< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (134. sayfa)
-
-
Evet malesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, fold 3 için kontrol ettiğimde herhangi bir güncelleme bulunmuyor.
-
Telefon değilde adamın kolundaki saat çok iyi seiko prospex serisi😅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BombSquad34 -- 16 Kasım 2024; 11:6:57 >
Şuna bir de kalem desteği ekleseler harika olmuş gerçekten.
Günlerdir inceliyorum ,F5 alacaktım ilkin sonra F6 olsun noolacak ki dedim ama F7 yi beklemek gerek sanırım, düşecek nasılsa, bi de yılbaşında kampanya yaparlar ihtimalen
Honor MV2 - yerine bunu tercih edeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzi dilara -- 16 Kasım 2024; 20:6:24 >
Honor magic V2 ile Z fold 6 kıyaslanamaz...
Z fold 6 farklı bir kulvar . Çok daha gelişmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Honor konusuna yazdığım mesajı buraya da kopyalayayim.
Magic V2 kullanmış ve şu an Z fold 6 kullanan biri olarak, fold 6 fersah fersah üstte bu cihazdan.
Bende vatandan gecelik indirimde 52 ye almıştım hatta. Kısa sürede sattım yazılımı kötü ötesi.
V3 efsane olmuş fakat yine yazılım sorunlarından korktuğum için bulasamiyorum misal whatsap bildirim sorunu beni illallah ettirdi.
Yazılımı gerçekten çok verimsiz ve kötü honor un. Ama tasarımlari çok iyi.
Samsung genel olarak üst klasman ancak şu ekran inceliği konusunda tereddüt ettim , şikayetçi olanlar da her sene tlf değişen,fazla takık olanlar gibi hissediyorum.
yine baktım inceledim. Tv kumandası görüntüsü ve takoz gıbı kalınlığı ile alınmaz. magic v3 en iyisi bu konuda şuanda
Haber editörünün yorumu :-)
Kullanmadan yorum yapmanız çok mantıklı olmamış, gayet güzel kullanımı var.
Spigen air skin crysal kılıf bugün geldi. Kalitesi ve inceliğine bayıldım gerçekten. Teşekkür ederim tavsiye için tekrar. Kılıf yokmuş gibi haz alıyorum cihazdan, elime yumuşak kalitesiz plastik hissiyatı gelmiyor hiç.
Şunlara bir de magsafe desteği ekleseler keşke.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim ama keşke materyali biraz daha esnek ve yumuşak olsaydı.
Samsung doğumgünü koduyla aldığım fold 6 yı bir çakallık durumuna karşı açmadım. Bugün easycep link attı 20 bin olan değişim tahmini 16 bine düşmüş. Ülkemizde ticaret neden böyle yapılıyor? Düzeltmezlerse iade edeceğim. Şüphelenip destek istemiştim kargolanmadan iade edecektim lakin sorun yok demişlerdi. Shop sitesi kalitesiz yetersiz, bir açılıyor bir açılmıyor. Görmediğin rakam detaylarını satın aldıktan sonra farklı görüyorsun. İndirimli kılıf diyor alırken çıkmıyor, saat diyor hangi modeli bilmece çözüyorsun. Eğitim diyor attığı linki okul sunucusu virüs algılıyor. Bu kadar problem fazla değil mi. Apple ekosisteme doğru zorluyor. Zaten rakamlar yakın.
Tahmin değişmiş değil mi? Cihaz incelenerek söylenen bir rakam değil? Kampanya detaylarında vs. süreler yazar, oralara göre hareket etmek lazım. Süre geçmişse onlar da bir şey yapmayabilir. Bir sorun olmaz inşallah.
-
Ben de Samsung Shop tan aldım telefonu. Cihaz vermedim ama. Siyah ve beyaz modelde yüzde 10 indirim vardı, buna ek olarak yüzde 5 kupon veriyorlardı herkese. Bir de 5 kat Samsung Rewards kampanyası vardı. O puanlarda dün yatmış. Biraz geç yattı ama yattı 3500 lira. Bunların yanında 1 yıllık sigorta ve Smarttag 2 hediyeleri oldu.
Bu süreçte sorun yaşamadım, telefon da 2 günde teslim edildi. Uygulamaları evet biraz kötü ama çoğu uygulama artık çok karışık, kullanıcı dostu değil. Genel olarak ben memnun kaldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre00 -- 19 Kasım 2024; 8:39:19 >
Tahmin değişmiş 4 bin aşağı inmiş. Cihaz incelesin sorun değil garantiden kasa pil vb. değişti sıfır gibi naylonu üstünde ona bile emin değilim ne çıkacak arkasından derken daha kafadan başladılar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X