< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (145. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Dün ve bugün
-
Fold 4 cihazımda güç tuşu parmak izi sensörü bozulmuştu. Samsung servis bile şaşırmıştı..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arabaya bağlayınca androidauto ile sıkıntı yaşayan oluyor mu? Yolda giderken bağlantı kopuyor sonra tekrar bağlanıyor. İlk başta kablo nedeniyle sandım ama orijinal şarj kablosu ile de aynı problemi yaşadım
Tuş ile dokunmatiğin alakası muhtemelen bağlandıkları film ya da filmin takıldığı soket. Oralarda bir sıkıntı çıkmıştır. Parçayı değiştirince düzelmiştir.
Denk geldiğim A serisinde bazı modellerde de film soketleri dandik olabiliyor. Soket durup dururken ortadan çatlıyor, hadi soket değiştirt ya da hedeflendiği gibi telefonu yenile...
-
Arkadaşlar samsung shop için kamu maili olup hiç telefon almayacak varsa maili kendi samsung shop hesabımda kullanmak istiyorum. Yardımcı olacak varsa PM atabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S25 ultraya geçeyim dedim Fold 6 36000 s24 ultra 48000 inanılmaz bir hata var yani.
Z fold 6 çok farklı bir kulvarda,
Gov.tr indirimi mi var. Duymamıştım.
3 4 aydır kullanıyorum Android Auto herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Telefondan Android Auto yu silip tekrar kurun Bi olmadı.
S22u dan geçtim dün fold 6ya, aynı fiyata s25u da alabiliyordum ama hayırlısı, inşallah çok kötü bir karar değildir🫣
Fold güzel bir deneyim, günlük kullanımda düzen tutturursanız öyle gider.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Ultra modelleri çok pahalı oldukları için hiç tercih etmedim. Ama gittim en pahalısı Fold kullanmaya başladım.
İki yıla yakın katlanır kullanıyorum ve çok memnunum. Büyük ekrana ihtiyacınız oluyorsa kesinlikle çok iyi, faydasını görüyorsunuz. Telefonda Excel kurcalamak, bir şeyler düzenlemek etmek için çok rahat oluyor. Ultra'ya da tepsi gibi diyordum mesela ki hâlâ tepsi gibi geliyor. Ama Fold farklı, istediğinde tam tepsi istediğinde tek elle rahat kullanılıp cebe atılabilen bir cihaz.
-
Doğru ama fiyat çok düşük geldi 90.000 aldık 36000 teklif ediyor
Arkadaşlar z fold 5 pil kullanım değerleriniz nedir acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X