aralarında 40-45 TL fark var. hangisini almalıyım, 2sini de kullanmış olup birbirlerine olan farklılıklarını açıklayabilecek var mı acaba? yoğun iş tempom var, maillerimi kontrol edip, takvimimi ayarlamak istiyorum, telefon içirisindeki web browser'a da ihtiyacım olacak rss okuyucu vs vs.
fiyatı çok cazip 299 lira, ama cihaz nasıl acaba ? almaya değer mi
Ben de telefon alacağım ve aynı senin gibi ikisi arasında kaldım.Dokunmatik ve pil gücü bakımından Samsung c3510 iyi fakat şıklık ve çok özellilik bakımından LG Kp500.
Kararsızım...
Konuya bakan yok mu bi yardımcı olsanız ?
bnce gidip bir tane çin malı N97 al. hem şık hemde internete de giriyor
Çin malıyla normali arasındaki fark ne fiyat haricinde?
LG ve Samsung'un benzer özellikli telefonları arasında kaldıysan tercihini mutlaka LG'den yana kullan. Pişman olmazsın.
lg kp500 benim 2 kız arkadaşımda var ikiside illet etmiş durumda hiç beğenmiyolar gelelim samsung c3510 genoa ya ben 4 gün önce aldım kamerasının kötü olması ve kutu içinden usb kablosu çıkmaması dışında telefon gayet şık çok hoş bir telefon dış görünüş bakımından bence kp500 den daha güzel kamerası gündüz güzel çekiyor ama 1.3 olduğu için akşamları ezik...
ayrıca samsung un ses kalitesi mükemmel diyebilirim
@Last Wizard
Kız arkadaşlarının telefondan illet ettiren hangi özelliği veya özleliği olmayışı ?
Ben de 2 si arasında kaldım da araştırmam lazım.
Sağol...
İkisini de kullandım. İkisi de güzel telefon.
Dokunmatik olarak Genoa daha iyi, arayüz ve kamera olarak Cookie.
@ÖnceVatan
Teşekkürler.Peki şarj özlelikleri hakkında bilgileriniz neler?
ve hangisini önerirsiniz(tüm özlelikler bakımından)
Teşekkürler ...
samsung genoa da otomatik ekran kilidi nasıl koyuluyo bilen var mı?
bende bu ikisinin arasında kaldım ama samsung genoa herkesde war artık 2 3 ay sonra modası kalmaz lgyi kimsenin elinde göremiyorum bende lg almayı dusunuorm 2 telefonuda karşılastırdım arkadaşların sayesınde genoa donuyor biraz ama lg çok güsel bir makina benim ailem samsungun farklı telefonlarını kullanıyor ama cok yawaş lgyi herkes beğeniyor ben lg alacam fiyatıda samsung genoadan 20 30 lira daha az kamera desen genoadan daha yuksek gorsele baksan lg cok güzel duruyor hiç bakma kimsenin yorumunu kardeşim lg aL lg biraz reklam yapsa herkesden cok satar çok güzel telefonları var.