Severek kullanıyoruz. |
Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (173. sayfa)
-
-
Öyleymiş hocam. Teşekkürler. Mecbur alacağız Watch 7’yi :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyler saatteki uygulamalar/güncellemeleri telefonda neden görmüyor olabilirim?
Uzun zamandır galaxy/google store hiç haber bile vermemiş ama saatte mağazayı kontrol edince haftalardır bekleyen güncellemeler çıktı karşıma oradan yaptım!
Hatta mesela google home saatte var zaten, ama store'a girince yükle seçeneği hala orada?! .. tıkladım bu sefer cihazın ağ bağlantısını kontrol edin dedi
Nereyi bozmuş olabilirim ? :))
-
arkadaşlar watch 7 ios ile kullanan var mı ? Deneyimleri nasıl
-
Dün S24 ultra ile Watch 7 44mm sipariş ettim.
Uzun zamandır akıllı band türevlerini kullanan biri olarak akıllı saate geçtim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Watch 7 derken Galaxy Watch 7 ise eğer IOS ile kullanamazsınız. Cihazlar eşleşmez. Çalışan bir uygulaması da mevcut değil IOS tarafında.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
uyku apnesi özelliği nasıl kullanılıyor ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye de o özellik çalışmıyor maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hassas Kantar
Bu mesaj silindi.slmlar bende de boyle . telefonda hic gozukmuyor guncellemeler . 4 gun onceki mesajınızı godrukten sonra saatten play store u actım ve bendede cıktı haritalar guncellemesi (saatte otomatik guncelleme acıkmıs ama yinede bunları telefodan goremiyorum , telefondaki playstore da da gozukmuyor )
-
telefondan google asistan dilini ayarlamanız lazım ilk sırada ingilizce olacak ikinci sıra da Türkçe o zaman düzeliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X