Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.778
Cevap
99
Favori
131.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

biraz daha bekleyeyım o zaman

• burak14 B kullanıcısına yanıt

Hocam ben de fold5 kullanıyorum 1 seneyi yeni geçti. Yeni yeni katlama izinin olduğu orta şeridin en üst tarafından ufak bir kalkma oluştu, yavaş yavaş da büyüyor. Şimdilik beni rahatsız etmiyor, bunun ekrana bir zararı olur mu? Değiştirmekte fayda var mı?

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt

Bana da gelmemiş daha

• k.emre33 K kullanıcısına yanıt
    Bendede ufak bir kabartıyla başladı. 1 haftaya sizinkide kullanılamaz hale gelecek. O zaman sökün kurtulun bence. Benimki aylar oldu çıkalı hiçbir sorunla karşılaşmadım.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Ben kalem nedeniyle çıkarılan katmanın kalınlığa çok dramatik etkisi olacağını düşünmüyorum, 2-3mm daha kalınlaşabilir ve şahsen ben bunu problem etmem. Dış ekran boyutu ve iç ekran boyutu ile SE kalem katmanı katılarak harika bir fold 7 olabilir. Kesinlikle alırım o haliyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitkacar -- 21 Kasım 2024; 12:24:56 >
  • umitkacar U kullanıcısına yanıt

Bana şuanki kalınlığı uygun geliyor, daha da incelsin diye bir derdim yok. Kalem desteği olması da hoşuma gidiyor. Böyle bir düşürmeye gerek yok.

Fold 6'da birkaç milimetre genişleme olmuştu zaten. Mağazada denerken çok rahat gelmişti. Ama günlük kullanımda Fold 4 veya Fold 5'e göre farklı hissetmedim. Yine yazarken hata yapabiliyorum yanlış tuşa basıp. Birkaç milimetre daha genişlese daha iyi olur sanırım.

• sis651 kullanıcısına yanıt

Muhtemelen fold 7 nin dış ekranı 6.5 inç olacaktır. O da baya rahatlatır bu durumu sanırım.

• emre00 E kullanıcısına yanıt
    Olmayacak deniyor hocam. Ekranla ilgili böyle bilgiler veren bir hesap var. Adı Ross’tu o olmayacak dedi. Yine bu sene de bir SE modeli çıkaracaklarmış. Neden globale getirmiyorlar anlamıyorum.

Ben ekranı geçtim şu kamerayı artık S24 Ultra ayarına getirsinler alacağım ama kamera da aynı kalırsa ayıp artık.
  • Merhabalar, nihayet fold 6 alımını yapabildik. Fold 3 den geçen birisi olarak ilk izlenimim; Kullanımda yapay zekayı çok kullanan bir kullanıcı değilsek çok bir farkı yok. Küçük ekranın bir tık geniş olması biraz daha kolaylaştırmış. Kalemi note 2 den beri kullanan birisi olarak 5 bin verip kılıf alamadım. Köşeli ekran değişik bir etki ama önceki de iyiydi. Çok ince elimden kayıp gidecek hissi veriyor. 7 yıl güncelleme cazip, 7 yıl donanım pil ne durumda olacak emin değilim en fazla bir telefonu 5 yıl kullandım Nokia n70 modeli idi. Hız olarak fold 3 de gayet hızlı ve güçlü bir cihaz. Ekranın tam kapanması ve inşallah ekranın hava almaması cazip görünüyor. Bildirim sesi 5 yıl önceki model ile aynı. Keşke her modelde yeni sesler ekleseler. Telefon yenilendi ama çok uçuk bir kullanım farkı olmadı, kalemsiz kaldım (şimdilik) üste para verdik. İlk izlenimim 🙂
    Maalesef kullandım, bir türlü alışamadım. O kumanda hissi hala duruyor ekran çok dar
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Niye illa beğenmemiz mi lazım :) ?
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Kullandım dediğiniz satın alıp mı kullandınız yoksa test gibi mi kullandınız?

arkadaşımın telefonu kısa süreliğine kullandım. gittim mağazada kaç kez denedim. kesinlikle ekranın oranını değiştirmeleri lazım
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Benim de almadan önce endişelerim bu konuda fazlaydı ama yine de bu deneyimi yaşayabilmek için aldım. Ön ekran evet dar ama alıştım. Günlük işlerimde yeterli geliyor bana. Büyüdü zaman kullanmak daha zorlaşabilir ama illa ki ilerideki modellerde 6.5, 6.6 ya çıkartacaklar.

Ana ekran ise gayet yeterli ve güzel. Pişman olmadım satın aldığıma.

• Oppo, xiaomi, Google pixel gibi katlanır modeller kullandım. Fold a dönüşüm açıkçası hep ön ekranın dar olması. Çünkü gün içinde o küçük ekranda tek elle tutarken telefon görüşmesi, mesaj gibi aktiviteleri kullanmak çok rahat. Zaten büyük ekran isteyince kapağını açıyorum. Ön ekranın büyük olması tsbiki benimde bazen hoşuma gidiyor. Fakat o zaman iç ekranı hiç açma hissiyatı oluşmuyor ayrıca diğer cihazlara göre ergonomisi daha kullanışsız olunca fold un dar yapısını özlüyorum. Tabi bunlar zevkler ve renkler meselesi. Bence katlanırların eksik yanı kamera. Kamerada düz modellerin başarısını yakalarsa fold tarzı cihazlardan başka model kullanmam.
  • Yeni Fold serisini bekleyelim dedik şimdi de Exynos ile gelebilir diyorlar. Şaka gibi. Ben S serisinden fazla para vereceğim bana Snapdragon Elite işlemcisi vermeyeceksin.

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU]
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

S25 serisinde bile Exynos olmayacak, hepsi Qualcomm ile gelecek. Fold'da öyle bir hata yapmazlar. Sızıntı diye olur olmaz bir şeyler uyduruyorlar.

Ha ucuz bir model olursa onda bir şeyler olabilir ama yeni Exynos veriminden memnun değil şuanda Samsung. Çok bir ilerleme olmadıkça öyle bir şey yapacaklarını sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 25 Kasım 2024; 19:29:8 >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

Hocam yanlış anlamayın ama koskoca şirket. Bunları düşünüyorlardır illaki. Bir de onlarca alternatifiniz var piyasada. İlla bu marka ve modeli almak, kullanmak zorunda değilsiniz. Eğer size hitap etmiyorsa farklı bir marka veya modele yönelebilirsiniz.

Bunları düşündükleri halde Galaxy S20'de o Exynos 990'ı itelediler bizlere. Bunları düşünerek S22'de o bataryayla o işlemciyi itelediler şarj aleti peşinde koşturdular bizi. :D

Hocam onlarca alternatif dediğiniz çoğu firma buraya getirmiyor zaten. Gelenlerin doğru düzgün bir servis ağı yok ya da 3.parti şirketlere devrediyorlar. Konularına bakınca da sorun yaşayanların yazdıklarından düzgün olmadıkları belli.

Bir de kalem desteği veren tek firma Samsung. Alternatifi yurtdışında olsak belki olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 25 Kasım 2024; 20:10:6 >
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.