Ekran koruyucu kullanmıyorum ama spigen rugged armor kılıf kullanıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (171. sayfa)
-
-
Memnunmusunuz degermi 600 tl vermeye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence değer. Saati sağa sola vurmaktan koruyor ve çıkarıp takması kolay.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Teşekkürler hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun
Buarada daha önce sormuştum ama cevap alamamıştım diye hatırlıyorum.
Saatten müzik dinleniyormu ona bakıyordum. Spotify den dinleniyor fakat youtube musıc ten dinlenemiyor.
Olurda merak eden olursa bilgisi olsun
Teşekkür ederim hocam
premium varsa youtube musicden dinlenebiliyor diye biliyorum çünkü uygulamayı açınca direkt uygunsunuz premium ile saatinizde müzik dinleyin yazıyor.
-
Tabii ki de dinlenebiliyor Spotify üzerinden saatin hoparlörü ile dinlenebiliyor yt music ise kulaklık ile dinlenebiliyor Samsung Music ile de saate müzik yükleyerek yine saat hoparlörü üzerinden müzik dinleyebilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: .:EmR@H:.
Buarada daha önce sormuştum ama cevap alamamıştım diye hatırlıyorum.
Saatten müzik dinleniyormu ona bakıyordum. Spotify den dinleniyor fakat youtube musıc ten dinlenemiyor.
Olurda merak eden olursa bilgisi olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 27 Ocak 2025; 18:49:16 >
Premium var. Ama saatten açınca bir cihaza bağlan diyor.direk saatten açmıyor.
Evet bende bunu yazdım.Daha önce sormuştum cevap veren olmamıştı.Dün akşam çözdüm.
-
Hocam kordonun linkini gönderir misin rica etsem
Buyur hocam
vagaveSamsung Watch Deri Kordon Kahve - İsnoshttps://vagave.com/collections/samsung-watch-i%CC%87snos-kordon-serisi/products/samsung-watch-deri-kordon-kahve-i%CC%87snos
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sağ olun hocam
Hem normal ekran hem de AOD ekranı beyaz olan kadran sormuştum daha önce; bugün buldum. İsteyen olursa diye buradan da paylaşayım gayet güzel bir kadran.
play.google.comHMKWatch Analog 152 - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.watchfacestudio.hmk_a_152&pcampaignid=web_share -
Merhabalar, yaklaşık 2 yıldır watch 5 pro kullanıyorum. Şimdi watch 7 almayı planlıyorum ama değer mi bilemedim. Sizce watch 7 ye geçmelimiyim ?
Bende daha önce watch 5 pro kullanan biri olarak watch 7 ye geçtim. Özellik olarak ufak tefek bir kaç şey dışında hiçbir fark yok. Watch 7 de ters şarj yok. Watch 7 nin batarya küçük en fazla 2 gün dayanıyor.
Bence biraz daha bekleyin watch 8 belki daha iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X