|
SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (139. sayfa)
-
-
Fold 6 için 380 MB'lık Aralık güvenlik güncellemesi gelmiş...
-
Merhaba, daha önceki mesajlarda bahsetmiştim. Takas desteğini alırken yazan ile Easy Cep arasında daha telefon gitmeden 4 bin tl bir fark görünmüştü. İtiraz ettiğimizde easy cep tarafı kabul etmemiş kendi kayıtlarını esas almıştı. Samsunga yaptığım itirazda aynı görüntü ile tekrar easy cep tarafına sordular ve 1 aya yaklaşan bir uğraşıdan sonra 20 bin + 4 bin olarak düzellttiler.
-
İç ekranın jelatini kalkınca yanında ekranın kendisinde götürdü, almayın aldırmayın, yarım yamalak bir fikir, suanki teknolojiyle kelebek ömründe
-
Sorunu tam anlamadım ama garanti kapsamında değiştireceklerdir. -
Fotoğraf falan var mı? Nasıl oldu tam olarak?
-
İlk aldığınız günden bugüne kadar pil kullanım sürelerinde bi değişiklik var mı -
Benim için 1 ay oldu anlayamam ama fold 3 pilinden 1 tık daha iyi geldi bana ama beklentim daha yüksekti... -
Garanti yeni bitti , garantisi bile olsa genellikle kullanıcı hatası deyip garanti dışına bırakıyorlarmış, kronik sorun bu, üstündeki jelatin ekrandan ayrılmaya başlayınca ekranın kendisinide çekmeye başlıyor sonrasında kırılıyor, genellikle menteşe tarafında oluyor benimki gibi
-
Garantisi bittigine gore fold 4 yada 5 ten bahsediyorsunuz sanirim
-
Emaar Samsung mağazasında Z fold 6 bugüne özel 70.500 TL. Yanında da kalemli kılıf hediyeymiş. Az önce inceledim. -
Sadece bugüne mi özel hocam -
Satış danışmanı öyle dedi hocam
-
Niyetlendim fiyatı da görünce aradım ulaşamadım hocam ilginize teşekkür ederim -
ben lansmanda satın almıştım. pilde bir problemim yok günü çıkartıyor. hatta arasıra sarj etmeyı unutuyorum ertesi günüde akşam ediyor.
-
Tam tersi kullanıcı hatası demiyorlar. Ben iç ekrandaki film kalktı film değiştiririz diye götürdüm kendi değerlendirmeleri sonrası menteşede fabrikasyon bir hata olduğunu söyleyip tüm çerçeve, menteşe, iç ekran değişimini yapıp o sürede ikame cihaz verdiler. Garanti biterken değişime verip yeni modeline geçmek en iyi strateji olacaktır. Her yerde iphone'ların 2 katına satılan Fold cihazları dünyada bütçe sıkıntısı olmayan insanlara hitap ediyor. Bizdeki avantaj ise burada 100 bin TL'ye satılan iPhone piyasasında Avrupa ile hemen hemen aynı paralara satılıyor olması.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X