Bir ara Vatan Bilgisayarda vardı. İnternet sitelerinden kontrol edin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcih -- 5 Aralık 2024; 8:55:40 > |
Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (161. sayfa)
-
-
Dolap sahibinden gibi yerlerde var ama fiyatlar yüksek.
-
Sadece Media Markt ve Vatan da var ama kum rengi ve mavi var sadece şu anda ve fiyatı 999 TL. Siyah yok satışta.
www.vatanbilgisayar.comSamsung Galaxy W6 Kumaş Kordon (Geniş, M/L) - Kum Rengi fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-w6-kumas-kordon-genis-m-l-kum-rengi.html
mediamarktSAMSUNG Galaxy W6 Kumaş Kordon (Geniş, M/L) Mavi Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-galaxy-w6-kumas-kordon-genis-ml-mavi-1230562.html?utm_source=new%20owned&utm_medium=ema-other%20email&utm_term=appshare&utm_campaign=appshare
-
Çok teşekkür ederim herkese cevaplar için orjinal yerine yan sanayi almak mantıklı mı çok farkı var mıdır? -
Paramızla denek olmaya gerek yok. Teknoloji otursun bakarız.. ben de saati klasike geçip yüxük düşünüyorum aslında.. ama daha değil...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 5 Aralık 2024; 14:8:11 > -
Önceki mesajlarda orijinal için bayağı sormuştum hatta bayii vs. gezmiştim ve en sonunda yan sanayi almıştım. Fotoğraflarını yine eklemiştim hocam. 3 tane aldım toplamda 700 küsür ödedim farklı farklı takıyorum. İpliklenme (tiftik), sökülme, ıslanınca koku vs. şu ana kadar olmadı bence orijinal almak yerine bir kaç tane yan sanayi almak daha mantıklı tavsiye ederim.
-
Benim basima gelmisti o kisi bendim sormustum cevap bulamadim ama kendiliginden gitti düzeldi 1 kac gun sonra -
-
Hayırlı olsun hocam, cihazı ne ölçüde kalınlaştırıyor acaba çok fark ediyor mu? Ben Huawei saatten 44mm Watch 7'ye geçip Spigenin metal kordonu ve bu Bezeli ile kullanmak istiyorum. Bilekler biraz ince olduğu için ve 7/24 kullandığım için klasik saat görünümde en minimal ve hafif çözüm bu gibi geldi, en azından saatin kendisi çok hafif zaten. Bir de bezel spor kordon ile de fena durmuyor, çıkarması da zor ise hiç çıkarmam ama bu takılıyken kordonu çıkarmayı etkiliyor mu rahat mı?
-
Hocam bence ağırlığa etki etmedi yani ben hissetmedim. Kabalaşma olarakta çok iyi bence sadece yukarı doğru çok az bir büyüme oldu kenarlarda hiç kabalık hissetmedim ama saate bambaşka bir hava kattı çok memnun kaldım -
Bende beğeniyorum yalnız takıp çıkarması zor denildiği için uzak durmaya çalışıyorum. Bende biraz temizlik hastalığı var. Haftada bir telefonu ve saati kılıfından çıkarıp iyice temizlerim. O yüzden rugged armor aldım bende saate çıkarıp takması kolay.
-
O hastalık bende de var ve ben haftada değil her gün yapıyorum o işi rugged armor alacağım bende o yüzdenquote:
Orijinalden alıntı: yavuz42Bende beğeniyorum yalnız takıp çıkarması zor denildiği için uzak durmaya çalışıyorum. Bende biraz temizlik hastalığı var. Haftada bir telefonu ve saati kılıfından çıkarıp iyice temizlerim. O yüzden rugged armor aldım bende saate çıkarıp takması kolay.
-
Evet zor taktım hocam çıkarırken daha zor olacağı kesin ama saati koruma ve klasik görünüm katmak için taktım ve çok çıkaracağımı sanmıyorum -
bunun temizliğini nasıl yapabiliriz zarar vermeden ? sanki rengi soldu gibi sanırım kirlendi.
-
Hayırlı olsun. Görünüş muhteşem. Temizlik takıntınız yoksa sıkıntı değil. Bende düşündüm de tak çıkar ya saate yada kılıfa zarar veririm diye korkuyorum.
-
Şu an vatanbilgisayarda indirim var. 44 mm watch7 7409 tl almak isteyenler kaçırmasın. Ben hemen sipariş verdim.
-
Vatanda 7799 çıkıyor bende.
-
Gece ekstra %5 kampanyası vardı. Sabah 6'da bitti kampanya.
-
Spigende bezel ve kordon bir aradamı oluyor,yoksa ayrı ayrımı almak gerek. -
Ayrı ayrı almak gerekiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X