama işlemcisinin %30 oranında geliştirilmiş güç verimliliği ile sıra dışı bir giyilebilir deneyim sunuyor. Ayrıca, Galaxy Watch7, konumu daha kesin bir şekilde izleyebilen Çift frekanslı GPS sistemini içeren ilk Galaxy akıllı saattir, bu sayede yoğun kentsel ortamlarda bile nerede olursanız olun üstün netlikte başarı sağlıyor.
Samsung’un ikonik dairesel tasarımını içeren Galaxy Watch7, dalgalı tasarımı ve renkli dikiş detayları gibi yeni saat kayışları ile kişisel tarzınıza uyum sağlıyor. Ayrıca, Galaxy Watch7, bağlı Galaxy cihazları arasında daha sezgisel ve kesintisiz deneyimler sunuyor. Akıllı Yanıt Önerilen AI aracılığıyla önceki konuşmaları analiz ederek uygun yanıtları öneren Akıllı Önerilen Yanıtlar ile mesajlara kolayca cevap verebilirsiniz. Double Pinch Hareketi ile elleriniz doluyken bile bir Galaxy Watch ve bağlı Galaxy akıllı telefonu kolayca kontrol edebilir ve ödemelerden Dijital Kimliklere erişime kadar her şeyi daha kolay hale getiren hepsi bir arada Samsung Wallet’ı kullanabilirsiniz.
Galaxy Watch7, 40mm ve 44mm olmak üzere iki boyutta sunuldu. Galaxy Watch7 40mm, Yeşil ve Krem renklerinde, Galaxy Watch7 44mm ise Yeşil ve Gümüş renkleriyle satışa sunuldu. Renk: – 44mm: Yeşil, Gümüş – 40mm: Yeşil, Krem Boyut ve Ağırlık: – 44mm: 44,4 x 44,4 x 9,7 mm, 33,8g – 40mm: 40,4 x 40,4 x 9,7 mm, 28,8g Ekran: Sapphire Crystal – 44mm: 1.5-inç (37,3 mm) 480×480 Super AMOLED, Tam renkli Her zaman açık ekran – 40mm: 1.3-inç (33,3 mm) 432×432 Super AMOLED, Tam renkli Her zaman açık ekran İşlemci: Exynos W1000 (5 çekirdek, 3nm) RAM: 2 GB Depolama: 32 GB (Kullanılabilir 21.1 GB depolama alanı) Pil: – 44mm: 425mAh – 40mm: 300mAh Sensörler: Samsung BioActive Sensor (Optik Biyosinyal Sensörü + Elektriksel Kalp Sinyali + Biyoelektrik İmpedans Analizi), Sıcaklık Sensörü, Hızlandırıcı, Barometre, Jiroskop Sensörü, Manyetik Alan Sensörü, Işık Sensörü Bağlantı: Bluetooth 5.3, Wi-Fi 2.4+5GHz, NFC, GPS(L1+L5)/Glonass/Beidou/Galileo Dayanıklılık: 5ATM + IP68 / MIL-STD-810H Uygunluk: Android 11 veya üzeri ve 1,5 GB’tan fazla belleğe sahip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meet Galaxy Watch7. More powerful and intelligent than ever before, our latest Galaxy Watch seamlessly guides you through your activities, 24/7. See what’s new in this official unboxing video.
Learn more: http://smsng.co/
00:00 Intro
00:11 In box item
00:20 Design
00:34 3nm processor
00:38 GPS
00:40 BioActive Sensor
00:42 One click band
00:55 Size & Color& Band
01:02 What’s in the box
#GalaxyWatch7 #GalaxyAI #SamsungUnpacked #Unboxing #Samsung https://www.youtube.com/watch?v=nwYDLREN5RA&feature=youtu.be< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 21 Temmuz 2024; 13:55:39 > |
Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]

-
-
Ilk yorumu atayım. Uzun yıllar hem Apple hem Samsung ekosistemindeki hemen her saati kullandım.
En son Apple Watch Ultra ve Watch 8 45mm Cellular kullandım.
Öncesinde de Galaxy Watch 6 Classic ile çok kısa bir beraberliğimiz oldu çünkü berbat bir saatti.
Şimdi sırada Samsung Watch 7 44mm var. Bakalım nasıl olmuş. En büyük umudum 3nm yeni işlemci ve çift kanallı GPS.
Watch6 classic de arayüz çok sorunluydu. Çift kanallı gps olmadığı için egzersiz verilerinde ciddi sapmalar olabiliyordu.
Nabız sensorü de yenilenmiş. Watch 6 classic de sağlık verilerinin uydurma olduğu herkes tarafından konuşuluyordu ve bizzat kendim de uyku verilerini doğru analiz etmediğini tespit ettim.
Şimdi sıra Watch 7 de.. 19 temmuz u bekliyorum. Bakacaz.. bizimlemisin yoksa degilmisin. Begenmezsem direk iade edicem, buraya da yazıcam. Çok kılımdır bu konularda affetmem.
EDIT : Watch 7 siparişimi tam kargolanacağı gün iptal ettim. Yurtdışından Watch Ultra almaya karar verdim. Özellik bakımından aynı sayılırlar ancak tasarım bakımından Watch Ultra daha çok içime sindi diyebilirim. Aldıktan sonra güncellemelerimi yaparım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 18 Temmuz 2024; 20:22:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Öncelikle saatler hayırlı olsun.
Benim gönlüm w7 ultra da. Zira şu an kullandığım w5pro gayet stabil gitmekte. W7 klasik ile takas artı hediyeler beni cezbetse de mantıklı bir karar değil benim için.
Ultra modelini yurt dışından alma planım netlik kazandı bakalım.
Özetle saat geçmişim şöyle...
1. Frontier
2. Watch 5 pro (şu an devam)
3. Plan dahilinde Allah izin verirse Watch 7 Ultra (yurtdışı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXIM X51V -- 11 Temmuz 2024; 19:48:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
watch 6 serisinde astro edition olarak özel bir seri getirmişlerdi, watch 7 serisine özel bir seri gelir mi sizce?
-
Verdik önsiparişimizi bakalım hayırlısı olsun herkese
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Geçen sene aldığım watch 6 classic'i 4600 tl karşılığında alıyor ve Watch 7 11.000 TL mi? Şaka olsa gerek, bunu alan olur mu ki?
-
Yeni sensörden dolayı Wireless power sharing özelliği kullanılamıyor, yani direkt telefondan saati şarj edemiyoruz.
https://www.samsung.com/ae/support/mobile-devices/about-the-galaxy-watch7-series-wireless-charging-and-wireless-power-sharing-features/
Siparişteki saatlerimiz ve yeni konu başlığı hayırlı olsun 👍🧿
Geldik bakalım 😁
İşte gerçek bir kullanıcı daha :) tebrik ediyorum sizi ve yorumlarınızı beklıyorum hocam benim gibi almaya değer mi diye düşünenler için yönlendirici olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kötü olmuş. Yeri geldiğinde telefondan saati şarj ediyorduk. Bu bilgiyi iletmeniz iyi oldu. Teşekkürler.
-
Garantisi bitmiş halen kullanımdaki Apple watch 5 serisini takasa verebiliyormuyuz hocam
-
Ozaman bende geçeyim sipariş teşekkürler.
5762₺ fiyat verdi şarj aleti şarj ünitesi hediyesiyle deneyimleyeceğiz bakalım nasıl olmuş watch7
4 senedir Samsung ekosistemi içindeyim. Hiç kullanmadım. Çevremde telefon üzerinden saat şarj eden görmedim :)
Yeni nabız sensörü iyi kalp okuması yapıyorsa bana göre başarılı olmuştur.
-
Alırım bi H.O
-
Hayırlı olsun hediyeleri eklemedin mi
Teşekkür ederim, bana bir şey vermedi... Ben de "atla" dedim. Çok önemli değil.
S23 Ultra alırken verdikleri şarj aletiyle aynı.
Bana göre o kadar da şey bir cihaz değil.
Beyler saatte LTE işi boş iş. Uzun süre hem apple watch ultra hem apple watch 8 stainless steel cellular kullanmış biri olarak söylüyorum.
Telefonunuz yanınızda olduğu sürece bu saatler şebeke almaz. Doğrudan bluetooth üzerinden standart şekliyle çalışır. Bu saatlerin mantığı telefonunuz yanınızda olmadan, altınıza koşucu taytı ve asics ayakkabılarınızı giyip 8-10km koşmanız ya da mayonuzu giyip speedo gözlüklerinizi takıp telefonunuz olmadan yüzmeniz içindir. Düzenli olarak koşu ya da yüzme sporlarını disiplinli şekilde yapmıyorsanız bu saatler mantıksız ve anlamsızdır. Samsung TR bence cellular olmayan versiyonlarını yarı fiyata getirmeliydi. Apple in içinden geçerdi bu şekilde. Şimdi istiyorsa altından olsun kimse 44k samsung saate vermez. Yurtdışından 22k ya alıp, kullanabilirsiniz. Bu saatler sürekli şebekeye bagli olmadığından kapanma olayları Cep telefonları gibi değil. Kaldı ki kapansa bile bluetooth ile telefonunuza zaten bağlı ve GPS dahil tüm özellikleri aktif. Özellikle bu saati almak isteyenler ydisi alip kullansın. Yoksa 9.5k ya Watch 7 44mm alın zaten işlemci de dahil olmak üzere neredeyse tüm özellikleri aynı. Watch 7 44mm aldım, beğenirsem bir süre kullanırım ve ilk yurtdisi seyahatimde ultrayı alır dönerim. Benim planım bu yönde. Kullanmayacağım bir özellik için fazladan 22k vermeye gerek yok. |
Şu saat için bu yorumu yapmak saçmalıktır. Saatin zaten batarya kullanım süresi belli. Tanıtımda zaten kaç saat pilin gittiğini açıkladılar saat de pil kısmında 10 gün gider demiyor sonuç ne ? Bu saatin üretiminde bataryanın uzun süre gitmesi zaten hedeflenmemiş. Gelip buraya bataryasını ne olduğu belirsiz OS kullanan saatler ile kıyas etmeniz aşırı saçma. |
Çocukluk hayali ışıklı kronometreli alarmlı basic casio olan adamlarız biz ne bekliyon ki :) :)
|
Bende aranıza Watch 7 44mm Gümüş ile katılmış bulunmaktayım. Nişanlım bu konuyu okuduğumu görmüş bana hediye olarak satın aldı |
Ben şikayet var a yazmıştım. Hiç ilgilenmediler, az önce cimer'e yazdım güzelcene ve ticaret bakanlığına şikayette bulundum. Problem kargoların gecikmesi falan değil .Bilgi alamıyor oluşumuz. Kargo bu gecikir, temudan ürün gelecekken 1 ay bekledik. Ama ne oluyordu hesbına giriyorsun ve aşama aşama görüyorsun. Bize söylenen ne bilgisiz çalışanlardan, şu an kargo aşamasında bekleyin gelecek. 25'inden önce de aynısnı diyorlardı 15'inde sipariş verdim 16 Sında kargo hazırlık aşamasına geçti. Hediye şarj aleti bile önden gelmedi bana millete gitmiş. Samsung'da ise, birisi arıyor sizin sipariş alınmamış kayıp diyor. paranız iade edilir diyor, Birisi arıyor yoo siparişiniz var görüyorum ben acil olarak bildirdim hemen kargolanacak diyor, Birisi arıyor siparişiniz kargo aşamasına gelmiş bekleyin kargolanacak diyor, ama o sırada bizden sonra sipariş verenler ürünlerini kullanmaya başlıyor . Böyle rezillik kepazelik olmaz. Ticari ahlaksızlıktır bu ve her türlü yere şikayet edilmeyi hak ediyordur. ÜStelik lansman ürünü, insanları bekletip şu gün kargolanacaktır diyerek beklettiğin bir ürün. Şimdi benim gibi insanların hiç birinde gram heves kalmadı bu saat konusunda. Samsung Türkiye her zaman rezildi ve rezil olarak kalacak. Müşteri temsilcileri iyi not alabilmek için nasıl yumuşak konuşuyorlar ediyorlar. Ama işlevsellikleri ise konuştuklarının 10'da 1 kadar bile değil. Hiç biri işlevssel kişiler sözü geçen kişiler değiller. Samsung ürünlerini severim alırım ve kullanırım. Ama samsung markasını sevdiğim kadar da samsung Türkiye distribütöründen de nefret ederim. |
Allah kahretsin bunları ya, ciddi anlamda kahretsin yani. 4 günde bir boku beceremez mi bir marka. Samsung 'un da sucu değil, vermişler kıytırık bir taşerona bütün süreci eline yüzüne bulaştırdı. Ne siparişler alındı ne başka bir şey. Bakın YEMİN ediyorum ellerinde saat maat yok bunların. Tanıdıklarına torpilli insanlara yolladılar youtuberlar cart curt onlara, bize de gelecek gelecek diye oyalıyorlar. Çünkü arkadaşım siparişini iptal edecem demiş sabah görselleri attı. Hiç soru sormadan anında iptal etmişler. Sen mal satmışsın müşteriye sormaz mısın niye iptal ediyorsunuz hayırdır bir sorun mu oldu beyefendi falan diye. Hayatları yalan dolan, sistemleri de yalan dolan. İŞm gücüm var uğraşamıyorum gidip bayilere bakacam yoksa ama uğraşamadım. Yarın da Bursa'ya gideceğim bakalım vakit olursa orada samsung bayi varsa nilüferdeki avm lerde falan oradan alırım belki. Ama onlar da geri alım kampanyasında çok az fiyat verir ya. |
Benzer içerikler
- samsung watch 8
- en iyi ekg çeken saat
- akıllı saat türkçe dil yok
- apple ring
- sim kartlı akıllı-saat tavsiye
- galaxy watch 7
- xiaomi watch s4
- airpods güncelleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X