Ben kılıf aldım dün, verilmiş bugün kargoya. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ben kılıf aldım dün, verilmiş bugün kargoya. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Euro dustukce samsung turkiye fiyatlara zam yapiyor. Muthis satis politikasi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
samsung büyük zam yapmış, 80 lere aldığım 1tb z fold 6 108 bin tl olmuş . |
hb ve amazondan almayı düşünen varsa kaçırmasın |
Teslim tarihinden itibaren 14 günmüş, mantıklı da yani :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung sitesinde kaça satarsa satsın piyasa ortada Apple i bin TL ucuza bulamazken, kendi sitesinde 98 Ken 108 bin olan Z fold 6 1tb, amazonda Hb de 80 kere satılıyor. Piyasası ölü bir marka malesef. Bunuda kendisi yapıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi east10 -- 7 Kasım 2024; 12:35:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 7 Kasım 2024; 13:4:33 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Evet tabi orası öyle.... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Atılıyor diye biliyorum da 10 bin TL civarını buluyor IMEI de sıkıntı yaşanır ilerde kapanırsa dert. O yüzden tr garantili almalı, ayrıca katlanır cihazlar her zaman risk kesinlikle garantilisi alınmalı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |