Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.695
Cevap
138
Favori
141.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet watch 7 de çalışmıyor.

Çok güzel değişiklikler yapılabiliyordu ücretli olanı satın alınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz42 -- 22 Şubat 2025; 9:49:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuz42 kullanıcısına yanıt
    Sebebi nedir acaba? Bir Samsung engellemsi mi var ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt

Yapımcı ile mail yoluyla görüştüm Google ın engellemesi yüzünden çalışmıyormuş.

Watch 6 ya yükleniyor ama yüzde 90 hatta Ultra face leri bile yükleniyor gördüğüm kadarıyla.

Ultra face watch 7 ye yükleniyor ama eski facelerin bazıları watch 7 ve ultra serilerine yüklenmiyor. Watch 6 ya yüklenmesi enteresan. Yazılım olarak watch 6 ve watch 7 şuan aynı ama watch 7 ye neden engel koydular anlamadım.

Ben ultrada ki arayüzü yükleme yöntemi bulamadım, var mı çalışan bildiğiniz apk?

Hangisi acaba şundan mı bahsediyorsunuz?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sparkine.mwf.galaxyultra

Teşekkürler, ben direk modlu apk demek istemiştim. Yani direk ultranın orijinal arayüzü watch 6 da filan wear üzerinden çalışıyor yani. Xda filan var ama watch 7 tamamen engelli sanırım hiçbir şey yüklenmiyor:)

Şunu bir deneyin watch 7 de çalışmıyor ama.

https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/ultra-analog-wear-os/ultra-analog-wear-os-1-0-01-3048-release/ultra-analog-wear-os-1-0-01-3048-android-apk-download/download/?key=6b823124a8b9135c848eb72b28a6433ba4001e81

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]

Maalesef, failed hatası veriyor. Engelli bir şekilde.

• Kamu mağazasında 44mm 9300 iken normal mağazada 83000 neden böyle kamu indirimi vs. yok mu bunlarda

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]

• Arkadaşlar merhaba samsung s24 ultra kullanıyorum saatim ise 2 senedir hıawei watch gt 3 pro titanyum modeli
    Şarjından aşırı memnunum ama samsung la tam uyumlu bir saate geçmeyi düşünüyorum watch 7 44 mm düşünüyorum tecrübesi olan yüzlerce kişi var forumda bana tecrübelerinize dayanarak özellikle şarj konusunda ayrıca memnun olup olmadığınız genel durumları özetle anlatıp yardımcı olabilir misiniz?Bir de güncelleme ile ilgili bir süre var mı şu kadar sene diye bunu da merak ediyorum açıkçası. Gerçekten minnettar kalacağım yardım ederseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismlyldrm27 -- 22 Şubat 2025; 14:11:37 >
  • Samsung sitesinde Hosgeldin5 koduyla %5 indirim yapıyor ve peşin fiyatına da 4 taksit seçeneği var
    Doğum günü kodu olayı var forumda ama bu koda nasıl ulaşırım bilmiyorum açıkçası doğum günü kodu olursa direk alacağım gerçi %5 indirimde de fiyat fena durmuyor ama yardımcı olabilecek olur mu acaba doğum günü kodu ile ilgili
    (Düzeltiyorum bu ay benim doğum günüm olduğunu dahi unutmuşum maillere bakiyim dedim kod gelmiş şaka gibi:)
    Samsung ta almam için gerekeni yapmış bu şekilde 7469 tl ye düştü gri renk olarak siparişi geçtim hayırlısı bakalım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismlyldrm27 -- 22 Şubat 2025; 15:21:39 >
  • Svideoz kullanıcısına yanıt

Bir sene kullandım çok fazla özelleştirme var premium versiyonunda çok beğeniyorum ama maalesef watch 7 ile uyumlu değil.

• ismlyldrm27 kullanıcısına yanıt

En fazla 2.5 gün dayanıyor aod kapalı olarak 44mm.

Bana bu şekilde bir senaryo yeterli olur açıkçası ama 1 gün ise cidden sıkıntı aodsuz

Maalesef hocam can sıkıcı bir durum. Samsung un kabahati de yok iş Google da bitiyor

• Svideoz kullanıcısına yanıt

Yapımcının bana attığı cevap

MERHABA,

Ne yazık ki Google'ın beklenmedik politika değişiklikleri nedeniyle SGW7 ve Pixel 3 yalnızca WatchFaceFormat'ı destekliyor ve WatchFaceFormat şu an için freemium uygulamaları desteklemiyor.

Google bu çözümü kesinleştirmeye vakit ayırmadan yayınladı ve uygulamaya koydu.

Google ile görüşmeler devam ediyor ve uygulamalarımın en kısa sürede SGW7 ve Pixel 3 ile uyumlu hale getirilmesi için elimden geleni yapacağımı garanti edebilirim.

Ama şimdilik maalesef buna uygun değiller.

WatchFaceFormat freemium'u desteklese bile, yalnızca tasarımlar taşınacak, çünkü bu yeni format tüm yaratıcılığı kısıtlıyor ve yalnızca temel ayarlara izin veriyor :(

Yeni saatinizde favori saat yüzünüzü kullanmak isterseniz onlarla iletişime geçmenizi de öneririm. Bu yardımcı olur ve talebe daha fazla önem kazandırır.

Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim. Bu durum için çok özür dilerim.

Saygılarımla,

Thomas

• ismlyldrm27 kullanıcısına yanıt

tamamen kullanım ile ilgili diyeceğim ama gt3 pro çok afaki süreler verdiği için her türlü yetersiz gelebilir şarj süresi. diğer taraflardan bakarsanız nfc ödeme yöntemi olsun wp vb uygulamaları yükleyebiliyor oluşunuz çok artı sayılabilir. ben de gt3 pro dan geçtim. memnunum, tamamen kullanım alanız ile ilgili. bir de aynı ekosistemde kullanmak gerçekten çok fark yaratıyor, huaweide de aynı.( sesler falan değişmiyordu kafaya takılmaz ama takmıştım) geçiş yapacaksanız kordonlar uymuyor bilginiz olsun (belki satılan aparatlar var onlarla olabilir), ekran koruyucu birebir oldu diyebilirim. güncelleme olayına gelince yeni olduğu için sorun olmadı hiç ama huawei de aylar sürüyordu aynı model saatte bile aylar fark ediyordu

• 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.