< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (126. sayfa)
-
-
Merhabalar, z fold 6 için telefoncudan idareten bir şeffaf kılıf aldım, ama kılıfı takınca telefon kapağı kılıfsız halindeki kadar sıkı ve tam kapanmıyor. Bu durum tüm kılıflar için mi geçerli?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi east10 -- 3 Kasım 2024; 13:44:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Orijinal spen casw öyle bir sorunum yok, hatta kapanırken daha tok bir ses çıkartıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spigen kullaniyorum, öyle bir sorun yok, normal kapanıyor.
Hangi modeli acaba?
Hangi modeli hocam acaba?
İç ekranın çerçevesinde plastik bir şerit var. Kılıfınız bu şeritin üstünü de kapatıyor olmalı ki tam kapanmıyor cihaz. Kalemli kılıf vs. bu çerçevenin altından tuttuğu için cihazı kapanmasına bir etkisi olmuyor. Yine ekran çerçeveleri değiyor birbirine. Çok özenli olmayan kılıflarda olabilir bu, çok bir sorun da deği ama araya bir şeyler girmeyecek kadar olmaması iyi olur.
-
4, 5 ve 6 kullandım. Pişman olacak bir şey yok. Büyük ekrana ihtiyacı olan ve işine gelen için çok iyi. Hayalet ekrandan kasıt Amoled yanması falan mı? Ben denk gelmedim ama vitrin gibi çok uzun süre ve parlak ekranda aynı sabit görüntü gösterilirse zamanla oluşabilir bu. Ama o kadar da tek uygulama kullanmayız herhalde telefonda. Eski ekranlar kadar da çabuk yanmıyor yeni ekranlar.
-
1, 2,3,4,5 ve son olarak 6 dayim hiçbirinde sorun yaşamadım ne ekranım kırıldı nede başka bir sorun. Bir sadece 3 serisinde su ekrandaki dahili jilatinin sürekli kalkma olayı oldu oda illallah ettirdi. En sonunda satmak zorunda kaldım. Çünkü servis yenilese sahi sürekli kalkıyordu. Kendi orjinali 6 ayda kalıyorsa servisin değiştirdiği bir ay geçmeden kalkıyordu.
Diğer hiçbir seride problem yaşamadım
Fakat gerçek şu ki. Fold 6 en karizma model oldu bana göre
Evet hocam, teşekkür ederim cevabınız için.
Ben ikna oldum, video çekimi de güzelmiş bugün bir mağaza da yeniden inceledim.
Nasipse Lacivert olanı almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlar da, 512 GB tercihim olacak.
Bunu göz önünde bulunduracağım, en kaliteli kılıf neyse onu da almaya çalışacağım.
Teşekkür ederim hocam yazınız için.
Yürüyüşlerimde vs. bazen video çekiyorum cihazlarla. Bunu da sanırım Z Fold 6 ile çekmiş olmam lazım, tabi hareket halinde bir yürüyüş videosu ile daha sabit bir çekim arasında fark oluyor. Bisiklet sürüşü esnasında video çekmedim daha bir katlanırla ama, sabitleyecek bir aparat üretmem lazım. :)
sis651youtube
This is the Nişantepe Route of Ganos Road. A short hike in woods, grasses in Tekirdağ, Türkiye.https://www.youtube.com/watch?v=ZDNCupC1uk0 -
Bu arad amazonda şu an her renk var ve fiyatta.uygun gibi
Video güzel, el titremesi vs hissettirmiyor olduğu gibi vermiş, tıpkı İphone gibi.
80 bin küsür vereceğiz, verdiğimize değsin
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Ucuz etin yahnisi hesabı demek ki.. Orijinal kılıf ya da spigen bakacağım artık, çünkü elimdeki kılıfla hafif aralık gibi kaldığında ya da sıkıca kapanmadığını hissettiğimde cihazdan aldığım haz ve kalite hissi düşüyor direkt olarak.
Amazon'dan 150 liraya aldığım Z fold 5 kılıfında öyle bir problem yok
Spigen Air Skin Pro Black
Fold6 dan spenli kılıf kullanıyorum. Memnunum ama menteşe açıkta kaldığı için çizilecek diye korkuyorum.
Nillkin menteşe ye kapatan kılıfı var yorumları iyi. Bu kılıfı kullananlar var mı? Tavsiye edermisiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermis1453 -- 4 Kasım 2024; 11:23:25 >
nillkin official
MagSafe® Compatible Super Frosted Shield Fold Case with Pen Holder for Galaxy Z Fold 6https://www.nillkin.cc/en-eu/products/magsafe-compatible-super-frosted-shield-fold-case-with-pen-holder-for-galaxy-z-fold-6?_pos=9&_sid=a500da7a9&_ss=r
Ben bunu aldım bakalım gelmesini bekliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X