< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (132. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kendi sitesinde 107.999 gözüküyor 1tb lık model ama her yerde 80 e hatta altına rahat bulunuyor ilginç. Z fold 6 serisinde bu yüksek zarar mevzusu olmayacak denmişti güyaquote:
Orijinalden alıntı: BombSquad34
Daha önce de dediğim gibi ilk ve son pahalı samsung telefon alışım bu fold 6 2 ayda kafadan 20-25 bin zarar ettik. Yazık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ama malesef edildi hocam. Ben 85 e 512 lik almıştım. Neyse nasip artık.
Her yıl telefon değiştirenler için Samsung artık iyi bir tercih değil gibi. Takip ettiğim kadarıyla bu yıla kadar takasta iyi fiyat veriyorlardı ama bu seneyle birlikte eski telefonun takas fiyatını baya aşağıya çektiler. Muhtemelen Fold 7 gelince bizim Fold 6 ları 30-35 bin civarında sayacaklar takasta.
Piyayası düşmesin diyorsanız tek seçenek var gibi. O telefonu da ben sevmiyorum hiç.
-
Onlarında düşüyo artık hocam baksana düz modelleri 5 bin düştü yeni serinin. Ama bizim cihazların düşüşü çok sert oldu. Keşke s24 ultra alsaydım diyorum bazen.
Fold ve flip cihazlar ikinci el tercih edilmesi biraz daha düşük. Çünkü hassas cihaz. ben şahsen bu kadar pahalı bir cihazı ikinci el almak istemem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2. El fiyatları değil üstad sıfır fiyatlarıda aşırı düştü. Neyse artık öyle böyle aldık. Telefon güzel. Uzun güncellemede alacak. Gittiği yere kadar kullanıcam ben şahsen daha değiştirmem.
Maalesef fiyat yükseldikçe zarar baremi artıyor. Bu sadece Android'e özgü değil. 1tb 15 PM aldım 3.gün 10 bin altına sattım. Tabi Android'de bu 15-20 ye kadar artıyor. Çünkü insanımızda şöyle bir algı var o parayı verince iPhone alırım. Tabi haklı oldukları bir yanda var. iPhone zarar ettirsede satışı android bir cihaza göre çok daha hızlı
Fiyatlar çok yükseldiği için iphone cephesinde de benzer bir durum var aynen. İkinci el fiyatları yüksek cihaz almak yerine ya az daha ekleyip aynı cihazın sıfırını almaya ya da o bütçede alınabilecek sıfır cihazlara yöneliyor çoğu kişi.
S24 Ultra pişmanlığı daha dayanaklı olacağı için mi duyuyorsunuz. Ben de 3 model arasında kaldım. Flip, Fold ve Ultra. Değişik bir deneyim olsun diye ve merak ettiğim için Fold aldım sonunda. Memnunum da çok ama muhtemelen düşündüğünüz gibi S24 Ultra dayanıklık anlamında daha iyi bir model.
-
S24 Ultra uzun vadede dayanıklılık açısından daha iyi olur kesin. Ayrıca kamera ve dahili s pen den ötürüde daha kullanışlı bence. Z fold biraz fantastik bir cihaz. Ben 3-4 yıl kullanırım sonra değiştiririm diye düşünüyorum.
İphone 11i 4 yıldan fazla kullandım neredeyse.
Gösterim hatasıdır hocam, hani öyle bir şey vardır. Sizin cihazı teslim aldıklarında inceleyip size tekliflerini söyleyecekler, kabul ederseniz de ücreti iade edecekler. Ama matematiksel kısmı bana da garip geldi gördüğüm görsellerde. İşlem birbirini tutmuyordu gibi.
-
Hassaslıktan başka bu cihazların yenileri de az satıyor zaten. Zaten az alınan bir cihazın 2. elde satışı, diğer cihazlara göre daha zor oluyor muhakkak. Ben Kadıköy civarında alan telefonculara veriyorum. Mutlaka direk alıcıya satmaktan daha kârsız oluyor ama bir şeyler uğraşmıyorum.
-
Samsung ilk anda sattığı fiyatlara hediye diye verdiği her şeyin fiyatını da ekliyor. Sonradan hediyeler çıkılıp satılınca biraz daha uygun oluyor fiyatlar. 75 - 80 arasına mıydı 512 almıştım ben de telefoncudan yazın.
-
sadece kılıfı satmayı düşünür mü arkadaşınız özelden yazabilir siniz.
-
Oldukça ince bir kılıf arıyorum, Samsung cear case kullanıp memnun olan var mı? Ya da başka ince kılıf önerisi olan?
Şu ürünü aldım, kullanıyorum. Çok bir şey de bulamadım için Spigen tarafında mecburiyetten aldım ama memnun gibiyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, z fold 6 yı önerir misiniz acaba? Bu z fold SE serisi birazcık kafamı karıştırdı, daha büyük ekran, daha belirsiz bir çentik ve kamera gibi. Şuanda geçmemi tavsiye eder misiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
SE modeli ülkemizde satışa sunuluyor mu henüz bilgim yok ama garantili ve Tr için üretilmiş model almak daha uygun kanımca... Karşılaştırmalara bakılarak karar vermek zor model için çok yeni...
Eğer bu şekilde bir telefon yapılabiliyorsa, seneye çıkacak olan model buna yakın, hatta bundan daha güzel olacaktır diye düşünüyorum. Bu sebeple bir süre daha bekleyebilirim sanırım. Iphone’un 12 serisinden beri aynı telefonu üretmesi beni bu tercihe itiyor diyebilirim.
Iphone’dan bu telefona geçen bir kullanıcının yorumlarını okumak isterim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X