Fiyat neydi hocam? Bir de kalem tebeşir gibi derken? Ekran koruyucuyu ya da ekranı yiyecek bir şey mi? |
SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (141. sayfa)
-
-
Bildiğimiz s pen değil kalın yumuşak bir ucu var düğmesi yok basit bir kalem yazı yazılmaz o ucu ile kalın.
-
herkese selam. fold 3 ekran koruyucusu sorunu nasıl çözülür. 3 kere serviste değişim yapıldı, ama 1 aya kalmaz tekrar kalkıyor plastik.
-
3'ü bilmiyorum da, 4'e ben kendim alıp takmıştım. Belki aftermarket ürünler daha iyidir servisinkilerden. Ya da daha dandik olduklarından kalkamıyordur bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 31 Aralık 2024; 16:30:20 > -
Jelatinsiz kullan gitsin Z fold 3 de sıfır aldığım cihazda ikinci gün kalkmıştı benim. Servisin yaptığı da berbat ötesi oldu en sonunda söktüm öyle kullandım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
garanti varken defalarca serviste değişim yaptırdım. Garanti sonrası çıkarıp kullanmamı serviste bir tanıdığımız önermişti.
-
Yeni yıl ile birlikte en çok sorulan sorulara yanıt verelim..
Sıkça sorulan sorular:
Yurtdışı cihazımın süresi ne zaman sıfırlanır?
Ocak ayı içerisinde sıfırlanır, net bir tarihi yoktur.
Şu an şebeke aldığım sim girişinin süresi sonraki yıla devreder mi?
Hayır devretmez. Süreler sıfırlanır ve sıfırlandıktan sonra tekrar 120 gün aktif olur.
Cihazımda hem çift sim fiziksel giriş var hem de e-sim var bu şekilde kesintisiz 1 yıl kullanabilir miyim?
Hayır kullanamazsınız hem çift sim fiziki hem de e-sim olan cihazlarda e-sim opsiyonludur ve fiziksel sim 2 girişi ile aynı imei numarası üzerinden şebeke vermektedir. Cihazınızda *#06# tuşladığınızda kaç adet IMEI numarası olduğuna bakın. Her IMEI numarası için 4 ay süreniz olacaktır.
Sim 1'e takınca Sim 2'deki sürem de başlar mı?
Hayır, bu kendi cihazını pazarlamak isteyen insanların korku vermek için yaptığı bir paylaşımdır. Her IMEI numarası kendi özelinde 4 ay süreye sahiptir ve sadece hangi sim girişine hat takıldıysa onun süresini başlatır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
1-15 Ocak arasında kademeli olarak İmei haklarınız yenilenecektir herkes aynı anda şebeke alacak diye bir kaide yok Btk milyonlarca cihaza eşzamanlı işlem sağlayamaz.. E-sim kullanıcıları sim kayıtlarını sıfırlasın, Fiziksel sim kullananlar mevcut sim üzerinden devam edin şebeke kapanana kadar bekleyin şebekesi kapalı olanlar ara sıra uçak modu,reset,sim çıkarıp takarak bu metodları uygulasın..Son kullandığınız sim ile devam edin önceden kullandığınız simi kazara eşzamanlı olarak aktive etmemek için yönergeleri izlemeniz kafi..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ön ekran jelatinini garantiden yenileten var mı? Minicik bir balon olmuş. Görünmüyor bile ama garanti dolmadan yapmak lazım. Malum fold 5 çıkalı 2 sene olacak ağustosta :)
-
Benim katlanma alaninda minik balonlasma olmustu hizlica ilerledi. 1 yillik fold 5in ekran mentese tamamen degistirdiler. Darbeye bagli kaymis olabilir ekraniniz düzgün katlanamıyor demislerdi. Bu kadar narinler mi bilmiyorum. Garanti sonrasi kullanmak biraz cesaret istiyor sanki.
webteknoOne UI 7'nin Yeni Beta Güncellemesi Yayımlandıhttps://www.webtekno.com/one-ui-7-yeni-beta-guncellemesi-yayimlandi-h154205.html
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam şimdi sim 1 ve sim 2 açıldı ya, sim 2 nin de süresi başlıyor mu (sonuçta onu da kullandık ve sistemde kayıtsız olarak işli) yoksa ona sim kart taktığım zaman mı başlar? Mesela haziranda taktım diyelim, kasıma kadar açık olur değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de ekran menteşe değişsin çok istedim ama ısrarla sorun yok, gerek yok dediler Ankara simge elektronikte. Halbuki bir kaç kişinin değiştirildiğini burada okumuştum 😞 Ekran ilk hava aldığında değişim olduğu günün akşamı tekrar etmişti, uzun bir süre şehir dışında olduğumdan ancak1 ay sonra tekrar gittim ve yine ekran koruyucu değiştirildi. İkinci değişimden sonra 1 ay geçmesine rağmen şükür bir sıkıntı olmadı şu ana kadar. İlk değişimden sonra aynı gün tekrar edince muhtemelen menteşe nedeniyle oluyor, bu sefer değiştirirler diye düşünmüştüm, ama sıkıntı yok dediler. Gerçekten menteşe sağlamsa sorun yok da, baştan savmışlarsa çok üzülürüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitkacar -- 11 Ocak 2025; 12:16:25 >
Ocak güvenlik yaması geldi mi.
Z Fold 6'ya daha gelmedi.
-
Arkadaşlar folk 5 ile aranıza katılmış bulunmaktayım
Risk alıp yurt dışı cihaz aldım Garanti yok o yüzden biraz şansa artık
Daha önce 23 Ultra kullandım 23 kullandım ama Bu cihazın deneyimi ayrı
Ilk yarım saat pek alışamadım özellikle cihazı katlarken Biraz korkarak katlıyordum garip geldi ama daha bir gün oldu katlama açma işine alıştım sayılır bakalım Umarım herhangi bir sorun yaşamayız birazcık Narin olmak gerekiyor cihaza karşı sanırım kılıf önerisi olan varsa sevinirim
Katlarken cihazın arasına bir şey sıkışmasın ve iç ekranı çizip etmemeye dikkat et. Kolay kolay bir şey olmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X