Şimdi Ara

Samsung HD103SJ/UJ Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar vatandan samsung 1tb hdd sipariş ettim. Başlığın kesin model belirtmemesinden bi kıllanmıştım zaten (gerçi vatanda diger disklerde de durum boyle), neyse sonuc olarak
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-sam_sata2_1tb_32mb-1tb-32mb-sata2-7200-rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=33504
    HD103SJ yerine eski model HD103UJ gönderdiler . Ellerinde mi kaldı artık bilmiyorum ama üretim tarihi Kasım 2010 . Demek ki hala bundan getiriyorlar .

Testlerden baktıgım kadarıyla aralarında oldukça fark var , değiştirmeye değer mi sizce de ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rave -- 3 Ocak 2011; 12:50:34 >

• bence gerek yok.32 mb cache var.size gelen modellerden çok şikayet gelmemişse değiştirmeyin derim.modeli internette araştırın ona göre karar verin.
  • sj 2 plakalı uj 3 plakalı ,sj daha hızlı çalışıyor
  • sj isteyin..
  • Yeni gelenler hep 103UJ serisiymis bi de çin malı ,
    kalmamıs diğeri ellerinde , ugrastıracaklar gibi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rave -- 3 Ocak 2011; 13:36:32 >
  • Asıl yeni gelenler hd103sj/u değil miydi? Hatta forumda konusu bile vardı.
    Çin ya da Kore olması o kadar önemli değil ama sj olması fark yaratabilir.
  • sj var uj var birde sj/u var sj yerine zaten yeni serilerde sj/u olarak geliyor ve sj ile aynı performansı veriyor bende hem sj hemde sj/u var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmt

Asıl yeni gelenler hd103sj/u değil miydi? Hatta forumda konusu bile vardı.
    Çin ya da Kore olması o kadar önemli değil ama sj olması fark yaratabilir.

Vardı sözde UJ bitti yeni gelen partiler SJ diye aldım ben de . SJ/U da değil direk 103 UJ , testlere gore aralarında komik derecede fazla fark var , saolsun vatanda da sj yokmuş değiştiremiyorum da .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rave -- 4 Ocak 2011; 19:02:16 >
  • bu konuda bende bişeyler söyliyim ilk sj arayışımda vatanda bulmuştum hemde indirimli 150 tl ye fakat sırf çin malı diye almadım bunun üzerine bimeks i aradım ( bursada oturuyorum ) bizde uj var sj yok dediler ,kendim gittim baktım ve sj kore olduğunu gördüm fakat çok pis kazıkladılar 165 tl den almak zorunda kaldım vatanda indirimde bitmişti ,neyse performansı gerçekten çok iyi yedek olarak bir tane daha alayım dedim vatana gittim baktım sj/u lar gelmiş biraz araştırdım sj ile aynıydı o gün almadım ertesi gün gittim dedim sj/u almak istiyorum bizde uj var dediler ya dedim dün kendim gördüm yok bize hiç sj gelmedi dediler ben onlardan iyi biliyorum ellerinde ne var ,ısrar ettim biraz da beni tanıyorlar alışveriş yaptığım için yan tarafa falan bak dedim çocuk baktı sj/u ama dedi bu 500 gb 1 tb değilki ver bakayım dedim bir baktım aradığım disk 1tb sj/u ya dedim bu 1 tb aldı baktı aaaa evet dedi ve ordaki diğer gelmedi diye iddia eden arkadaşlarına gösterdi birazda rezil oldular ,yani diyeceğim şuki ellerinde ne olduğunu tam bilemiyorlar

• pazarlanddan bende sj diye aldım özelliklede sordum dün kargo geldi uj çıktı. akşam mesaj attım sabah bu mesaj geldi

'''Harun Bey Merhaba,

Tedarikçimizden bugüne kadar gelen ürünlerin tamamı 103SJ modeli olduğu için kontrol edilmeden gönderilmiş. Ürünü bize geri gönderirseniz sizin için dışarıdan 103SJ modelini temin edip göndermeye çalışacağız.'''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.