Şimdi Ara

Samsung galaxy wonder mı yoksa iphone 3gs mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İlk defa akıllı telefon kullanmaya başlayacağım ancak bu konuda fazla bir bilgim yok.Bütçem 700 lira.İkinci el ve bu fiyata yakın 0 telefonlar ilgimi çekiyor.Ancak kararsız kaldığım iki model var.Samsung galaxy wonder ile iphone 3gs.

Özelliklerini karşılaştırdığımda sanki wonder 3gs e üstün geliyor.Ancak yine de tam olarak bilgim olmadığı için budur diyemiyorum.
    Aradığım özellikler android işletim sistemi,4-5 megapiksel kamera,internette rahat bir şekilde dolaşmama izin verecek işlemci vs..
    Bunlara baktığımda samsung öne geliyor ancak iphone hakkında gerçekten bir sürü şey var ve kafamı çok kurcalıyor.Bir arkadaşıma danıştığımda "kesinlikle iphone almalısın.keyfini çıkaracaksın" dedi..

Sizlerden ricam bu iki model hakkında bilginiz varsa bana açıklamalı bir şekilde yardımcı olmanız.Bütçem kısıtlı olduğu için ve pek de bir bilgim olmadığı için yanılmak hataya düşmek istemiyorum.

Eğer ki bu iki model dışında bunlara kafa tutabilecek başka modeller varsa onları da kriter arasına alabilirim.

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DecameroNe -- 5 Eylül 2012; 14:38:07 >

• http://www.sahibinden.com/cep-telefonu-modeller-motorola?query_text=atrix&price_max=700

abi burda sıfır-2.el motorola atrixler var ve wonderada iphone 3gsede 100 çeker. müthiş telefon.

1gb ram
    16 gb hafıza
    tegra 2 dual core 1 ghz hızı var
    ve atrix 4g alırsan türkiyede çalışıyor ve bu yıl içinde orjinal ics çıkacak.

yani demek istediğim atrix al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakim66 -- 5 Eylül 2012; 14:55:31 >
  • pek hoşuma gitmedi motorola.. 3gs e baktım wondera baktım kamera olarak wonder daha iyi.bağlantı hızı olarak 3gs te 7mpbs varken wonderda bu 14 mpbs..sanırım bu daha hızlı bağlanımı gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DecameroNe

pek hoşuma gitmedi motorola.. 3gs e baktım wondera baktım kamera olarak wonder daha iyi.bağlantı hızı olarak 3gs te 7mpbs varken wonderda bu 14 mpbs..sanırım bu daha hızlı bağlanımı gösteriyor.

Wonderdan uzak dur
    galaxy r alabilirsin tabi butceni bilmiyoruz
    edit gormemisim700tlmis
    Bence biraz daha bekle daha iyi bir model al ikisi de para etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drum_god -- 5 Eylül 2012; 16:16:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drum_god

quote:

pek hoşuma gitmedi motorola.. 3gs e baktım wondera baktım kamera olarak wonder daha iyi.bağlantı hızı olarak 3gs te 7mpbs varken wonderda bu 14 mpbs..sanırım bu daha hızlı bağlanımı gösteriyor.

Wonderdan uzak dur
    edit gormemisim700tlmis

neden wonderdan uzak dur dedin. arkdaşta vardı ben beğendim ve 2.el almak üzereyim. normalde atrix alırdım bütçe yetmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakim66

quote:

quote:

Wonderdan uzak dur
    edit gormemisim700tlmis

neden wonderdan uzak dur dedin. arkdaşta vardı ben beğendim ve 2.el almak üzereyim. normalde atrix alırdım bütçe yetmiyor.

Yil olmus 2012 hala singlecore 1ghz islemcili telefon alan olmaz eskidi artik singlecorelar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Wonderdan uzak dur
    edit gormemisim700tlmis

Yil olmus 2012 hala singlecore 1ghz islemcili telefon alan olmaz eskidi artik singlecorelar

anlıyorum da o paraya doublecore işlemciye sahip telefon bulamam.zaten oyun oynayacak biri değilim.Benim için nette hızlı olması,güzel resim çekmesi önemli..çünkü ziraat mühendisi olarak tarlaya gittiğimde foto çekiyorum bol bol ve bunları arkadaşlarla nette paylaşıyorum ve bulanık saçma salak abidik kubidik görüntü olsun istemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Wonderdan uzak dur
    edit gormemisim700tlmis

anlıyorum da o paraya doublecore işlemciye sahip telefon bulamam.zaten oyun oynayacak biri değilim.Benim için nette hızlı olması,güzel resim çekmesi önemli..çünkü ziraat mühendisi olarak tarlaya gittiğimde foto çekiyorum bol bol ve bunları arkadaşlarla nette paylaşıyorum ve bulanık saçma salak abidik kubidik görüntü olsun istemiyorum.

Xperia neo , neo v falan bak kamera cok onemliyse exmor r sensoru var

• iphone 3gs için ne dersiniz ? kamerası falan pek iyi değil galiba ama işletim sistemi falan iyi sanırım.
  • kamera ve ekran disinda 3gs wonderdan 3-5 gomlek ustun bir telefondur.

• O zaman aklım wondera doğru kaydı şimdi.hakkaten zor kararmış arkadaş yaa
  • evet arkadaşlar yardımcı olmak isteyen yok mu ?
  • wonder
  • quote:

O zaman aklım wondera doğru kaydı şimdi.hakkaten zor kararmış arkadaş yaa

alırsan pişman olursun sana söyleleyeyim xperia neo falan al aynı fiayata neo neo v falan
  • 3gs tabiki ios 6da geliyor tüm uygulamarı çalıştırmaya devame edecek demek bu.
  • Kesinlikle Iphone 3GS al derim. 3GS dokunmatik olarak cok daha iyi. Wonder alip pisman olma. Uygulama olarak da ios iyidir. Gecen bir arkadasta gorup inceledim wonder'i hic begenmedim. Bir kere dokunmatikten kaybediyor. Wonder'in bir artisi kamera. Bence cok da onemli degil. Tercih sizin...

• Wonder fabrika çıkışlı overclockludur, yarım saatlik kullanımda bile oldukça ısınır. 3gs ise eski bir telefon, o özellikleriyle o parayı asla hak etmez. Zaten Bana göre bu saatten sonra tek çekirdekli telefon tercih etmek hatadır. O yüzden 100 lira daha koy Samsung Galaxy Ace 2 al derim.
  • bnce 3gs ios oyunları daha iyi oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.