Şimdi Ara

samsung hd103sj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni aldığım kasaya win 7 yüklemek için bilgisayarı başlattım. ilk denememde hard diski görmedi, kablolar tam oturmamıştır dedim, tekrar denedim, yine

olmadı. 3.de harddiski görmeyi başardım, ama iki parça haline getirmeye çalışırken yine gitti.

kablolarda veya girişlerde problem olabilir diye sata ve elektrik kablolarını değiştirdim ve sata için de anakarttan başka bir çıkış kullandım. önce gördü,

yine ayırmada sorun çıkardı. tekrar başlattığımda da ses gelmeye başladı hard diskten, tık tık tık, ortalama saniyede 1-1,5 kez.

ondan sonraki tüm denemelerimde hard dik görünmüyordu.

sizce yanlış bir şey mi yaptım? yapmam gereken başka bişey var mı? benzer sorunları yaşayan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum..

• http://www.samsung.com/global/business/hdd/faqView.do?b2b_bbs_msg_id=308

bu adrese git oradaki f3.exe adlı dosyayı indir,

hp usb disk storage programınıhttp://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=197 bu adresten indir.

boş bir usb ile başlangıç disketi oluştur.

indirdiğin f3 adlı dosyayı içine at.

bilgisayarı usb disk ile başlat.

f3.exe yaz enter e bas.

işlem tamam.

bu işleri yaparkende hdd yi amd nin kendi girişlerine değilde farklı renkli giriş varsa anakartta oraya tak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin.ozsk -- 28 Aralık 2010; 1:25:20 >

• iyi de üstad sistem amd değil.

i7 950
    gigabyte x58a ud3r (rev 2.0)
    corsair 6gb(3*2gb) 2000mhz
    sapphire hd6950
    xigmatek pantheon kasa
    xigmatek nrp-vc603 psu (600 watt)

kafa atma dedikleri problem buysa değiştirmeye çalışıcam. daha önce başıma gelmediği için bilmiyorum. eksik bir şey yapmış olmayayım?

bu arada dediğiniz gibi sata 2 için ayrılmış bağlantıları kullandım.
  • Bende aynı hdd den aldım aynı sorunlar olmasa da benzer sorunlar yaşatmıştı meret. Win 7 kurma baya problemli olmuştu. Biostan hdd ayarlarından ilk açılışta ne ile başlanmasini soruyor cd rom hdd gibi seçenekler varya. Hdd yi 1. Seçenek olarak denediniz mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muaz1984 -- 28 Aralık 2010; 13:32:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetymd
    tekrar başlattığımda da ses gelmeye başladı hard diskten, tık tık tık, ortalama saniyede 1-1,5 kez.

ondan sonraki tüm denemelerimde hard dik görünmüyordu.

Diski bios ekranında göremiyorsanız bozuktur. Emin olmak için başka bir bilgisayarda deneyin.Tıkırdama ve görmeme sorunu devam ederse garantiye gönderin.
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. başka bilgisayarda da denemiştim, taktığımda işleyen hard diskleri de engellemişti.

sabah kurumdaki bir uzman arkadaşa kontrol ettirdim, hard disk ölmüş dedi. gidip yenisi ile değiştirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.