Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.449
Cevap
121
Favori
129.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam mesela telefonu almadın yanına , yürüyüşe çıktın, kahve molası verip , kafenin wifi ağına bağlandın. O esnada arama yapıp , çağrı alabilirsin.Tarayıcıdan foruma girebilirsin.sofascoredan maç takibi yaparsın vs.wifi itüm imkanları kullanabilirsin.Telefon yokken yanında.

• calzebur kullanıcısına yanıt

Watch 4 5 6 7 hepsinde wi-fi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • optimus95 kullanıcısına yanıt

Saatten bu ayarı nasıl yapacağız. Telefondan gelişmiş özelliklerden aktif ettim

• calzebur kullanıcısına yanıt

samsung ise telefon ayarlar>baglı cihazlar> başka cihazlarda arama ya girin hesaplarınızı kurun hem saat hem telefonda aynı gmail ile hesap olacak sonra saat orada gözükecek vs

• optimus95 kullanıcısına yanıt

Şöyle bir senaryoda çok işime yaramıştı. Telefonu arabada unuttum, anahtarı da evde. Evin kapısını çalıyorum duymuyorlar. Kapıya gidince saat otomatik wifiye bağlandı zaten. Dedim arama yapayım bir, telefon 4g ye bağlı iken saat wifiye bağlıyken evi arayabildim. Dedim o anda, ulan verdiğimiz paraya değdi ilk defa Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] 

• çok iyimiş ya. ya da biz çok geç kalmışız bu teknolojiye Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] 

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Bende telefonu unutmuş kayınvalideye gitmiştim bir baktım saat çalışıyor WhatsApp falan hepsini kullanabiliyorum çok mutlu olmuştum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar. Watch 7 için çıkan bir ayrı bir kablolu sarj aleti var mi? Sensor yapisindan dolayı önceki seriler tam oturmuyor filan denmis. Konuda 2-3 ay önceye kadar gittim ama bir cevap bulamadim. Yedek bir sarj aleti almak istiyorum tavsiyeniz olur mu?

• macabrex kullanıcısına yanıt

Watch 7 ve Watch Ultra serisi kutusundan çıkan orjinal şarj aletinin kodu EP-OL300 olarak geçiyor. Ama bildiğim kadarı ile bunun daha Türkiye'de satışı yok. Amazon.de'de satılıyor ama Türkiye'ye yollamıyor.

Bunun yerine bir önceki serinin şarj aletini alabilirsiniz :  EP-OR900 olarak aratabilirsinz.

• imtr kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler..

• macabrex kullanıcısına yanıt

Watch 4 5 ve 6 için olan şarj aletleri oluyor yalnız watch 4 için olan şarj aleti yavaş şarj ediyor. Watch 5 ve watch 6 için olan ucu type C olanlardan alırsanız rahat edersiniz. Bende watch 5 şarj aleti ile şarj ediyorum.

• slmlar , yukarıdaki saat ile arama vs mesajlarınız gordum ve bende deneyeyim dedim ama saat ve telefon samsung hesabında kayıtlı olmasına ragmen baska cihazlarda arama ve mesaj kısmında saati gormuyor . Saatin ayarlarında ve telefon ayarlarında samsung hesabın icinde kayıtlı chiazlarda telefon ve saat gorunuyor.

Deneme icin saatin bluetooth kapatıp wifiya baglanmasını ve arama yapmayı denedim ama bluetooth ac diyor .Atladıgım bir ayar falan olabilirmi acaba ?

problemi buldum : galaxy wearable uygulaması icinde ,saat ayarları - gelismis ozellikler- uzak baglantı -baska cihazlarda ara kısmını acmak gerekiyormus. (internetten buldum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D][ABLO -- 16 Aralık 2024; 12:36:36 >
  • mmsinan M kullanıcısına yanıt

Hocam telefonda nasıl ki android 15 ,ios 18 vs varsa saatinde işletim sistemi wear os, kendi marketi ve imkanları var

• Merhaba. Yaklaşık 1 aydır watch ultra kullanıyorum. 2 kez cihaz soğutuluyor uyarısı verdi. Outlook açmış mailleri kontrol ediyordum. Acaba mailler topluca gelince mi ısındı? Bu bir hata mıdır?

• TÜRKOĞLU_06 T kullanıcısına yanıt

Maalesef uzun süre internetten veri alışverişi yaptığı zaman genel olarak bu şikayetleri yapıyor kullanıcılar. Önemli bir sorun değil.

• 44 mm 7 binlere kadar düştü. Samsung yine şaşırtmadı :)

Bu saatte ip atlamayı saymıyor mu? Watch gt 3'te sayıyordu. Bu saat her anlamda daha özellikli ama atlama sayısını saymamasına şaşırdım. Evde ip atlardım gt 3 sayardı kendi rekorumu kırmaya çalışırdım sürekli güzel antrenman olurdu. Watch 7'de sadece kalori ölçüyor :)

• 44 mm vatan da 7500 tl idi, az daha inse dedim 11 bin yapmislar.

şaka mı bunlar?

• Satılmıyor herhalde.. mail atıp duruyorlar...

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Çok normal yani. Bu şekilsiz şeye 28 bin TL verilir mi hiç 🙄🙄

• D][ABLO kullanıcısına yanıt

Selam ben de saat görünüyor dediğiniz yerde ayarlar da açık. Yani ayarlarda bir sorun görünmüyor.

Denemek için, saat telefonu görmesin diye telefonun bluetooth ve wifi kapattım ve saatten arama yapmaya çalıştığımda arama yapmıyor. "Bluetooth ile bağlanıp tekrar deneyin" diye uyarı mesajı verdi. Zaten bu telefona uzak olduğunda işe yaramayacak mıydı?

Güncelleme: Bir 15 dk geçince sorun kalktı. Hem tablet hem de saatten arama yapabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan.M -- 18 Aralık 2024; 8:56:18 >
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.