|
SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (138. sayfa)
-
-
Ekran darlığı iyi ama tek el yazı yazarken hata çok yapılıyor. Onu azaltacak düzeyde birkaç milim daha genişlese iyi olur.
Kamera kötü değil ama o kadar para verince S Ultra modelindeki kamera kurulumunu istiyor doğal olarak insan. Büyük ekran diyorsun, tam medya üretim için birebir olması lazım, kameraları düşününce bir şüphe geliyor. Ha gerçek cihazla karşılaştırınca kaybettığın bir şey yoktur belki, o başka.
-
En pahalı cihazına S serisi kadar kamera koymalı kanımca. -
Güncelleme yapan var mı? Şarj dolduktan sonra pil uzun süre %100de kalıyordu, güncelleme sonrası sabahları %98de buluyorum artık. -
Son güncellemeyi yaptım ama pil korumasından max80 oluyor. Deneyebilirim gün içinde... -
%100 şarj yaptım 15 dk sonra 99 gördüm. Ekran kapalı vaziyette. -
Ben de tam Samsung bu işi çözmüş diye sevinirken güncelleme sonrası işler değişti yine :) -
Bu durum ayarlanabilir şirket tarafından psikolojik tarafı da var. Diğer telefonum iph. 100 uzun süre duruyor. Sonra hızla inebiliyor. Samsung 95 kadar 100 de tutup kalanlar içinde birer fazla indirerek psikolojik bir etki yapabilir.
-
Samsung kadar kendi cihazının fiyatını kıran firma var mı? Fold 6 yı takas verip Fold 6 almaya kalkarsak:
-
Kutuyu açtın büyü bozuldu diyor marka :)
-
Seneye Fold 7 ile takas bu şartlarda hayal olur
-
Şaka gibi 256gb 15 Pro maxe 55, 1tb fold 6 ya 36 veriyor. -
Samsungshop değişim kampanyasıyla zamanında S23+ tan s24+ a 1.000 (bin) TL ile geçenler olmuştu. O zaman da ben 1 hafta önce davrandığım için kampanyasız 9 bin lira farkla geçmiştim (alım bedelleri çok iyiydi). -
Bugüne kadar hiç bir cihazı takasa verip değiştirmedim ve 2nci el fiyatını düşünmedim. 1997 den beri kullandığım tüm cep telefonları ya evde ya da birilerine verdim kullanmaları için.
Ancak firmanın en son çıkardığı kendi modeline 1/3 fiyat biçiyor olması ilk kez bu marka veya işletim sistemini kullanmak isteyenlerin tekrar düşünmesi yönünde bir işaret olarak algılanabilir. Firma bence kampanya yapayım derken kendi ayağına sıkıyor
-
Bende 97 de netaş planet ile başladım cep telefonu serüvenime.Ttakasa genelde takas değerinden faydalanmak için değersiz telefonlar verdim. Telefonlarımı ya arkadaşlarımla ya da telefoncu tanıdıklarla takaslarım, satarım. Ama firmanın 100 bin liralara sattığı kendi cihazına 36 bin gibi komik bir takas desteği sunması rezalet. Tüm apple sistemimin yarısını, telefon, saat ve kulaklık, satıp Samsung’a taşıdım apple ın saçma sapan işlerinden dolayı. Ama bu Samsung ta bu tarz saçma sapan fiyat politikası ile kendisinden nefret ettiriyor. -
O yıllarda ne çok yerli üretici vardı. Netaş, Raks, ASELSAN...şimdi hepsi çekildi. Benim eko sistem değişimi de sizinki gibi. İPhone, airpods ve iwatch bırakıp fold6, buds ve galaxy watch'a geçtim ancak ipad ve imac replace edilemez şekilde duruyor.
-
Bende de mac ve iPad duruyor. :) Aselsan çok güzel bir telefondu. Kullanmak nasip oldu. -
Sorduğumuzda apple kullanıcılarını çekmek için çok veriyor diye anlatıyorlar. Peki note 2 den beni samsung kullananlar eneyi mi... -
Maalesef hocam -
Samsung Omnia i900'den beri Samsung kullanıyorum. Fold çıkmamış olsa Çin civarı üreticilerin birinden devam ederdim sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X