Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.383
Cevap
120
Favori
125.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu fiyatlara zor. Mesela benim Classic 6'dan geçmem için fiyatın 15 bin bandına inmesi gerekiyor. Üstü tamamen saçmalık. Çünkü geçmeye değecek ne artı bir özellik ne de tasarım güzelliği var.

Hee ekstrem sporlar yapıyor olsam kesin alırdım. Ama bluetooth olanını alırdım. Yoksa geçmeye değmez bence.

Bu cihaz tamamen amaca yönelik bir cihaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Herkesin zevkine saygı duyuyorum ama ilk görsellerini gördüğüm andan itibaren anlamlandıramadım.. yani oturup güzel bir saati nasıl mahvedebiliriz diye toplantılar çalışmalar yapılmış olsa sonucu bu saat olurdu herhalde diye düşündüm. Sonra ön yargılı olma hele bir gör fiziken dedim kendi kendime.. fiziken görünce bu mu 33-34 binlik saat dedim! Yargılarım pekişti. Kasası malzemesi plastikleri tasarımı.. neresinden tutsam elimde.. hani 44 mm olanı 10,5a çıkardılar.. buna da bt modele 15 deselerdi e-sim modele de 20 deselerdi tamamdım.. bu rakamlar da çok da ama hadi neyse.. zor satarlar.. olduğu kadar derler.. 40 ve 44 mm tasarımları da bir seri daha devam ederse onlar da sıkıcı hale gelir, bişiler yapması lazım bu adamların.. klasik model için de geçerli bu durum...

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Watch 6 classici ver bunu sana verelim deseler üzerine 1 kuruş istemeseler teşekkür edip reddederim... özelliklerdeki gelişim tamam ama tasarım... ne öyle ne böyle.. hangi tasarım dilini konuştuğu belirsiz..

Severek takan arkadaşlardan özür diliyorum, benim için böyle.. belki de ben zevksizim cidden ona da birşey diyemiyorum...

• Erhan.M E kullanıcısına yanıt

tesekkurler bilgi icin , bende deneme yaptım bluetooth kapatınca ve arama yapmaya calısınca yine bluetooth ac dedi ama 2-3 dakika sonra tekrar deneyince arama yaptı .

• İyi akşamlar. Watch ultra ile telefon görüşmesi yaparken saatin hoparlörinden son ses de biraz cızırtı geliyor. Sonuçta küçücük hoparlör. Normaldir diye düşünüyorum. Rahatsız edici değil. Bu durumu siz tecrübe ettiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TÜRKOĞLU_06 T kullanıcısına yanıt

Ultra konusunda bir şey diyemem ama watch 7 de sıkıntı yok.

• yavuz42 kullanıcısına yanıt

Yavuz Bey merhaba,

Hoparlör patlak değil ama cızırtı da çok dikkatli dinlediğiniz de arada çok hafif. İki benzer Ürünü yan yana kıyaslamak lazım.

• Merhabalar,

whatsapp bazen saate geç bildirimde bulunuyor. atıyorum telefona bildirim geliyor, 10 saniye sonra falan saate geliyor. bunun bir ayarı var mıdır?

• mmsinan M kullanıcısına yanıt

Benimde başıma geliyor, wifi ve Bluetooth açıkken acaba kafası mi karışıyor diye düşünüyorum,

• Geç bildirim olayı normal bir durum. Siz en yüksek ses de telefon görüşmesi yaparken çok küçük cızırtı ile karşılaştınız mı?

• mmsinan M kullanıcısına yanıt

Saatten ve telefondan ayrı ayrı Pil ayarlarına girip uyku modundaki uygulamalardan Whatsapp'ı kaldırmanız gerekiyor. Uzun süre mesaj gelmeyince uyku moduna geçiyor uygulama o yüzden geç geliyor. Arka planda her durumda çalış gibi bir seçenek vardı onu işaretlemeniz gerekiyor hem telefondan hem de saatten. Ondan sonra bildirimin telefondan önce geldiği bile oluyor saate.

Merhaba hocam

Şimdi mesajınızdan sonra başka bir hattan arayıp kendim denedim ama cızırtı olmadı bende.

• noname3434 N kullanıcısına yanıt

yapınca düzeldi sanırım , şu an tak diye geliyor Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] D

• Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]

Saatin pili 2 gün rahat gidiyor. Tabi stok varsayılan kuruluma ek sadece ezan vakti uygulaması var. Saat arayüzü ultra görünüm arayüzü. Kalp stres horlama ve uyku takibi ölçümü sürekli açık. Bu 2 gün boyunca uyku takibi için de saat kolumda takılıydı.

Ezan vakti uygulamasını da kurmasam 3 gün gidecek sanırım :)

Bende saatte google asistan konuşurken cızırtılı ve kesik kesik geliyor böyle bir şey yaşayan var mı

• Merhaba. Telefonumu servise verdim ve verirken e-sim iptal etmedim. Şuan saatime arama ve WhatsApp mesajları geliyor fakat normal mesajlar gelmiyor. Bu durum normal mi?

wifi üzerinden bağlı olduğunda gelir.

whatsapp ı ilk kurarken doğrulama yaptıktan sonra sim e ihtiyacı yok.

• Can851 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Gerçekten uygun fiyat. Bezel tune pro ya içim gitti de takması kolay çıkarması zormuş o yüzden almadım.

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.