Arkadaşlar 70.900 512 GB fiyatı uygun mu.yenisi çıktı diye hiç alasım yok special editon çıkarı iki ay sonra fold 7 de bayağı değişiklik olacak diye düşünüyorum |
SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (129. sayfa)

-
-
fold 7 ağustos da çıkacak, speacial olan global değil çine özgü model.
70,900 bedava fiyat fakat telefonun 2.el piyasası ölü, benim arkadaş 1 haftalık 1tb cihazı 70 e satamıyor
yani satmak için değil kullanmak için mükemmel telefon. ama alırım sıkılırsam satarım felan derken büyük zarar edersin
-
2.el yok evet anca samsunga takaslayacaksın.amazonda düşmüş aslında alınabilir gibi ama emin olamadı biraz daha gelişmesini beklemek lazım gibi geliyor.birde telefonum s23 ultra onda çok memmunum boşa para harcama gibi oluyor.
-
bende aynı fikirdeyim. açıkçası fold 6yı inceledim. fold 5 e göre bazı problemlerini giderselerde hala büyük problemleri ortada duruyor. fold 7 çıkıpta güzel iyileştirmeler yapmış olursa aldığıma pişman olacak
-
Fold SE ve Fold 5 karşılaştırması;
Reddit'te bir kullanıcı paylaşmış isteyenler için link
Eğer seneye Fold 7 ile bu tasarıma benzer ve bu kamera özelliklerinde cihaz getirmezlerse Fold defterini kapatacağım. Madem yapabiliyorsun neden yapmıyorsun ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
fold 6 dan eksiği var, kalem desteklemiyoır
-
Evet ince yaptılar o yüzden oldu hocam. Ben kalınlığının önemsemiyorum ama şu ekran boyutu hadi o da kabul edilir ama özellikle kamerayı artık değiştirmeleri lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet katılıyorum size.
Fold5 in ne gibi problemi vardı? Fold 6 devam eden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tasarim problemleri. Ön ekran dar. Fold 6 da devam ettiler. Fold 5in On ekranin bir tarafi koseli bir tarafi kavisliydi. Kalinlik apayri bir mevzu zaten. Kronik problem degildi tabi benim dedigim
Tasarım göreceli bir kavram.Bana göre fold serisinin en büyük özelliklerinden birisi ön ekranının dar olması.Daha önce S23 ultra kullanıyordum tek elle kullanmak ve ön cepte taşımak mümkün değildi.Fold 6 ya geçtiğimden beri kullanımım rahatladı.İç ekranı sadece iş ve film izlemek için kullaniyorum.İhtiyaç olduğunda büyük bir ekranın elinin altında olduğunu bilmek yetiyor.Bence en büyük eksikliği entegre kaleminin olmayışı.
Form faktöründen dolayı ön ekran mecbur dar oluyor da bir kaç milimetre daha genişletmeleri iyi olur. Bu haliyle klavyeden yazı yazma dışında bir zorluğu yok. Ancak yazarken kalın parmak çok rahat yanlış bir tuşa dokunabiliyor. Fold 6 ile bu rahatlaştı ve dikkatli yazdığında kolay kolay hata yapmıyorsun ama 2 - 3 mm daha genişlese çok rahat olacak.
-
Size tamamen katılıyorum. Bende s23u dan geçtim. Tek elle kullanmak tutuş çok iyi. Kalınlığı takılmıyorum. S ultra serisi takoz gibi geliyor.
Kalemi entegre etseler birde s serisindeki kamera koysalar çok iyi olacak. Bu arada kamera da kötü değil.
Fold6 ile Fold6 se tasarımı arasında seçenek olsa Fold6 yı tercih ederim.
Bence öncelikle iç ekran kamera kalitesi sonra da amiral gemilerine yakışan arka kamera paketi bir de pil süresi geliştirilmesi yeterli. Fold 7 bu geliştirmelerle aynı boyutlarda bile gelebilse tadından yenmez.
Ben çok memnunum şu an için. Ön ekrandan endişeliydim ama 2 haftada alıştım.
Kullanması çok keyifli telefon ve şu haliyle hem ön ekran hem de ana ekranı kullanmak ergonomik duruyor. Ön ekran ile yazı yazmak çok zor değil. Microsoft Swiftkey kullanıyorum. Tahmin özelliği oldukça başarılı bu klavyenin. Rahat şekilde yazılıyor gibi.
Kesinlikle öyle. Ben özellikle küçük ekranlı telefonlardan nefret eden biriyim, ön ekran dar olmasına rağmen kesinlikle küçük hissettirmiyor uzunluğundan dolayı; ayrıca ekranın darlığı hem taşımada hem elde tutuşta büyük kullanım kolaylığı sağlıyor bu şekilde.
Ben Samsung klavyeyi boyut olarak biraz uzattım o şekilde kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadan hızlıca yazabiliyorum.
Fold6 nın kullanımı acayip keyifli ve verdiği kalite hissi çok hoşuma gidiyor. Niyeti ve imkanı olup da daha 9 ay varken fold7yi bekleyenler zaman kaybediyor bence, çünkü bu bir kısır döngü ve beklemenin sonu yok, her sene daha iyisi çıkıyor; ama zaman da geçip gidiyor bir yandan.
Fold 6 da orta ekran koruyucusu hava alan kavlayan oldu mu acaba.
2 aydır kullanıyorum herhangi bir olumsuzluk yok bende.
Fold 3 kullanıyorum memnunum genel olarak her işimi görüyor, bu kronik sorun yüzünden değiştirmek istiyorum. Fırsatlara bakıyorum değişim için...
Hocam memnunsanız kullanın cihazınızı. Ben fold 5 ten geçtim. Fold 5 i de kullanabilirmişim. Ben simetri takıntımdan geçtim buna malesef. Cihazdan çok memnunum ama gereksiz bir değişim oldu benim için. Ha illa alacam diyorsanız şuan hb amazon fiyatları süper alın 4 5 yıl kullanın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X