Anladım hocam, doğru söylüyorsunuz. Gerçekten de kalem desteği veren başka marka yok gibi. O zaman umarım ki dediğiniz gibi güzel bir işlemci ile gelir de alabilirsiniz. Fold 7 güzel olacak bence. Daha büyük ekran ve daha iyi bir kamera ile gelir. Gerçi ben fold 6 ile mutluyum şu anda. Aldığıma pişman olmadım alırken endişelerim olmasına rağmen. |
SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (137. sayfa)
-
-
Ya hocam ben S24 Ultra aldım çok iyi kampanya denk geldi dayanamadım. Keşke Fold 6 alsaydım. Zaten 2 senede bir değiştirirdim garanti bitmesine yakın ama S24 Ultra laınca şimdi Fold 6 almak çok anlamsız ve maddi olarak zararlı olacak. -
Ben de hocam 3 sene Poco gt3 (adı tam böyle değildi :)) kullandım. Aslında mantığım S23 Ultra veya S24 Ultra al dedi ama bunları alsam eski telefonumdan şekil olarak çok farkı olmayacaktı. Katlanır telefonları da merak ediyordum. İlk önce Flip 6 baktım ama konusu filan çok ölü olunca Fold 6 ya yöneldim. Fold 7 gelince şartlar uygun olursa belki takas ile geçerim ama şu an için Fold 6 beklentilerimi karşıladı fazlası ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre00 -- 25 Kasım 2024; 20:21:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sis651Bunları düşündükleri halde Galaxy S20'de o Exynos 990'ı itelediler bizlere. Bunları düşünerek S22'de o bataryayla o işlemciyi itelediler şarj aleti peşinde koşturdular bizi. :D
Note 7 fan edition kullandım ben de uzun süre. Onun işlemcisi sanki Exnyoss tu yanlış hatırlamıyorsam. Ben telefonu çok zorlayan birisi değilim ve memnundum o telefondan da oldukça ama tabi daha iyisi varken neden daha kötüsü ile yetinelim. Doğru söylüyorsunuz.
-
Eski Exynos'lar kötü değildi ki. Galaxy S9 serisinde bozulmaya başladı. S10'da bir tık toparlandı ama S20'deki Exynos 990'da battı bence. Exynos 2100'de de üretim ile ilgili sorunlar olsa da iş görüyordu yine. Memnundum cihazdan.
-
Hocam ben kamera yüzünden yine bekleyeyim dedim. Forumda beni bilen bilir, her sene Fold serisi için sayıklıyorum ama bir türlü almadım😀 -
Aynen, eskiden Exynos iyi bir işlemciydi. Sonradan böyle oldu.
Ben en son S20 Plus ile Exynos kullandım. Çok güzel cihazdı ama bir daha yemin etmiştim, almayacağıma. S23 Ultra Snapdragon ile gelmese, o sene iPhone alacaktım. -
Arkadaşlar önümüzdeki seneye başımıza neler gelecek, hayatımızda olumlu/olumsuz neler değişecek bilmiyoruz. Cihazı sevdiyseniz ve kullanmak istiyorsanız beklemeyin alın, sorunlu bir yanını görmedim.
Zamanının ilerisinde, klasik tip kullanıcılardan bir tık daha önde ve yeniliğe/teknolojiye açık hissettiriyor. Kendinizi ödüllendirin, imkanınız var ise bir özelliği birazcık daha iyi olacak diye isteklerinizi ertelemeyin, siz aldıktan birkaç zaman sonra zaten çok daha iyi kameralar bataryalar işlemciler tanıtılacak ve o iyi dediğiniz kamera, batarya işlemci geri planda kalacak, bundan kaçış yok. -
Telefon ile kullandığınız Launcher var mı acaba memnun kaldığınız? -
Bir de youtube da gördüm klasör içinde klasör yapmışlardı. Bu nasıl yapılır bilen var mıydı? -
Selamlar fold 6 için önerebileceğiniz kılıf var mı? 2 tane temel özellik istiyorum ama sanırım dünyanın hiçbir yerine bu özelliğe sahip kılıf üretmemişler
s24 gibi kalemi içeri girebilen ve not alabileceğim bir kılıf arıyorum. Not alma kısmı daha önemli benim için. Not almak derken, kalem ile not alırken telefonu masaya koyamıyorum kamerasının üstüne oturduğu için sallanıyor e tabii bir de kameranın üzerinde kalmış oluyor, masaya koyduğumda düz tutacak bir kılıf arıyorum. Ya da en azından bir ayak ile çok dik olmayacak şekilde (max 15-20 derece olabilir) eğik durabilecek bir kılıf.
Bu arada 3boyutlu bir öneriniz varsa yazı yazma standı gibi, çok daha iyi olur benim için
-
Değer mi hocam peki bunu yaptığınıza ömrünüz geçiyor böyle beklerken. -
Çin mallarına bakabilirsiniz çok çeşit var kalem dahil kılıflar var. -
Z fold 5 in kılıfları z fold 6 ya uyuyor mu deneyen var mı? Bugün kılıf almaya gittiğim telefoncu uyduğunu söyledi de -
Uymaması gerekir diye düşünüyorum. -
Uymaz boyutları farklı. -
Güncelleme gelmiş Fold 6 ya. -
-
Daha büyürse taşımak zorlaşır sanki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X