|
Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (156. sayfa)
-
-
Her şeyi anında öğrenmenin artısı ya da yarım saat geç öğrenmenin arasında fark varsa haklısınız
Çok hızlı yaşıyoruz ve bildirimdi haber di yorum du derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz
Biraz etrafımızı dinlesek, hayatı gözlemlemek belki ardığımız huzuru yakalarız diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 12 Kasım 2024; 23:4:28 > -
Hayattan bu kadar takmıyor olsam son model telefon ve saat almazdım hocam zaten. Amacım telefona gelen bildirimi telefonu elime almadan önemli diye önce saaten görmem gerekiyor ki telefon başka yerdeyse ya da cebimdeyse boşuna bakmakla uğraşmayayım. Ya da 10dk sonra cevap vereceğim birinden mi yoksa hemen gelen mesajına döneceğim bir kişiden mi gelmiş göreyim. Ona göre rutinler, bildirim ayarları yapıyoruz zaten. Hem bu sadece kişi bildirimi değil, takip ettiğin bir finansal bildirim de olabilir kripto ya da normal borsadan. Veyahut haber bildirimleri.
Ben bu saati normal bir saat gibi kullanacaksam 10k verip akıllı saat almanın anlamı yok zaten gider normal şık duran bir tane saat alır geçerim :D Herkesin kullanım amacı farklı. Ben kolumdaki bir telefon gibi görüyorum.
Zaten bu topraklarda huzuru aramak çok zor. Bari durumun keyfini çıkaralım :D
-
Boğazımıza kadar elektroniğin içine batmış durumdayız. Çok alıştık ve ciddi bağımlı olduk. Şurada hepimizin en az günde 5 saat ekran süresi vardır. Buna tv, bilgisayar vs eklenirse belki 8-9 saat belki de daha fazla ekran süremiz var.
Arada bi geliyolar, diyorum ki hepsini sat, geç tuşlu telefona koluna da tak adam akıllı bir isviçre saati devam et..
Ama o kadar ele geçirmiş ki bizi kopamıyoruz.
Hele sosyal medya.. instagram, tiktok vs.. rezaletin daniskası. İlk fırsatta bütün sosyal medya hesaplarımı sileceğim sanıyorum.
-
arkadaşlar 1-2 haftadır işcep çalışmamaya başladı. Yaşayan var mı? Normalde ödeme yapınca ekranda fiyat yazardı. Yine bip sesi geliyor ama pos cihazında hata oluyor. Farklı farklı yerlerde aynı hatayı aldım. Tüm ayarlar açık. Çalışıyordu kullanıyordum da.
-
Her kelimesine imzamı atarım
değil bir gün bir saat internetsiz kalamıyoruz ne kaçacaksa artık
-
Bir saat için bu kadar koleksiyon oluşturmuşsunuz bravo doğrusu
zevk böyle bir şey olsa gerek
-
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. -
Ben instagramı kapattım, Facebooku iş için kapatamıyorum şimdilik. Yakında facebooku sadece pcden kullanma planım var. Twitterı ise sadece gündemi takip etmek için 0 takip ve 0 takipçili olarak kullanıyorum. Özellikle instagram mide bulandırıcı olmaya başladı...
-
Ayda 2 gün 8'er saat boyunca telefonsuz dolaşıyorum. Zorlanırım zannediyordum ama zaman gayet güzel geçiyor. Sadece insanlara saat sormak biraz tuhaf oluyor bu devirde
-
Siyah spigenden kullanıyorum. Kesin tavsiye ederim. Elden teslim almaya imkanım olsa gümüşü denemek isterdim :D Deri kodonlar da iyiymiş. Arkadaş 1 ay önce samsunsaydı keşke o zaman olsaydı ilan
-
Hocam gümüşü o kadar çok aradım ki inanamazsın :) Ne hepsiburada'da ne de spigen resmi sitede 20 mm stok yok halen. -
Özel değilse neden iade ettiniz hocam?
-
siyah cırtlı vardı bende onu kullanırdım daha çok ama kaybettim bulamıyorum mecbur bir süre buna döndüm. w5pro da kullanıyordum spigeni. alıştım şimdi bırakamıyorum. Tek kötü yanı ince bilek olduğum için sökecek baklası kalmadı bende sonuna kadar çıkarttım. Ama bir bakla takarsam da bol oluyor bu sefer. Vücudum şiştiğinde de biraz sıkıyor. Fakat görüşünü tamamen değiştiriyor.
-
O problem bende de var hocam malesef. Bir bakla taksam bol, çıkarsam sıkı oluyor :) -
Anladım hocam hayırlı olsun :)
-
Ben GT3 Pro'dan geçiş yaptım. tek amacım model yenilemek ve NFC ile kart kullanmadan işlemlerimi halledebilmek. Şarj konusunda Huawei'nin eline su dökemez bu kesin, ek olarak saat yüzleri vs açısından da Huawei çok daha iyi konumda.
Her ne kadar 2.5 yıllık bir model olsa da Youtube üzerindeki The Quantified Scientist kanalındaki ölçümlere göre GT3 daha hassas ve doğru ölçüm yaptığından spor yaparken GT3 Pro kullanmaya devam edeceğim.
Arayüz zenginliğinden dolayı da formal giyinmek durumunda olduğum zamanlarda, şarj konusunu da eklediğimde uzun tatillerde yine GT3 bana eşlik ediyor olur diye düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: noname3434
Bu mesaj silindi.Hocam siz Ferrari'den inip tofaş'ı tercih etmişsiniz.
Ferrari 100km'de 20 litre benzin yakar ama hızlıdır, tepkiseldir ve üstün donanıma sahiptir.
Şuanda 16. Akıllı saatini kullanan biri olarak Samsung GW7'nin eleştirilmesi gereken tek yanı titreşim motorunun zayıflığıdır.
Onun dışında bu saatin hızı ve tepkiselliğinin yanında batarya ömrü yeterli diyebiliriz. Sizin "Batarya" kaygılarınızı anlıyorum ama benim tecrübelerimin bir değeri varsa o kadar da dert edecek bir şey değil.
Bilgisayar masamda standı var. Günde 1 kere şarj oluyor sadece.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X