< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (172. sayfa)
-
-
Samsung telefon yok, kullanamadım 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nabız ve tansiyon doğru ekg konusunda yorum yapamam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hayırlı olsun.
Bende de var aynısı, çok kullanışlı ve şık bir görüntüsü var.
Sensör işlemci vs daha iyi değil mi? Değmez mi?
İşlemci daha iyi kabul fakat watch 5 pro da kötü değil. Sensör olarak bir fark yok. Bio aktif sensör var oda çok önemli bir şey değil. Watch 7 nin eksi yanları bataryası küçük ve ters şarj desteği yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz42 -- 28 Ocak 2025; 22:38:41 >
Abi şu spigen'de ne varsa alan arkadaştan hala canlı görüntüler bekliyoruz :)
-
-
Gordum o modeli ama 1200 tl civari bir fiyati vardi.Bu kampanyada 499 tl ye geldi ki bana gore yinede pahali ama yapacak birsey yok
Doğrudur ben 1330 civarına almıştım spigenin Watch 7 için ürettiği aksesuarları güzeldir bu arada güle güle kullanınquote:
Orijinalden alıntı: özgün134Gordum o modeli ama 1200 tl civari bir fiyati vardi.Bu kampanyada 499 tl ye geldi ki bana gore yinede pahali ama yapacak birsey yok
Kayışlı olan modelinide kullandım fakat 1 yıl olmadan kayışta çatlaklar oluştu o yüzden bu modeli daha kullanışlı.
Şu an amazonda watch 6 Classic 5720 lira değer mi sizce yoksa 2400 farka watch 7 mi bakılmalı? Samsung a34 kullanıyorum telefon olarak.
Arkadaşlar bazen aklıma gelen şeyleri not almak için telefonu çıkarıp yazmak için uygun olamayabiliyorum. Bu akıllı saat üzerinden hızlıca sesli notlar alabilir miyim? Böyle bir uygulama var mı?
-
Ses kayıt uygulaması yüklü onu kullanabilirsiniz.
Watch 6 classic de döner bezel var ve çok kullanışlı. Özellik olarak fark yok tek fark işlemciden dolayı biraz daha hızlı ve seri bir cihaz watch 7.
Teşekkürler
-
Arkadaşlar Apple Watch 7 kullanıyorum hali hazırda, iphone'dan samsung'a geçeceğim telefon kısmında, saatte de geçmeli miyim?
Apple Watch ile android kullanmamıştım hiç, baya bi özellik devre dışı kalıyormuş sanırım.
-
Apple watchı androidle kullanamazsınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X