< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulkarneyin -- 12 Temmuz 2024; 2:39:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (2. sayfa)

-
-
Danimarkadayim. Ultra modeli burada 22-24 bin tl arasi. Haftayada stoklarda olacak diyorlar. Her sene yeni modeli cikacak olan bir saate 40 bin tl mantikli degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Iptal edip hb den alin hocam 9500 hbde kupon uygulayinca
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akıcılık konusunda birşeyler değişmiş gibi. Kanlı canlı test etmek gerek birde.
x (formerly twitter)
Raven (@Razar_the_Raven) on Xhttps://x.com/Razar_the_Raven/status/1811073457926410611 -
Akıcılık eskisine oranla çok iyi ama hâlâ mükemmel değil.
x (formerly twitter)
x.comhttps://x.com/milesabovetech/status/1811469387326423349?t=HVhj7GOQw2YroYrfnCvpcw&s=19
Öneriniz için teşekkür ederim ama ürünün 44mm'si HB'de görünmüyor bende.
Bir de değişim muhabbettinden zaten ürün bana 6.500 civarına mal olacak.
-
Samsung hemen değişim furyasındaki fiyatları çöpe çevirmiş.
Aferin.
-
Aynı fikirdeyim. Neymiş 3nm, neymiş çift gps, neymiş daha iyi sensör.
Büyük ihtimalle satışlar yüksek olmayacak ve kampanyalar gelecek. Beklemek lazım.
-
Samsung neredeyse 4 senedir yatıyor akıllı saat konusunda...
Bu sene ilk defa işlemciyi yenilediler, GPS'i çift antenli yaptılar, nabız sensörü değişti ve cihazın hafızası 32gb oldu.
Kağıt üzerinde ilk defa Samsung apple saatleri yakaladı. Pratikte ne olur göreceğiz.
-
watch 7 için yapılan değişim kampanyasında verilen teklifler saçmalık resmen. 7 bin tl yine ödeme yapmam gerekiyor
Hepsi Burada da ürün bitmiş mi? Watch 7 44mm görünmüyor. 1.500 indirim vardı + 6 taksit peşin fiyatına. 40 mm görünüyor sadece.
-
Arkadaşlar ben şimdi Web site üzerinden canlı destek le konuştum dün gönderilen 25 w şarj cihazının sipariş e nasıl dahil etmem gerektiğini konusunda. Hiçbirseyden haberi yok danışmanın iptal et tekrar alayım diyorum kampanyaniz da iptal olabilir diyo iptal edersek. Sizi arayacaklar dedi konuşmayı bitirdi. Şarj cihazı kodu gelen arkadaşlar, kodu sipariş e ekleme konusunda nasıl ilerlediniz ve hangi ortam üzerinden destek ile liletisime geçtiniz yardımcı olurmusunuz
Siparişleri iptal ettik tekrar aynı hesaptan alım yaptık gelen kodla beraber (ben buds 3 proyu için yaptım bunu) saat alanlar da yaptı.
Wp üzerinden yazışınız samsung Mt ile. Siparişimin iptal etmek istiyorum vs vs. Teyidini alınca yeni alımı yaparsınız. Hayırlı olsun şimdiden.
Son ödeme ekranında kod kullanan alanına gelen maildeki kodu girince ekledi bende şarj aletini
-
Ben saat icin ön siparis kodu gelmeden siparisi vermiştim sorun orda hocam zaten. Yani şarj aleti olmadan sepet oluştu.
Sağolasin hocam bi WhatsApp dan deneyeyim bakalım onalr ne diyecek
Rica ediyorum. Birşey demelerine gerek yok burada. Tamamen hakkınız. Sipariş iptal etmek istiyorum yeni kod geldi alımı tekrar yapacağım dersiniz.
Kolay gelsin.
Siparişi iptal edip tekrar almanız gerekiyor. Başka türlü adaptör eklenmiyor. Müşteri temsilcisine yazıp hemen iptal edebilirsiniz. Sonrasında yine aynı hesapla son aşamada kodu girince adaptörü de ekleyecek.
Galaxy watch7 44 mm yeşil in stok bitti uyarısı veriyor sitede iptal etmeyeceğim beni arayacaklarmis konu ile ilgili
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X