Sonunda kasım güncellemesi geldi (Watch 7 44mm). Bekleyenler kontrol edebilir. |
Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (162. sayfa)
-
-
Ben yazacaktım şimdi aynen güncelleme gelmiş indiriyorum bakalım -
Otomatik yükleme başladı. Pille alakalı iyileştirme yoktur inşallah.
-
Samsung Find uygulamasında konum izinlerini vermeme rağmen telefondan uygulamayı açtığımda saatin konumuna ulaşamıyor. "Cihazda bu cihazın konumunun bulunmasına izin verme kapalı" uyarısı veriyor. Saat üzerinden Find uygulamasına girdiğimde ise konum çalışıyor ve hem saat hem de cep telefonunun konumunu görebiliyorum. Böyle bir problem yaşayan var mı?
-
Saatteki konum ayarlarına dikkat edin. Biraz saçma işleyişi var.
-
Arkadaşlar bu saatin haki renk kordonlusunu kullanan var mı? Bej ve gümüş güzel duruyorda haki yi bilemedim görsellerde içime sinmiyor sonra kullanıcıların paylaştığı görsellere bakıyorum fena durmuyor -
Gayet şık ve güzel duruyor. Diğer renklere göre daha zarif duruyor.
-
Ben haki kullanıyorum, bir hayli beğendim. Tavsiye ederim.
-
Ben de şimdi fark ettim. Siz kurdunuz mu? Nasıl hocam bir değişiklik fark ettiğiniz bir şey oldu mu? -
Hic bi degisiklik olmadi -
-
Anlamlı bir güncelleme değil.
Ben bir şey göremedim.
Hatta bugün yürüyüşe çıkarken eskiden 5sn içinde GPS bulan saatimin GPS bulamadı. Antrenmandan çıkıp tekrar girdiğimde hemen GPS sinyali buldu.
-
Güvenlik güncellemesi dışında dikkatimi çeken bir fark olmadı maalesef.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X