Şimdi Ara

samsung galaxys3mini mi nokia luma 520mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ilerleyen zamanlarda cep telefonu almayı düşünüyorum samsung galaxy s3mini düşünüyorum anroid işletim sistemi olsun istiyorum ama şarj konusunda birkere samsung dan ağzım yandı ondan çekimser yaklaşıyorum nokia lumia 520 modelide aklıma girdi kararsızım kullanan arkadaşlar varsa ne olur eksilerini artılarını bana yazarlarsa alıcam zaman sizin fikirlerinizi bekliyorum sizce nokiamı samsungmu?

• S3 mini arkadaşımda var ve biraz donuyor 520 hakkında pek bir bilgiye sahip değilim ama uygulama sıkıntısı çekersin 520'de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Kaaxerz

S3 mini arkadaşımda var ve biraz donuyor 520 hakkında pek bir bilgiye sahip değilim ama uygulama sıkıntısı çekersin 520'de

520 olmasada olur nokia mı samsung mu nokianın şarjı ii gidiyor samsung u seneler önce kullandım şarjından çok çekmiştim 1 gün bile dayanmıyordu ondan nokia almştım s3mini gördüm şekil olarak çok güzel ram olarak da güzel duruyor tam bayan tlfonu nokia biraz kaba gibi
  • Kesinlikle 520 s3 mini yaramaz size 1 yıla kafayı yersınız lumia 2 yıl goturur sızı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi birde sony xperia L baktm oda hoşuma gitti görünüş olarak o zaman şöyle sorayım nokiamı sony xperia L mi ve ya farklı önerilerniz varsada yazarsanız sevinirim
  • xperia L iyidir,güzeldir ben kullanıyorum çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroes82

xperia L iyidir,güzeldir ben kullanıyorum çok memnunum

camerası nasıl birde hafızası 8cb mı? telefon kullanım olarak rahatmı birde bayan telefonu olucak kadar kibar narinmi kaba bişi istemiyorum ben beyazını düşünüyorum birde bataryası nasıl kaç gün gidiyor? benim için en önemli sorun samsung almaktan batarya sorunundan vazgeçtim yanıtlarsanz sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.