Telefonları hemen hemen aynı zamanda almıştık diye hatırlıyorum. 25 Ekim'de teslim almışım. Şu ana kadar telefondan ve kullanımından çok memnunum. Çok daha farklı bir tecrübe diğer telefonlara göre. Yine şu ana kadar telefon ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamadım, gerçi 3 ay oldukça kısa bir süre. Fold 6 sanırım temmuz-ağustos ayı gibi çıktı, yani fold-flip serisi sanırım bu aylarda genel olarak çıkartıyorlar. Çok fazla sorun görmedim veya duymadım şimdiye kadar Fold 6 ile ilgili olarak, size de geçmiş olsun. Genel olarak Apple'dan, Samsung'a geçen kişilerde android işletim sistemi kullanıcılar çok tatmin edemiyor veya alışkanlıklardan dolayı zor, yabancı geliyor. Muhtemelen siz telefonu ilk aldığınızdan beri bu durumu yaşadınız. O yüzden bu sorunu çok önemsemeden ve dediğiniz gibi farkında olmadan tekrar Apple a geçmek istediniz. Bence sürekli Android kullananlar bu cihazlar ile sonuna kadar devam ederler. Gerçekten de farklı bir deneyim sunuyor. Umarım bu tarz sorunlar bir daha yaşanmaz diyemem ama daha az yaşanır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre00 -- 30 Ocak 2025; 9:52:37 > |
SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (144. sayfa)

-
-
Ekran koruyucu derken en üstteki şeffaftan mı bahsediyoruz, onun altındaki ekranın ilk katı mı acaba? Şeffaf ile ekranın çok alakası olmadığına göre ekranın kendi üst katmanı sanırım. Hatta oradaki UTG denen cam kısım da çatlıyor belki.
Siz gerçekten fazla açıp kapatıyorsunuz. Benim bugün 13'müş mesela bu saate kadar. İşte olduğum günler biraz daha fazla oluyor mutlaka ama ortalaması 13 falan. İşte iken falan da 20 hadi 25 olsun.
Zamanla menteşe aşınıp hareketi bozulmaya başlıyor sanırım. Yeni aşınmamış hareket olmamış menteşe tabii ki aynı olmaz. Ses içindeki yağın kuruması ve giren tozlarla ilgili muhtemelen. Gerçi Fold 5'te ilk aldığımda daha ses oluyordu menteşede. Fold 4'teki çark mekanizmasından farklı bir mekanizma var bunlarda, sürtünmede de ses olabiliyor böyle olunca.
-
Alıştığın düzen önemli gerçekten de. Sonraki serilerde Honor vs. diğer alternatifleri düşünüyorum ama Samsung uygulamalarındaki notlardır, ıvırzıvırlardır pek çok şeyde içiçe olmuşum, onları aktarmak gerekliliği de düşündürüyor. O telefona da Samsung uygulaması yükleyeceksem ne gerek var diyorum bir şeyden sonra.
-
Honor un Magic V3 modeli bizim telefonlara göre daha önde bence ama işte yazılımları Samsung kadar iyi değil. Fold 7 çok daha güzel olacak bence. Ön ekran 6.5 olur, açıldığında da 8 e yaklaşır, daha güzel olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İki ay kadar önce Amazon da kampanya vardı oradan almıştım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim de aynı sorun oldu 2 defa, yorumlarımı okuyabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: emre00Honor un Magic V3 modeli bizim telefonlara göre daha önde bence ama işte yazılımları Samsung kadar iyi değil. Fold 7 çok daha güzel olacak bence. Ön ekran 6.5 olur, açıldığında da 8 e yaklaşır, daha güzel olur.
Çıkacaklar sahneye AI diyecekler, şu resmi şöyle kırpabilirsiniz diyecekler vs. Belki az inceltip ya da genişletip onu söylerler. Samsung donanım işini bıraktı, uyduruk yazılımları konuşuyor artık. Bkz. S25 Ultra lansmanı. Magic ne kadar kötü yazılıma sahip bilmiyorum ama beni tutan daha çok verilerim. Yazılım tarafı mümkün olduğunca temizlenip işe yarayan yazılımlar kullanılabilir, alternatif çok.
-
Kalemli kılıfla kullanilabiliyormu bu koruyucu acaba.
Ben Spigen kılıfla kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Fold 6 yan power düğmesi şık şık oynuyor ses yapıyor. İşlevsel bir sorun yok. Sizler de var mı acaba aynı durum.
Fold5 te denedim sorun yok gibi hocam tabii 6'yı bilmiyorum
Fold 6 aldım ilk katlanır ekran deneyimim olacak bakalım memnun kalacak mıyım
-
Ben de hissediyorum o gevşekliği. Parmak hafif nemliyken daha rahat hissediliyor o boşluk. Parmak tutuyor düğmeyi parmağı kaldırdığında.
Bir de parmak izi tanıma çok hızlı. Telefonu alıp ekrana bakana kadar açılmış oluyor bazen acaba kilitli değil miydi diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzeus -- 2 Şubat 2025; 10:44:44 >
Yok hocam, gayet sağlam güç düğmesi fold 6 da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parmak ucuyla hissedilen bir boşluk var gibi... Parmak izi evet çok hızlı algılıyor.
-
İşlemciyi yoğun kullanacak bir uygulama kullanılmamış, büyük ekran ile bu uygulamalar için iyi bir süre yine. Ama oyun vs. yoğun kullanım yapan şeylerle büyük ekran birleşince tüketim oldukça artabiliyor.
-
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
-
Teşekkür ederim
-
Merhabalar, bende Z Fold 4 den sonra S23/S24 Ultra ardından da bugün itibariyle Z Fold 6 ya geçiş yaptım. İdareten kılıf aldım ama cihaz için önerebileceğiniz spigen vb markalarda sağlam bir kılıf ve dış ekran koruyucu var mıdır? Önerilere açığım şimdiden teşekkürler herkese iyi forumlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X