Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.695
Cevap
138
Favori
141.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar vaktiniz olduğunda biriniz Watch 7'nin şarj aletinin arka kısmının fotoğrafını paylaşabilir mi lütfen? 🙏🏻

Evde Watch 7 ve Watch 6 Classic var, ikisinin şarj aleti karışıp duruyor. Arkasındaki logolar biraz farklı ordan ayırt edebilirim ama evdekiler dikkat etmediğinden karışmış durumda şu an.

Öğrendikten sonra bir işaret falan koyacağım ondan soruyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    Honor ile kullanıyorum herhangi bir sorun yok bildirimlerde. Watch 6 Classic de kullandım ve şuan Warch 7 kullanıyorum. Biri adı gibi Classic, öbürü spor. İkisi arasından Watch 7'i tercih ederim. Yeni nesil sensörler ve işlemci var. Bu arada EKG ve Tansiyon özellikleri Samsung telefon ile çalışıyor sadece bilginiz olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wholelottared W kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]

• wholelottared W kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]

• Çok teşekkürler ikinize de @Reis-ül Küttab @wneR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 şubat ta samsung sitesinden watch 7 44 mm haki yeşil aldım doğum günü indirimi ile 7469 tl ye geldi . Saatten çok memnunum öncelikle onu bir dipnot olarak düşeyim. Eşime de almaya karar verdim ki bir de ne göreyim fiyat 10.999 tl ye çıkmış gerçekten şaşırdım bir anda bu kadar yükseliş normal mi ?Bana çok normal gelmedi sebebi ne olabilir?Tekrar indirim olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismlyldrm27 -- 1 Mart 2025; 23:29:7 >
  • ismlyldrm27 kullanıcısına yanıt
    Bizim geçen sene Temmuzda lansmanda aldığımız fiyata yeniden çekmişler. Ben burada kalacağını düşünmüyorum. Yine iner. Samsung Shop ta olmasa da diğer satış sitelerinde kesin daha uyguna alınır.

Hatta size yazar yazmaz baktım. Amazon satıcılı 7974 TL den satılıyor şu anda. Peşin fiyatına 3 taksit.
    amazon
    Samsung Galaxy Watch7 Akıllı Saat, Gümüş, 44mm, Bluetooth, Uyku Koçluğu, Fitness Takibi (Samsung Türkiye Garantili)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V89DCQ/ref=asc_df_B0D8V89DCQ1740695400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0D8V89DCQ&linkCode=asn&psc=1&th=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 2 Mart 2025; 0:14:26 >

• Arkadaşlar watch 7 saatim bazen kolumu kaldırınca uyanmıyor.Yani 2 3 kere kolumu çevirmem gerekiyor uyanması için veya dokunmam gerekiyor.Sensörlerinde sorun olabilir mi ? Spor yaptığım da falan her şeyi algılıyor onlar da bir problem yok sadece bazen kaldırınca uyanmıyor ??

• Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    Aynısı oluyor banada 7 de . 4 ile 6 da da arasıra oluyordu.

• Arkadaşlar istediğiniz bir model varsa trendyol uzerinde cikan fiyata %10 indirimle sifir ürün alabilirim sadece fatura adıma olur

• porter777 P kullanıcısına yanıt
    Çok sinir bozucu hocam inşallah yazılımsaldır güncellemeyle falan düzelir.Apple watchdan geçtim onda kolu kaldırınca tık diye uyanıyordu.

Ara ara oluyor bende en son apple watch 9 dan gectim. Bunda bazen uyandirmak icin debelenmek gerekiyor. Daha evvelki serilerdede vardi bu durum.

Bende ozellikle yatar posizyondaysam uyandırmıyor onun dışında belirgin bir soruna yaşamadım

• Evet özellikle uzanıyorsam hiç uyandırmıyor.Önceden beri varda düzelmez o zaman.Alışacağız artık..

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.