|
SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (135. sayfa)
-
-
[19/11 09:10] Samsung Türkiye: Sitemiz üzerinden verilen fiyat tahmini fiyattır eski cihazınız Easycep teknisyenleri tarafından incelenir ve fiyatta değişiklik olabilir. Verilen teklifi kabul etmek istemezseniz iade hakkınızı kullanabilirsiniz.
[19/11 09:11] Samsung Türkiye: Siparişinizi teslim aldıktan sonra “Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği” gereğince ürününüzü 14 gün içinde iade edebilirsiniz. -
Hocam burada yapacak bir şey yok bence. Arabalarda da aynı şeyi yapıyorlar. Gidince baya Bi kırıyorlar verdikleri fiyat üzerinden.
-
-
Maalesef Samsung sadece kalıplaşmış cevap veriyor, kayıt açtık arayacağız diyor ama aramıyor. İade etmekten başka seçenek görünmüyor. -
Uymuyorsa size ki uymuyor gibi iade edin hocam, yapacak bir şey yok gibi.
-
Alırken farklı aldıktan sonra farklı olması kandırılma hissi verdiği için iade edeceğim. -
Bu sefer cihaz gitmeden fiyat kırdılar. Ticaret ahlakı fiyat değişebilir dedik kısmında kaldı. Fiyat cihat gidip incelendikten sonra netleşecek bunu bilerek aldım lakin kafadan indirdiler. -
Samsung değişim işini easycep'e vererek avantajı olan tek şey olan değişim kampanyasını da bitirdi. Zaten kendi markasına değer vermiyordu. Öyle yapıyorsa şahsen ben de artık değer vermiyorum. 5 yıllık iphone cihaza bile fold 5'imden daha çok değer biçiyor zaten. Fold 6'da fiyasko oldu zaten. Kötü cihaz demiyorum ama se ortada. Onu fold 6 diye çıkarıp kalem desteğiyle satmalıydı. Yıllardır android kullanırım ama Samsung'un tutumu gerçekten markayı değersizleştiriyor.
Fold 6'yı lansman şu bu diyerek 90 binden çıkardılar şimdi e ticaret sitelerinde 75'e buluyorsunuz. 90 bine ilk alanlar enayi mi? Geçen sene aynı şeyi fold 5'te biz yaşadık. S serilerinde yine aynı durum. Millet iphone kullanmayacak olsa bile çıkar çıkmaz sıraya giriyor. Hem güzel reklamı oluyor hem de alan biliyor ki zararı olmayacak. Ama samsung müşterisi öyle değil. Telefonu beğense bile alamıyor. Çünkü biliyor ki Samsung müşterisini dolandırma peşinde. Önce geçirebildiğime geçireyim kafasında. Sonradan kendisi bile garantili telefona sattığı fiyatın 3'te 1 fiyatını veriyor değişim kampanyasında.
Güzel cihazlar. Güncelleme işleri de çözüldü. Ama pazarlama işini beceremiyorlar. Katlanır cihazı apple yapsaydı herkesin elinde katlanır iphone vardı. Fold 5 kullanıyorum. 6 çıktı. Bakın 6 senedir üretiliyor bu seri. Hala görünce o nasıl telefon diyorlar. Apple yapmış olsaydı herkes cihazın varlığından haberdar olmuştu.
-
Samsung yetkilileri takip ediyor mudur forumu bilmiyorum; ama şunu özellikle bilmeliler:
Samsung ikinci elde bu kadar değer kaybeden cihazlarını bu kadar yüksek fiyatlara satabiliyorsa daha önceki zamanlarda verdiği geri alım fiyatları ve takas destekleri sayesindedir.
Bu geri alım fiyatlandırmalarının özenle yapılması ve mevcut kitlesini Apple a kaydırmaması için çok dikkatli olmaları gerek, çünkü fold a para veren müşteri rahatlıkla Apple alabilecek müşteridir. Bir müşteriyi Apple a kaybetmesi de kendileri açısından yıllarca sürecek ya da temelli müşteri kaybı olarak yansıyacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi east10 -- 19 Kasım 2024; 11:19:26 > -
Etmiyorlar hocam. Ediyorlarsa da umurlarında değil. Sadece burada değil forumdan bir çok kişi bunu MH'ne söyledi. Ben mail bile atmıştım.
Umurlarında değil. -
Hocam, sana verilen cihazın ilk fiyatı 98 bin de eski cihazla mı 68 bine iniyor? Öyle olacaksa zaten pahalı. Ama 68 binden eski cihazın fiyatını indirirse iyi.
98 üstünden hesaplayacaklarsa Akakce'de 73 bine e-ticaret sitelerinin linkleri var. Oradan alınır geçilir, eski cihaz da elden ya da bir telefoncuya satılır.
-
O cihazda kalem desteği olmadığı için cihaz ince zaten. Ama aynı kamera ve ölçülerde çıksa iyi olurdu.
Samsung ilk andaki yüksek fiyatların içine verdiği hediyelerin de fiyatlarını ekliyor. Hediye değil yani onlar, parasını veriyoruz. Sonradan da hediye olmadan satıyor her yer. İlk anda almak için acele eden, o hediyelere özellikle ihtiyacı yoksa zararda olabiliyor. Yıllardır bu böyle Samsung'ta.
Apple ucuz ürün satmadığından sınıfı ayrı zaten. Samsung o intibayı oluşturamaz. Hele bu halle.
-
kalem cihazın içinde değil ki hocam. Çok alakası olduğunu düşünmüyorum. Kalem zaten ayrı kılıfla falan satılıyor. S24 ultra gibi olsa tamam anlarım.
Hediyelerin parasını aldığı doğru fakat sonradan da sitede fiyatı düşmüyor. Onu geçtim arada 15 bin gibi bir fark var. Fold 6'tan örnek verecek olursak verdiği hediye kablosuz şarj ve şarj aleti miydi neydi. Yani 15 bin liralık bir ürün zaten değil. Yanında akıllı saat, tablet falan vermiyor ki.
Biz gitsin Samsung, Apple'ın yaptığını yapsın demiyoruz zaten. Ama mesela şu cihazı 90 binden çıkarıp 1 ay sonra 75'ten satacağına, 75'ten satıp 1 ay sonra 90 bin yapsa 75 binken herkes alır zaten. En iyi reklamda müşteridir. Millet cihazı etrafta görünce güvenip almaya başlar. Ama insanlar bakıyor 90 bine çıkmış. 1 ay sonra zaten fiyatı düşeceği belli kimse almıyor. Ya da hiçbir şey yapmasın. Lansman falan hikaye. Sabit fiyattan satsın ve değişim kampanyasında öldürmesin yeter.
-
Hocam maalesef satın alana kadar 98 rakamı hiç görünmedi. Satın aldıktan sonra çıktı aradım bu rakam nedir öncesinde yoktu dedim. Çekilen rakam önemli dediler. İade de telefon gidince incelenecek dediler iptal edecektim etmedim görüştükten sonra ama durum ortada sonradan 4 bin traşladılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POLMEN -- 19 Kasım 2024; 15:7:59 > -
Kalem desteği olmadığı için ekranı inceltebildiler diyor, kalem çalışmayacak yani ekranda .. -
Kalem cihazın içinde değil de, kalemi okuması için ekranın altında bir katman var. O katman kalınlığına katkıda bulunuyor. Hoş, hâlâ bu katmanla da aynı incelikte yapılabilir. Çünkü Samsung'un en ince hali, diğer rakiplerinin ürünlerinden hâlâ daha kalın. Onlar kadar ince yapıp katmanı ekleyip az bir miktar daha kalınlaştırsa da yine daha ince olurdu.
Bunları yıllardır konuşuyoruz ama Samsung kendi bildiği ile devam ediyor. Bizi duyduklarını, duysalar da dinlediklerini düşünmüyorum.
-
Dostlar 2 aydır severek kullandığım fold 6 cihazımı satma kararı aldım. Yanında orjinal kalemli kılıf, 20w orjinal adaptör ve smarttag hediye edicem. Ayrıca cihazda 1 yıl sigortada mevcut. Cihaz çok güzel ama iphone dan geçtiğim için alışamadım. 13pm cihazıma geri dönüş yaptım. Ankaradayım. İlgilenenler dm atabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BombSquad34 -- 20 Kasım 2024; 4:9:23 > -
s24u kullanıyorum ama dün kanlı canlı fold6 yı gördüm çok hoşuma gitti. fold6 yi almak için uygun zaman sanırım fiyatları düşüyor fakat bir yandan da fold se yi beklemeliyim tr ye gelir mi sizce. kamera ve ekranda az da olsa fark var.
-
Ülkemize geleceği hakkında bilgi duymadım ama garantili almakta fayda var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X