< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (146. sayfa)

-
-
Şifre unutulunca telefon kapatma ve yeniden başlama da kitlendi. Ayarlarda da şifre girilmedikçe bilgisayar bağlanmıyor. Sıfırlama sonrası da şifre soruyor yazan yerler vardı o yüzden uğraşmak istemedim. Telefon masadaydı biri de eklemedi garip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biri telefonları değiştirmiş olmasın? :)
-
Menteseyi de kapatacak ve çok kaba olmayan kılıf ne önerirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğumgünü kodu olup da kullandırabilecek olan varsa çok sevinirim🙏🏻
Selamlar
Cihazımı sattım arkadaşlar
S23 Ultra geçmiş bulunmaktayım
Fold5 Gerçekten güzel ve ayrı bir cihaz imkanı olan herkesin denemesini tavsiye ederim ama tabii kişiden kişiye değişir Kime göre mantıklıdır kime göre mantıksız
Ufak da bir deneyim videosu yaptım dileyen ulaşabilirRecep Topakyoutube
Katlanabilir telefon almak mantıklı mı, Samsung Galaxy Z Fold 5 kullanıcı deneyimihttps://www.youtube.com/watch?v=Rr7sR86Ku4A&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
The Tech Chapyoutube
The ULTIMATE Foldable Phone BATTERY Drain Test [2025 Edition]https://www.youtube.com/watch?si=m8MnBjMtJPDIlCoo&v=DXV55PPMcBw&feature=youtu.be
Dusuk bataryaya ragmen fena is cikarmamis fold 6
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
5g denemeleri stad dışında nerelerde yapılıyor acaba...
İstanbul havalimanında tüm operatörlerin var. Taksim ve Beyoğlu Cad. civarında birkaç yerde Turk Telekom'da vardı ama kapalı da olabiliyor o saha. Çok iyi hız almıştık denediğimizde ama gidip bulamadığımız da oldu. Caddebostan üstünde yer yer Turkcell'in N1800'ü vardı sanırım. Ama normal 200 Mbps civarı hızlar veriyor 4G frekansından verildiği için. TT'de daha dağınık halde farklı yerlerde vardı İstanbul'da. Ancak buralar deneme sahası, halka açık test şeklinde adlandırılmadığından kapalı da olabiliyor bazen.
-
Ankarada cepa avm ve havelsan bölgesinde Turkcell test yapıyordu.
7.1 ve Android 15 için Takvim Nisan olarak haberlere düştü...
Türkiye'ye de aynı tarihlerde gelir mi ne kadar sonra gelir göreceğiz...
-
-
ben yükledim beta 1 (oneui7) 40 günde bakalım ne kadar stabil olacak... şuan bir sorun yok ama sanki uyumsuz gibi layerlar ayarlar vs... sanki s25 serisi için tasarlamışlar...
-
Plastik şeridin değişmesi gerekecek. Fiyat ne olur bilmem ama ekranda bir şey yoksa aşırı bir şey tutmaz. Kendi kendine mi kırıldı, nasıl kırıldı? Hani garantiden yaptıracak bir imkân olur mu bilmem.
-
Daha anca Fold'a uyarlayacaklar işte. Stabili ne ki beta kullanmaya uğraşalım, Samsung'a kobay olmaya gerek yok.
-
Bu şekil ikinci el aldım. Biraz uyguna geldi. Garantisi var cihazın. Pazartesi Pendik servisine gideceğim bakalım ne olur.
Arkadaşlar z fold 5 kullanıyorum wifi ve bluetooth bazen açılıyor bazen kullanılmıyor servise göndermiştim 21.000₺ gibi ücret çıkarmıştı sıfıtladım fakat düzelmiyoe.Hiç daha önce başına böyle birşey gelen oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X