Şimdi Ara

Samsung Galaxy Wonder (I8150) Wifi de ara ara kapanıp tekrar bağlanma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar benim şöyle bir sorum var başlıkta belirttiğim telefon marka ve modelini kullanan arkadaşlar wifi ye bağlandıkları zaman ara ara wifi de bağlıyken kapanıp 1-2 saniye içerisinde tekrar bağlanma oluyor mu ? Ben telefondan skype programı ile görüşme yaparken aralarda wifi kapanıyor ve ardından tekrar bağlanıyor ve benim görüşmem yarıda kesiliyor acaba bu telefonu kullanana arkadaşlar böyle bir durum yaşıyorlar mı yoksa sadece bende mi böyle bir durum var bunu merak ediyorum ilgili arkadaşlar cevaplarını benimle paylaşırsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler hayırlı forumlar...

• Ben direkt olarak kullanmıyorum ancak kız arkadaşımda var o telefon ve sorunlarıyla ilgileniyorum sürekli. Şu ana kadar böyle bir problemle ben karşılaşmadım, kendisinden böyle bir şikayet almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdorado

Ben direkt olarak kullanmıyorum ancak kız arkadaşımda var o telefon ve sorunlarıyla ilgileniyorum sürekli. Şu ana kadar böyle bir problemle ben karşılaşmadım, kendisinden böyle bir şikayet almadım.

Anladım dostum ilgin için teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BgKenan

iyi günler arkadaşlar benim şöyle bir sorum var başlıkta belirttiğim telefon marka ve modelini kullanan arkadaşlar wifi ye bağlandıkları zaman ara ara wifi de bağlıyken kapanıp 1-2 saniye içerisinde tekrar bağlanma oluyor mu ? Ben telefondan skype programı ile görüşme yaparken aralarda wifi kapanıyor ve ardından tekrar bağlanıyor ve benim görüşmem yarıda kesiliyor acaba bu telefonu kullanana arkadaşlar böyle bir durum yaşıyorlar mı yoksa sadece bende mi böyle bir durum var bunu merak ediyorum ilgili arkadaşlar cevaplarını benimle paylaşırsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler hayırlı forumlar...

bendede böyle bır sorun yok sızın modemle alakalı olabılır modem arayuzunden wırelles kanalını degiştirip deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.