Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.778
Cevap
99
Favori
131.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ön ekranın 22:9 oranı nedeniyle ince uzun oluşuna, elde tutuş ergonomisine o kadar alıştım ki başkasının normal 19.5:9 oranlı telefonunu kullanmaya çalışınca çok garip geliyor.
  • Fold 6 için 380 MB'lık Aralık güvenlik güncellemesi gelmiş...

• Merhaba, daha önceki mesajlarda bahsetmiştim. Takas desteğini alırken yazan ile Easy Cep arasında daha telefon gitmeden 4 bin tl bir fark görünmüştü. İtiraz ettiğimizde easy cep tarafı kabul etmemiş kendi kayıtlarını esas almıştı. Samsunga yaptığım itirazda aynı görüntü ile tekrar easy cep tarafına sordular ve 1 aya yaklaşan bir uğraşıdan sonra 20 bin + 4 bin olarak düzellttiler.

• İç ekranın jelatini kalkınca yanında ekranın kendisinde götürdü, almayın aldırmayın, yarım yamalak bir fikir, suanki teknolojiyle kelebek ömründe

• eric13 E kullanıcısına yanıt
    Sorunu tam anlamadım ama garanti kapsamında değiştireceklerdir.

Fotoğraf falan var mı? Nasıl oldu tam olarak?

• İlk aldığınız günden bugüne kadar pil kullanım sürelerinde bi değişiklik var mı
  • vcihan kullanıcısına yanıt
    Benim için 1 ay oldu anlayamam ama fold 3 pilinden 1 tık daha iyi geldi bana ama beklentim daha yüksekti...
  • KobraAbiniz kullanıcısına yanıt

Garanti yeni bitti , garantisi bile olsa genellikle kullanıcı hatası deyip garanti dışına bırakıyorlarmış, kronik sorun bu, üstündeki jelatin ekrandan ayrılmaya başlayınca ekranın kendisinide çekmeye başlıyor sonrasında kırılıyor, genellikle menteşe tarafında oluyor benimki gibi

Garantisi bittigine gore fold 4 yada 5 ten bahsediyorsunuz sanirim

• Emaar Samsung mağazasında Z fold 6 bugüne özel 70.500 TL. Yanında da kalemli kılıf hediyeymiş. Az önce inceledim.
  • sezer1578 kullanıcısına yanıt
    Sadece bugüne mi özel hocam
  • chakra7o C kullanıcısına yanıt

Satış danışmanı öyle dedi hocam

• sezer1578 kullanıcısına yanıt
    Niyetlendim fiyatı da görünce aradım ulaşamadım hocam ilginize teşekkür ederim
  • vcihan kullanıcısına yanıt

ben lansmanda satın almıştım. pilde bir problemim yok günü çıkartıyor. hatta arasıra sarj etmeyı unutuyorum ertesi günüde akşam ediyor.

Tam tersi kullanıcı hatası demiyorlar. Ben iç ekrandaki film kalktı film değiştiririz diye götürdüm kendi değerlendirmeleri sonrası menteşede fabrikasyon bir hata olduğunu söyleyip tüm çerçeve, menteşe, iç ekran değişimini yapıp o sürede ikame cihaz verdiler. Garanti biterken değişime verip yeni modeline geçmek en iyi strateji olacaktır. Her yerde iphone'ların 2 katına satılan Fold cihazları dünyada bütçe sıkıntısı olmayan insanlara hitap ediyor. Bizdeki avantaj ise burada 100 bin TL'ye satılan iPhone piyasasında Avrupa ile hemen hemen aynı paralara satılıyor olması.

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.