|
Samsung, hayatta kalmaya çalışıyor: CEO'dan 'ya hep ya hiç' uyarısı (2. sayfa)

-
-
İşin kötüsü telefonla da kısıtlı kalmadı. Saatte Tizen bırakıp, Google'a geçti. NVMe SsD'lerde kendi sürücüsünü yazıyordu, bırakıp MS'in jenerik sürücülerine geçti, aynı şekilde Samsung Magician düzgün çalışmıyor.
-
Batmaz, hem yatay hem dikey holding Samsung ama elektrik, elektronikte çok müşteri kayıp eder. Özellikle elektronikte...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 18 Mart 2025; 18:24:28 >
-
Aynen androide geçince saatlerin pil ömrü çöp oldu ama SSDlerde driverları msa entegre eden zaten samsung, magicianda muhtemelen planlı eskitme konusu ve her pazara aynı kalite yonga kullanmama kurnazlığı var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung yerine Microsoft'u yazabilir miyiz lütfen
-
Apple Siri’yi Türkçe yaptı, Samsung Bixby’e Türkçe dil desteği vermedi. Koca Türkiye pazarında kim bilir ne paralar kazanıpta müşterisini umursamayan böyle firmalar batsın kardeşim.
LG’de Kore’li AI TV’sine Türkçe dil desteği koymuş konuşarak kanal açıp kapıyoruz. LG kadar bile olamadı.
Çok uzun yıllar Samsung kullandım ama artık hiçbir ürününü almıyorum
Sadece telefon ve tablet konusunda yakınıcam. Çerçeveler çok, ekran soluk, orantılar ve ergonomi berbat.
Teknoloji dünyası pik noktasını aştı, artık minik minik yenilikler geliyor. Hatta öyle ki son 4 5 yılda kayda değer bir yenilik gelmedi. Donanım aynı iken her sene sözde yeni model çıkıyor. Donanımsal yeniliklerle artık etki yaratamıyorlar ama yazılım olarakta çok hantallar. Koca koca teknoloji şirketleri öyle aptal stratejiler izliyor ki, "vardır bir bildikleri sen onlardan iyi mi bileceksin" diyemiyor insan. En basitinden uçan veya a noktasından alıp b noktasına götüren bir cihaz beklentimiz yok. Batarya üretiyorsun, daha güncel verimli batarya teknolojileri var, ekran konusunda önde gelen firmasın, 10 dakkada bilemem yüzde kaç dolan bataryalar var, şu an varolan teknolojiyi koy cihaza yeterli arkadaş daha neyi bekliyorsun. Ama 4 5 nesildir aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar, çoğumuz standart kullanıcıyız. Telefon tasarımı bir noktaya kadar değişebilir o kabulümdür ama arkadaş gerçekten diğer bahsettiğim konularda bir bahanen olamaz, olmamalı. Süreyya hanımdan gına geldi artık insanlara ve böyle devam ederse piyasadan silinip gidecek şu anki firmalar.
Ben Çin'in yükselişinden de endişe duyuyorum. Kağıttan kaplan şu bu deniliyor ama şu an öyle bir noktadalar ki her alanda inanılmaz hızlı rekabette öne geçiyorlar. Amerika ve aynı zihniyetteki ülkeler de iyi değil tabi ama Çin'in Amerika'nın yerini aldığı bir dünya daha da kötü olacak. Üstelik şu an Amerika'nın başına böyle bir dönemde iki deli başkoltuk sahibi oldu. Yapay zekanın korkunç yükselişi ve onla beraber ilerde yaygınlaşacak kuantum bilgisayarlar ile bizi korkunç bir gelecek bekliyor diye düşünüyorum. Geçiş dönemine denk geldiğimiz için bizim için korkunç...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miru -- 19 Mart 2025; 0:43:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
- Asistanda Türkçe dil desteği gelmeli
- Dex ile Windows calismiyor (Samsung tab s9 ultra)
- Samsung s pen ile samsung takvimler tablet telefon arasinda karalamalar senkronize degil
- Tablet ile telefon samsung note senkronize değil.
- Windows ta Samsung note kullanmak için yani notlarina ulasmak için bilgisayarinda Samsung marka olmasi gerekiyor, düzeltilip samsung accaunt sarti getirilmesi yeterli bence
-
Evet, bazı SsD'lerde aynı model olmasına rağmen iki sürüm var, firmware'ları da farklı.
-
Vw fabrikaları kapatıyor falanca küçülecek, batacak gibi haberler vardı. Bende dedim Almanya batırmaz bunları diye. Samsung içinde öyle. Amaaa, nereye kadar? Zamanında ölümsüz gibi görünen firmalarda battı.
-
Alakası yok hocam. Apple'nin satış stratejisi bu yönde. İstese bütün özelliklerini sonuna kadar apple'de kullanırdı. Su'yu pipetle içiriyor tabiri caiz ise. Seneye de bir şeyler satmalıyım mantığı ile. Emin olun şu an iphone 20 bile hazırdır. Diğer markalar böyle her şeyi sonuna kadar vermeseydi ayakta kalamazlardı.
Baktılar her şeyi kullandık, şimdi ne yapacağız dediler? Katlanan, yana bakan, bilmem ne yapan telefonlar çıkardılar. Bunlarda bir yere kadar gidecek.
-
Sen haberi günlük mü düşünüyorsun, adam şirketin geleceğinden bahsediyor, gidişattan bahsediyor.
1000 tane ayrı telefon modeli çıkartırsanız olacağı bu. Tabi ki saçma modellerden zarar edeceksiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen çok yanlış anlamışsın, apple en büyük tercih sebebi stabilite, yani yeni bir güncelleme gelse bile telefon çöp olmuyor ve daha diğer birçok yenilik olmayan iş gören özellikler dolayısıyla tercih ediliyor, eğer android gibi yazılıma müdahale yetkisi olsaydı bende apple kullanırdım, yani ilk tercih sebebim yenilik değil stabilite ve uzun süre kullanım. Yani pc ve oyun konsolu gibi düşün.
Saçmalık.
ue40es7000 modelinde birebir bizde yaşadık. yatacak yerleri yokquote:
Orijinalden alıntı: grphc
Zamanında bir TV aldım guncelleme geldi kurdum wifi baglantiyi kesti. Servis kart yanmış değişmesi gerek dedi. Dedim guncellemeden sonra oldu yazılımsal olmalı diye, yok dedi o zaman mi box 500 TL idi, 650 TL kart parası istediler. İnternette Takılan donan TV için. Gittim mi box aldım, yaptırmadım TV yi. Daha da eve Samsung sokmam. Almayı planlayan bir arkadaş olursa da önermem.
Aynen hocam 55es8000 modeliydi bizimkisi de yanlış hatirlamiyorsam
O yüzden mi 15/16 satışları dipte. 🙂 her sene ısıtıp ısıtıp koyuyor. Bunu bilmeyen yok. Neyini savunuyorsunuz yani anlamadım.
Yazılımda çok iyi xaomi çok satabilir Samsung markasını geçebilir ama yazılımda Samsung hep ilerliyor ekleyerek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X