< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (165. sayfa)
-
-
-
Hayırlı olsun. Ben de henüz saati almadım ama uygun fiyat bulmuşken rugged armor pro aldım. Galaxy watch 5 için almıştım, çok güzel bir ürün.. Şimdi inşallah 5 pro'dan 7'ye geçeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim gerçekten de saate takılınca resmen saat level atlıyor hem koruma hem de estetik anlamdaquote:
Orijinalden alıntı: vgunHayırlı olsun. Ben de henüz saati almadım ama uygun fiyat bulmuşken rugged armor pro aldım. Galaxy watch 5 için almıştım, çok güzel bir ürün.. Şimdi inşallah 5 pro'dan 7'ye geçeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz takılı halinin fotoğrafını paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Armor proyu çıkardım kablosuz şarj pedine tam oturmadığı için yarın aldığım hepsinin takılı halinin resmini atarımquote:
Orijinalden alıntı: vgunSiz takılı halinin fotoğrafını paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Watch 7 - 44mm
12 saat gündüz kullanımda kalan şarj %87
fena değil gibi? aod kapalı.
-
Uyku takibinde sömürüyor pili...
Arkadaşlar 7 44 için deri kayış arıyorum watch 6 classicteki gibi ama bulamadım. Bulan var mı ya da farklı güzel kordon alanlar var mı? Ben gri silikon kullanıyorum çok kararmaya başladı
ben bunu aldım. biraz sert gibi bir de kasaya göre ince kalıyor.
www.hepsiburada.comVagave Samsung Galaxy Watch 7 - 6 - 5 - 4 / Watch 6 Classic Fiyatıhttps://app.hb.biz/RqcSY3L0QFkv -
Hangi siteden aldiniz hepsini
Hepsiburada' dan aldımquote:
Orijinalden alıntı: teober71
Hangi siteden aldiniz hepsini
Fiyatlar aşırı şekilde dalgalanıyor
Hocam iyi günler mümkünse görsel yükleme şansınız varmı acaba
Watch ultra Mobil veri, bluetooh, güç tasarrufu açık ve uçak modunda 40 saat kullandım. Şarj seviyem %50 idi. Mobil veri açıp uçak modunu kapatıp saati telefona bağlayınca 8 saatte %50'den %20'ye düştü. Telefon yanımda değilken saatten görüşme yaptığımda şarjı su gibi içiyor.
Arkadaşlar hem normal ekranı hem de AOD ekranı beyaz olan kadran var mı? Ya da burada tasarlayabilecek arkadaşlar var mı ücreti mukabilinde?
saçmalık. Ultra 44 bine çıktı şu an 25 bine bulunabiliyor. Rezillik :) insanlar yurtdışından kayıtsız aldılar o fiyatlara markaya değer verenler. Marka yine yapacağını yaptı :)
Watch 7 ise 7 bine düşüp duruyor. Hali hazırda 8 bine bulunabiliyor. Madem bu fiyatlarla kar edebiliyorsun bu fiyatlara sat. Gerçekten gönül verip hemen alanları kazıklıyorlar. Sonra satamayınca fiyat düşüyorlar.
-
Samsung bu olayı çok fazla yapıyordu ama watch 7 serisi çok tuhaf oldu. 11 bine çıkan 44 mm daha ilk hafta 9 bine alınabiliyordu. Ben 8 bin civarına aldım, sonrasında 7 binli rakamlar bile gördüm. Aslında aradaki farklar günümüz için büyük rakamlar değil ama % hesabı yaptığımız zaman çok tuhaf. Yeni çıkan ürün 1-2 ayda %30 ucuzluyor
-
Ama Galaxy Watch Ultra' nın iki varyasyonu var biri LTE yani saate e-sim tanımlayıp saat üzerinden telefona gerek olmadan iletişim kurabileceğin diğeri de Bluetooth versiyonu 25.000 TL olan versiyonlar büyük ihtimalle Bluetooth lu versiyonudur ki Bluetooth lu veriyonu çok uzun zaman olmadı Türkiye'ye geleli 27.000 TL civarında idi geldiği zaman ama baz model (Galaxy Watch 7) için dediğinize katılıyorumquote:
Orijinalden alıntı: FastegLsaçmalık. Ultra 44 bine çıktı şu an 25 bine bulunabiliyor. Rezillik :) insanlar yurtdışından kayıtsız aldılar o fiyatlara markaya değer verenler. Marka yine yapacağını yaptı :)
Watch 7 ise 7 bine düşüp duruyor. Hali hazırda 8 bine bulunabiliyor. Madem bu fiyatlarla kar edebiliyorsun bu fiyatlara sat. Gerçekten gönül verip hemen alanları kazıklıyorlar. Sonra satamayınca fiyat düşüyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 6 Ocak 2025; 11:0:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X