Şimdi Ara

samsung harici disk sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle "Samsung M3 Portable" isimli Depolama harici diski KESiNLiKLE ÖNERMİYORUM.
    Güney Kore markalı ÇİN toplaması, SAMSUNG 'un dandik mallarından birini alıp hataya düşmeyin.

3 Yıl garantili m3 portable aldım. ikinci Yılda harici disk patladı çalışmıyor.Usb kabloyu değiştirdim yine Çalışmıyor.Mavi Led ışık yanmıyor (elektrik gelmiyor).
    Garanti süresi bitmediği için teknik servise gittim Dalyaraklar diski tamir etmediklerini söyleyerek diski bırak yenisini al dediler..Veriler uçacakmış.
    Bende diski bırakmadım.diskin içindeki verilere ulaşmam gerkiyor bazı başka dalyaraklar da fahiş fiyat çekiyorlar ( 2 - 3 bin üzeri ) veriler için..
    Halbuki sorunun ara Aparatta ( USB girişinin bağlı olduğu üstteki ince kart ) olduğunu düşünüyorum.. Alttaki, resimde gördüğünüz gibi..

Bu kartı alırsam içindeki verileri kurtarırmıyım ?
    Başka önerebileceğiniz bir yol var mı bu diskin içindeki verilere ulaşabilmem için ?

Örneğin: bu samsung hardisski yeni bir dönüştürücüyle USB değil sata giriş entegre ederek sabit harddisk gibi kullanabilirmiyim?

Daha önce bu durumla karşılaşmış olan arkadarlar varsa fikirlerinizi bekliyorum..

samsung harici disk sorunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.