< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (170. sayfa)
-
-
Arkadaşlar Kasım güncellemesinden sonra (en son gelen bu sanırım) WhatsApp bildirimleri falan gelmiyor. Sizde nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ß@R!$
Arkadaşlar Kasım güncellemesinden sonra (en son gelen bu sanırım) WhatsApp bildirimleri falan gelmiyor. Sizde nasıl?wear uygulamasından whatsapp arka plan kısıtı kaldırın,optimize etmesin,+ galaxy store dan dün bir güncelleme geldi watch 7 manager diye , onu da güncelleyin, bende bir sıkıntı yok.
-
Hocam s-wallet ile ben nfc ödeme çok kullanıyorum + olarak gmail hesabını hem telefon hem saate kurunca, yanınızda telefon olmayıp , saat wifiye bağlıyken arama vs çalışıyor, tüm sosyal medyada ,mesaj cevap verme vs klavyede sesli yazma mükemmel çalışıyor, + google asistan var , sesli komut vs araba kullanırken keyifli oluyor.tek dezavantajı batarya, bu şekilde kullanımlarda max 2 gün çıkarıyor, eve geldiğimde zaten saati çıkarıyorum,şarja takıyorum, sürekli full geziyorum bu şekilde.
huawei gt5 de kasa , batarya vs çok güzel.nfc ödeme, sesli komut, klavey sesli yazım , uzaktan bağlantı arama vs yok diye biliyorum.Sizin kullanım ihtiyaçlarınıza göre tercih yapmak gerekir.Benim ihtiyaçlarımda wear os sistemine sahip,google a entegre bir saat işimi görüyor, bunu farkettim. Daha önce akıllı bileklik kullandım, honor,xiaoimi samsung fit , wear oslu saat gerçekten akıllı bir saat haline geliyor.
-
ne kullanmıştınız ki ? evet görevini yerine getirmiş.
-
17.01.2025'e kadar Google asistan ile sesli alarm oluşturma, arama yapabiliyordum. Artık Google asistan bölgenin dili desteklenmiyor uyarısı veriyor. Aynı problemi yaşayan var mı? Çözebildiniz mi?
-
amazonDiruite Samsung Galaxy Watch 7 için 44 mm ekran koruyucu, çizilmeye karşı dayanıklı, HD sertleştirilmiş cam ekran koruyucu folyo, Samsung Galaxy Watch 7 44 mm için ekran koruyucu filmhttps://www.amazon.com.tr/Diruite-koruyucu-%C3%A7izilmeye-dayan%C4%B1kl%C4%B1-sertle%C5%9Ftirilmi%C5%9F/dp/B0D83GYWY8
-
Cevap için çok teşekkür ederim hocam. Benim telefonum honor, dolayısıyla s wallet ve wifi ile arama benim cihazda çalışmaz muhtemelen. Bir de bir kaç özelliğin Türkiye'de aktif olmadığı yönünde yorumlar okudum. Bu hal itibariyle gt5 sanırım benim için daha uygun. 8 serisi çıkınca duruma göre tekrar değerlendirme yaparım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
wifi arama gmail hesabı ile alakalı , başka cihazdan aramaya izin ver seçeneği varsa honor da da çalışabilir swallet da google playden iniyorsa telefona kurup kullanılırsa, saattede kullanılır diye düşünüyorum. denemek lazım
-
Çalışmıyor diye biliyorum hocam, aynı durum tablette de var. Sizin telefon Samsung sanırım ondan dolayı sorunsuz kullanıyorsunuz.
Evet hocam s23uvar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arama yaptığımızda saatten görüşme yapamıyormuyuz.
Tekrar teşekkür ederim hocam. İyi akşamlar diliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: .:EmR@H:.
Arama yaptığımızda saatten görüşme yapamıyormuyuz.yapıryorsun hocam her türlü,
-
Asistan uygulaması saat için markette yok şuan aradım taradım bulamadım. Yaklaşık 1 aydır bende hatayı alıyordum uygulamayı sildim ama tekrar yükleyenedim.
One ui7 ile beraber bixy gidiyor watch os güncelleme gelir geminiye geçer artik
Ben önceki yorumu yazdığımda da vardı kaldırılmış. Galaxy unpacked 2025 ile beraber sanırım geminiye geçeceğiz. Ben asistanın kullanımından memnundum çok işime de yarıyordu. Umarım gemini için fazla beklemeyiz.
-
inşallah gider şu bixby, gerçi ben kaldırmıştım zaten tamamen sildim saatten adb ile. Ama asistan da düzgün çalışmıyor ki, yok dil değiştir yok onu yap bunu yap tam tükçe desteği vermediler ki, çalışsa da pil sömürüyor anasını satayım.
Yani google wear os kullanıyoruz da, ayda yılda bir marketten program yükleme dışında bir gram artsını göremedim wearos 'un. He bir de başka cihazlarda arama işime yarıyor bazen, o da android ve samsung'un özelliği sanırım. Wear os olmasa saatte yine aynı özellik olur muydu acaba bilmiyorum.
-
Watch 6 classic modele gore watch 7 cok kolay ciziliyor.watch 6c kullanirken carpmadigim yer kalmadi hicbirsey yoktu ama 7 en ufak darbede iz yapiyor malesef.koruyucu kilif onerisi olan varmi yada kullanan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X