< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (164. sayfa)
-
-
Herkesin zevkine saygı duyuyorum ama ilk görsellerini gördüğüm andan itibaren anlamlandıramadım.. yani oturup güzel bir saati nasıl mahvedebiliriz diye toplantılar çalışmalar yapılmış olsa sonucu bu saat olurdu herhalde diye düşündüm. Sonra ön yargılı olma hele bir gör fiziken dedim kendi kendime.. fiziken görünce bu mu 33-34 binlik saat dedim! Yargılarım pekişti. Kasası malzemesi plastikleri tasarımı.. neresinden tutsam elimde.. hani 44 mm olanı 10,5a çıkardılar.. buna da bt modele 15 deselerdi e-sim modele de 20 deselerdi tamamdım.. bu rakamlar da çok da ama hadi neyse.. zor satarlar.. olduğu kadar derler.. 40 ve 44 mm tasarımları da bir seri daha devam ederse onlar da sıkıcı hale gelir, bişiler yapması lazım bu adamların.. klasik model için de geçerli bu durum...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Watch 6 classici ver bunu sana verelim deseler üzerine 1 kuruş istemeseler teşekkür edip reddederim... özelliklerdeki gelişim tamam ama tasarım... ne öyle ne böyle.. hangi tasarım dilini konuştuğu belirsiz..
Severek takan arkadaşlardan özür diliyorum, benim için böyle.. belki de ben zevksizim cidden ona da birşey diyemiyorum...
tesekkurler bilgi icin , bende deneme yaptım bluetooth kapatınca ve arama yapmaya calısınca yine bluetooth ac dedi ama 2-3 dakika sonra tekrar deneyince arama yaptı .
-
İyi akşamlar. Watch ultra ile telefon görüşmesi yaparken saatin hoparlörinden son ses de biraz cızırtı geliyor. Sonuçta küçücük hoparlör. Normaldir diye düşünüyorum. Rahatsız edici değil. Bu durumu siz tecrübe ettiniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ultra konusunda bir şey diyemem ama watch 7 de sıkıntı yok.
Yavuz Bey merhaba,
Hoparlör patlak değil ama cızırtı da çok dikkatli dinlediğiniz de arada çok hafif. İki benzer Ürünü yan yana kıyaslamak lazım.
Merhabalar,
whatsapp bazen saate geç bildirimde bulunuyor. atıyorum telefona bildirim geliyor, 10 saniye sonra falan saate geliyor. bunun bir ayarı var mıdır?
-
Benimde başıma geliyor, wifi ve Bluetooth açıkken acaba kafası mi karışıyor diye düşünüyorum,
Geç bildirim olayı normal bir durum. Siz en yüksek ses de telefon görüşmesi yaparken çok küçük cızırtı ile karşılaştınız mı?
Saatten ve telefondan ayrı ayrı Pil ayarlarına girip uyku modundaki uygulamalardan Whatsapp'ı kaldırmanız gerekiyor. Uzun süre mesaj gelmeyince uyku moduna geçiyor uygulama o yüzden geç geliyor. Arka planda her durumda çalış gibi bir seçenek vardı onu işaretlemeniz gerekiyor hem telefondan hem de saatten. Ondan sonra bildirimin telefondan önce geldiği bile oluyor saate.
-
Merhaba hocam
Şimdi mesajınızdan sonra başka bir hattan arayıp kendim denedim ama cızırtı olmadı bende.
yapınca düzeldi sanırım , şu an tak diye geliyor D
-
-
Bende saatte google asistan konuşurken cızırtılı ve kesik kesik geliyor böyle bir şey yaşayan var mı
Merhaba. Telefonumu servise verdim ve verirken e-sim iptal etmedim. Şuan saatime arama ve WhatsApp mesajları geliyor fakat normal mesajlar gelmiyor. Bu durum normal mi?
wifi üzerinden bağlı olduğunda gelir.
whatsapp ı ilk kurarken doğrulama yaptıktan sonra sim e ihtiyacı yok.
-
Spigen aksesuarları Hepsiburada' ya da gelmiş ve kendi sitesinden daha ucuza satılıyor dayanamadım şunları aldım 👇
https://www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-watch-7-44mm-kilif-kordon-kayis-rugged-armor-pro-matte-black-acs08338-p-HBCV00007A4ZFF
https://www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-watch-7-44mm-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-glas-tr-ez-fit-2-adet-agl08493-p-HBCV00007A4WYM
https://www.hepsiburada.com/spigen-caseology-samsung-galaxy-watch-7-44mm-kilif-vault-matte-black-acs08340-p-HBCV00007A4Z5N
https://www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-watch-7-44mm-kilif-liquid-air-matte-black-acs07900-p-HBCV00007A5DKC
Başka modelleri de var hem 40 hem de 44mm için gelmiş alacak arkadaşlar varsa spigenin kendi sitesinden ziyade hb den alsın bariz fiyat farkı var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler. Gerçekten uygun fiyat. Bezel tune pro ya içim gitti de takması kolay çıkarması zormuş o yüzden almadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X