Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.695
Cevap
138
Favori
141.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Watch 6 classic çok yavaş, insanı kanser ediyordu, arayüz menü geçişlerinde. Watch 7 uçuyor ona göre. Bu daha önemli bence saat tema bolluğu olup olmamasına göre.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de watch 3'ten geçtim. Watch 7'den çok memnunum. EKG uyarısıyla ilgili Samsung'a e-posta atmıştım. Zaten sizde o özellik var diye döndüler. Yani atriyal fibrilasyon algılayınca bana uyarı gönderecekmiş.

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Hocam 100 den fazla arayüz yüklü, wear os 5 güncellemesinden sonra kasma sorunu kesinlikle yaşamadım menü ve arayüzler arası geçişlerde saat şu an akıyor. Ha belki arada %10 luk bir fark kalmıştır onu da ancak sentetik testte anlarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Svideoz kullanıcısına yanıt
    Hocam sentetik teste hiç gerek yok hissedilir derecede kasıyordu watch 7 ye göre. Ben 1 yıl kullandım. Siz hiç Watch 7 kullandınız mı? Mağzada demo olarak değil ama. Kullansanız bunu demezdiniz bence.

Kasıyordan kastımız, 120 hz ekran ile 60 hz ekran gibi düşünün. Hani 120 hz kullanırız telefonu sonra güç tasarrufuna geçince 60 hz'ye geçer de noldu bu telefona deriz ya anlık onun gibi düşünün. Ben katlanamıyorum mesela (kişisel).

• DarkEagles_1903 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Bu saat yağ gibi akıyor. 6 da sinir olurdum benden sonra düşünüp tepki veriyor gibiydi ekran.

Watch 7 yi kadıköyde tanıdık mağazada 1 saat civarı kurcalamıştım boş halde birkaç arayüz kurdum play markete girdim egzersiz modlarını kurcaladım. watch 6 classic 47mm ide oradan satın aldım. Güncellemeden kutuyu orada açıp onuda kurcaladım seri hareketlerde menü geçişi egzersizlere girişte kasma mevcuttu (ama ciddi seviyede değildi). wearos güncellemesi yapıp cihazı sıfırladım üzerine tüm arayüzleri kurdum şuan arayüz geçişleri, egzersize giriş ve sonlandırma uygulama açmada kasma gecikme sorunu kesinlikle yok. Yalnız facer companion sorunlu ilk olarak arayüz kurulurken orada 3-5sn kasma oluyor, watchmaker companion da böyle bir sorun yok.

• DarkEagles_1903 kullanıcısına yanıt

Onu anladım hocam şuan öyle bir sorun yokSamsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] 

Hocam sürekli kullanmanız lazım aradaki bariz farkı o zaman daha iyi anlarsınız. Her şey saat yüzü değil. O zaman Huawei alıp kullanalım çok güzel yüzleri var diye. Ama ne kadar akıllı bir saat orası tartışma bile götürmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 21 Şubat 2025; 12:48:54 >

Hocam o bakımdan sadece arayüzden bahsetmedim! uygulama geçişleri yada dediğim gibi egzersiz dede böyle bir sorun yaşamadım, bahsettiğiniz gibi 60/120hz gibi bir fark olsa zaten bariz görülür  Aynı zamanda huawei watch gt 4 te kullanıyorum kaynak tüketmeyen harmony next sistemini kullandığı için 6/7 hepsini tokatlıyorda bana göre ekran parlaklığı, uygulama zenginliği, arayüzlerde vektör bazlı hesaplama özelliğinin getirilmeyişi gibi sorunlardan ötürü kapalı mekanlarda ve samsung un şarjı azaldığında onu kullanıyorum. Egzersiz başarımında biri diğerinden iyi değil bu arada onu da eklemiş olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 21 Şubat 2025; 13:13:39 >
  • AOD bazen çalışmayıp ekran kapalı oluyor, bunun sebebini bilen var mı?

Yalnız watch 6 ya yeni one ui 6 yüklerseniz o dediğiniz programlar ve eski ksdranların bir kısmı çalışmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz42 -- 21 Şubat 2025; 18:48:15 >
  • L_Lawliet kullanıcısına yanıt
    Hocam ben daha hiç AOD yi açmadım. O yüzden oluyor mu bilemedim. Olmaması lazım aslında.

• yavuz42 kullanıcısına yanıt

Şuan wear os 5 yüklü zaten facer ve kadranlar sorunsuz çalışıyor  

Güncelleme yaptığınız zaman dedim zaten.

İşte bende onu söyledim zaten güncelleme yüklü ve arayüzler sorunsuz çalışıyor. Bahsettiğiniz durum watch 7 serileri için geçerli.

Şu ekranın resmini atar mısınız?

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]

Watch 5 pro da kullandığım şu saat yüzünü saatinize yüklemeyi dener misiniz olacak mı merak ettim?

https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.thema.wear.watch.minimalistpixel

Watch 7 de çalıışıyor mu bu? Güzelmiş baya

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.