Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: YER-DENİZ Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.924
Cevap
98
Favori
142.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TC kimlik kartını okurken de bazen okumuyor, garip garip tekrar tekrar okutuyorsun, sonra şansa okuyor. Daha önceleri ekran açıksa hiç okumuyordu hatta. Kapalı şekilde daha stabil çalışıyor. :D

• Mediamarkt kampanya yapmış galiba almak isteyenler için iyi gibi görünüyor fiyat

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • badcrow B kullanıcısına yanıt
    Bu fiyattan buyuk ihtimal hata var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bu fiyattan alabilen varmı? fold 5 yerine fold 6 yazmışlardır bence. yoksa fiyat müthiş

• chakra7o C kullanıcısına yanıt

Yine de piyasaya göre iyi fiyat bence hocam. Hala devam ediyorsa alınabilir.

Fold 5'i bile 61'e veriyor sitesinde şuan. Doğru ise iyi kampanya olmuş.

Bu rakam yanlışlık yoksa çok iyi ama almaya kalkınca başka birşey olabilir.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    77 yerine yanlışlıkla 57 yazmışlar hocam. 77.909’dan aşağı hiç düşmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar cihazı ilk çıktığı gün aldım. Geçen haftalarda iç ekranda mürekkep lekesi ve ardına çalışmaz oldu. Adana başarı servis 1 günde kasa iç ekran yenileyip verdi.
    Hafta içi konuşmada arama ekle yerine kayıt vardı. Annemle konuşurken kayıt aldık denemek için. Sonra kendiliğinden kayboldu.
    Nasıl geldi neden gitti anlamadım 😃

• gecmıs olsun. bu ekranda da ıc ekran gıtme sorunu varsa ben fold defterını bırdahakı telefon degısımıne kapatıcam.yada omur boyu garantı verıcekler .

2 senenin sonunda garantı bıtınce bu olay basımıza gelse zaten telefon parası odicez.

• izzard İ kullanıcısına yanıt

Aldıktan sonra 6 ay geçmediyse cihazı sıfırıyla değiştiriyor Samsung tamir kabul etmeseydiniz keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Aldıktan sonra 6 ay geçmediyse cihazı sıfırıyla değiştiriyor Samsung tamir kabul etmeseydiniz keşke

Bende öyle istedim ama darbeleri bahane ettiler maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: ruud_van

gecmıs olsun. bu ekranda da ıc ekran gıtme sorunu varsa ben fold defterını bırdahakı telefon degısımıne kapatıcam.yada omur boyu garantı verıcekler .

2 senenin sonunda garantı bıtınce bu olay basımıza gelse zaten telefon parası odicez.

Bir kaç defa düşürdüm sadece kenarlarında ezik vardı. Yani çat diye iç ekran gitti maalesef bunun çözümü yok gibi.
    Ben s25 ultraya geçeceğim gibi geliyor.
    Tabi bu değişim fiyatlarıyla zor ama bakalım

• Arama sırasında ses kaydı gelen giden var mı beyler ?

• One ui 7 beta Z fold 6 ya a gelmedi mi

• Cihazı ne zaman ve nasıl değiştirmeyi düşünüyorsunuz?

Katlanabilir olduğu için uzun yıllar kullanmanın riskli olduğunu düşünüyorum. Maddi olarak da en az zararla hangi zamanda ve yöntemle değiştirmek var aklınızda?

• batak12 kullanıcısına yanıt
    Netaş yerli değildi, Alman AEG ve Danimarkalı Dancall firmasının cihazlarına isimini yazdırıyordu, Aselsan ise patent kurbanı oldu. Siz sosyal medyada bakmayın yok kvk depoda tuttu satmadı filan hikaye. Bizim o yıllarda genpa, kvk bayiliğimiz vardı, Nokia 6110 fiyatı 190 milyon iken Aselsan 1920 yaklaşın 250 milyondu(rakam temsilidir) yani rakiplerinden hem özellik olarak çok düşük ama fiyat olarak çok pahalıydı. Ayda ortalama 40 telefon satışımız olurdu Nokia, Ericsson, Siemens, Philips, Sagem vs ama Aselsan 3-4 ayda bir tane satardık o da alan ya polis ya da askerdi. Hatta kvk bir ara cihaz başı prim veriyordu ama yine olmadı. Yerli üretim bir tek raks vardı ama onunda başka hikayesi var, 2005 den sonra raks diye satılanlar taylandlı i-mobile firmasının cihazlarıydı.. Bu kadar gereksiz bilgi için kusura bakmayın 🙂

• Nillkin kılıf aldım. Dış yüzey kadife gibi çok güzel. Ses aşma tarafı silikon yumuşak parmak izi okutma tarafı kalın biraz zor okutuluyor. Burada incelen kısım lastik ve ip gibi incelmiş ekran kenakından ele takılıyor. Kalemli aldım ama gelince dikkatimi çekti kalem hikaye ucu tebeşir gibi görsellerde dikkatimi çekse bu almazdım. SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU]

• east10 kullanıcısına yanıt

Ben, muhtemelen cihaz beni bırakana kadar kullanmaya devam ederim. Fold 7 her yönü ile çok daha iyi bir cihaz olacaktır muhtemelen ama Fold 6 ın üzerine 60 bin lira isterler muhtemelen. O yüzden 3 4 sene devam ederim, başına bir şey gelirse de duruma göre bakarım artık.

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.