< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (142. sayfa)

-
-
Z fold 6 yı satıp 16pm e geçiş yaptım.
Güzel bir deneyim oldu fold benim için. Başlıktaki herkese cihazlarıyla sorunsuz mutlu günler diliyorum 👋🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fold 2 , 4 ve şuan kullandığım 6 serisi ile tümüne hakim olan bri olarak konuşuyorum garantisiz kesinlikle almayın 1 yılda menteşe setleri ekranlar vs mutlaka değişim gerektiriyor
-
Bugün güncelleme geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S25 tanıtımı yapılıyor. IU7 için yakında tüm destekleyen telefonlara geleceği bilgisini verdiler.
-
Yükledim, en ufak değişiklik yok. Artık OUI7 ile bir şey olur belki.
-
samsung napmış öyle fold 6'nın fiyatlarını. kendi sitesinde 256 gb satışı yok 512 gb'da 100bin tl olmuş. bana biraz abartı geldi
fold 7 ye mı saklıyorlar kendilerini
-
25 serisi çıktı ya satış ağırlığını ona vermek istiyorlar hocam her sene genel olarak yapılan bir durum bu saçma ama öyle :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
50 bine düz S serisi satmayı haklı göstermek için.
80 bine Ultra veriyor, Fold 6'yı daha ucuza aldık.
-
Halihazırda Şubat 2023'ten beri S23 Ultra kullanıcısıyım. S25 Ultra beni pek tatmin etmedi. Bu yüzden geçmeyi düşünmüyorum. Z Fold 6'ya geçmemi önerir misiniz?
-
Arkdaşlar iyi akşamlar yardımınıza ihtiyacım var samsung z fold 5 kullanıyorum 13 ay daha garantisi var cihazın.wifi ve bluetoot açılmamaya başladı ayarları sıfırlıyordum arada kendiliğinden düzelip geri gidiyordu.Cihazı kılıf ile kullandım ekranda kılıftan dolayı çizikler oldu önemsemedim.Garantiye gönderdim cihazı servis cihazın ekranında skkıntı var buna bağlı olarak diyip 22490₺ ücret talep ediyor.Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olabilirmisiniz?
S23 Ultra'da ne eksiğiniz var ki başka bir telefona geçmek istiyorsunuz?
Fold tamamen ne amaçla nasıl kullanacağınıza göre sizin düşüneceğiniz bir cihaz. Ben kullanıyorum, memnunum.
-
İç, dış, hangi ekranda çizikler var hocam? Kılıfla nasıl oluştu bunlar? Ve servis ekranda ne tür bir sıkıntı olduğunu söylüyor, sıkıntı olarak bahsettiği tek bu çizikler mi? Ekran değişimi olduğunda BL + WiFi çalışmaya başlayacak mı, yoksa onarım için ön şart ekranın değişmesini mi istiyor?
Sırf ekran değişsin diye değişmesini istiyorsa tüketici hakları heyetlerinden bir şey çıkabilir belki ama belli olmuyor, onları da haklı görebilirler. BL + WiFi ile ilgili cihazın iki kısmında da ilgili bir devre, anten yapısı vs. olup o da zarar görmüş ve değişimi ekran kasa değişimi vs. bir şey gerektiriyor da olabilir diyeceğim ama sanmıyorum pek böyle bir ihtimali. İki kısım arasındaki filmlerde bir sıkıntı olduğunda, telefonun her tarafı sapıtıyor ama baş WiFi için bir sorun olmaz bence böyle.
-
Kılıfla birlikte ön ekairanda çizik oldu hocam ma ben ekran değişimi felan önemsemedim benim sıkıntım wifi ve bluetooth kullanamamak.Serviste ekran kasa batarya değişimi olucak diye ücret talep ediyor.İnternette ve youyubede baya araşyırdım wifi ve bluetooth z fold serilerinde kronik sıkıntı imiş.Samsung globale mail atmak istiyorum fakst mail adresinide bulamadım
Yanıtınız için teşekkür ederim. Açıkçası eksiğim yok. Büyük ekranlı tablet türevi bir cihaza ihtiyacım var. Tablet yerine katlanabilir bir tel tercih etmek istiyorum. Ancak kamera olarak S23U'dan geride olması can sıkıcı.
-
Daha 10 ay garantili zfold5 im var,iç ekranda kat çizgisinin orada baştan aşağı hava kabarcığı oluştu.Servis nasıl bir onarım yapıyor.Bilgi sahibi olan var mı?
Wifi, Bluetooth sıkıntısını ilk defa sizden duydum. Gerçi ülkemizde bu modeli tercih eden çok kişi yoktur muhtemelen ama kronik bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.
S24 ile Ultra'ların da kamerasını bozdular ne yazık ki, arada çok fark kalmadı. Biri 3x zoom yapıyor diğeri 5x. S25 ile düzeltirler diyordum, onda da 5X de kalmış sensör. Komedi.
-
Kabarcık koruyucunun altında mı, ekranda mı bir yamukluk var? Ekranda sıkıntı varsa muhtemelen değişime giderler.
-
Servis cidden onu onarmak için ekranın değişimini istiyorsa saçmalık. Kullanılan ürün zaten bu, ille o dış ekran çizilecek. Geçen sene Fold 5 aldım, ekran koruyucuyu çıkardım, ilk haftanın sonunda dış ekranda iki ufak kılcal çizik oldu cebimde. Bir daha da başka çizik olmadı. Ama çiziliyor mu çiziliyor yani.
servis menülerinde WiFi ile ilgili menüler oluyor. Onlar denenip kurcalanabilir belki aslında. WiFi/Bluetooth genelde aynı yongadan çalıştığı için kurcalamak onu çözebilir belki ama...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X