Şimdi Ara

SAMSUNG/HP/ASUS tavsiyenizi bekliyorum ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar laptop almaya karar verdim bu 3 marka arasında kalsım gibi bişey sınırım 2000tl tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım ? günlük işler için kullanılıcak mail sörf vb .belki normal 1-2 oyunda yükleyebilirim .. sessiz hızlı ( HIZLI OLMASI ÇOOOOK ÖNEMLİ ) teknik servis açısından da ele alırsak hangiisni tercih etmeliyim ?

NOT: BAŞKA ÖNERİLERİNİZ VARSA BAŞKA MARKA/MODEL DİNLEMEYE HAZIRIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

SAMSUNG

http://www.hepsiburada.com/samsung-r580-js02tr-intel-core-i5-520m-24ghz-4gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd750750&categoryId=98

HP

http://www.sanalmarketim.com/urun/0479b9fb08e82c978f38a5a64632e9c4/HP-Pavilion-DV6-2175ET-WA047EA-Core-i5-430M-2.26GHz-4GB-320GB-GT230M-15.6

ASUS

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n61ja-jx114v-n61ja-core-i5-430m-2.26ghz.-4gb-320gb-16hd-sl-cam-bt-1024mb-hd5730-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=45522

ASUS

gezinirken bir de bu modeli buldum işlemcisi filan daha gelişmiş ?

http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=A52JK-SX111V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatnatined -- 8 Haziran 2010; 14:07:55 >

• Asus n61ja-jx114v
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Asus n61ja-jx114v
    peki nedeninide söylermisin çünkü baktıgımız zaman samsung ve asus a52jk işlemcileri filan daha yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatnatined

peki nedeninide söylermisin çünkü baktıgımız zaman samsung ve asus a52jk işlemcileri filan daha yüksek

Alıntıları Göster
    Oyun oynamam pek demişsiniz şimdi gördüm.Ben oyun performansına göre değerlendirmiştim.
    O zaman pek oyun oynamam diyorsanız Samsung'u alabilirisiniz.i5-520, i5-430'dan biraz daha iyidir.Ayrıca Samsung'un tasarımı da çok hoş.Ayrıca burada daha ucuz.

http://www.kocpa.com/asp/product/8113/SAMSUNG-R580-JS02TR-i5-520M-4G-320G-15-6-W7P-GT330

• quote:

Alıntıları Göster
    Hepside iyi cihazlar ama bence içlerinde en iyisi asus n61ja , ikinci olarak da hp geliyor blueray özelliği de varmış kasa itibari ile de en kaliteli kasa içlerinde bence Hp de ekran kartı da 230m iyi kartlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Offchu!

Hepside iyi cihazlar ama bence içlerinde en iyisi asus n61ja , ikinci olarak da hp geliyor blueray özelliği de varmış kasa itibari ile de en kaliteli kasa içlerinde bence Hp de ekran kartı da 230m iyi kartlardan.

Alıntıları Göster
    ekran kartları benim için 2. 3. plan bu laptoplarda en iyi performansı alabilicegim model asus diyorsun yani .. bu asusun teknik servisi iyimi hp hakkında hiç iyi yazılar okumadım da ben asus hakkında pek bir fikrim yok açıkçası
  • quote:

ekran kartları benim için 2. 3. plan bu laptoplarda en iyi performansı alabilicegim model asus diyorsun yani .. bu asusun teknik servisi iyimi hp hakkında hiç iyi yazılar okumadım da ben asus hakkında pek bir fikrim yok açıkçası

Alıntıları Göster
    @guitarhero
    aynn kardeş oyunlarla pek alakam yoktur günlük kullanım için daha çok hızı çok önemli 520 ile 430 arasında fark edilicek bir hız farkı varmı acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@guitarhero
    aynn kardeş oyunlarla pek alakam yoktur günlük kullanım için daha çok hızı çok önemli 520 ile 430 arasında fark edilicek bir hız farkı varmı acaba ?

Alıntıları Göster
    İşlemci sıralamasını buradan görebilirsiniz:
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

"Show only notebook CPU's" seçeneğini işaretlemeyi unutmayın.

• quote:

Alıntıları Göster
    Hp > Asus > Samsung teknik destek sıralaması yapacak olursam bence böyledir. Hp teknik destekde oldukça iyi ha belki diğerlerinden biraz daha fazla ısınabilir hp cihazlarda sorun yaşayanlar olur her cihazda sorun yaşayan var elektronik şans işidir, i5 520 işlemci 430 a nazaran daha iyidir. blueray var diyor site ben bu modelde yok biliyordum bence büyük bir artı. Samsung dizüstü alanında oldukça yeni teknik destek sıralamasını yaparken de bunu göz önünde bulundurdum ben Hp yada Asus u tercih ederim. Samsung da iyi cihaz ancak 32 bit işletim sistemi ile geliyor 4 gb ram kullanmak için 64 bit e yükseltmek gerekecek

• quote:

Hp > Asus > Samsung teknik destek sıralaması yapacak olursam bence böyledir. Hp teknik destekde oldukça iyi ha belki diğerlerinden biraz daha fazla ısınabilir hp cihazlarda sorun yaşayanlar olur her cihazda sorun yaşayan var elektronik şans işidir, i5 520 işlemci 430 a nazaran daha iyidir. blueray var diyor site ben bu modelde yok biliyordum bence büyük bir artı. Samsung dizüstü alanında oldukça yeni teknik destek sıralamasını yaparken de bunu göz önünde bulundurdum ben Hp yada Asus u tercih ederim. Samsung da iyi cihaz ancak 32 bit işletim sistemi ile geliyor 4 gb ram kullanmak için 64 bit e yükseltmek gerekecek

Alıntıları Göster
    bende daha çok hp ve asus arasında kaldım 2 haftadır araştırıyorum en son bu modeller fp olarak en iyileri gibi geldi işte son olarakta sizlere danışmak istedim .. hp hakkında ki yorumlardan dolayı açıkçası baya sogumuştum teknik servisi hakkında sayfa sayfa yazılar okudum tamir edemiyolar ilgisizler vb. ama asus için ne ürünleri hakkında nede teknik servisi hakkında çok böyle kötü bi yoruma rastlamadım yada ben bulamadım .

• quote:

Alıntıları Göster
    Hp ile Asus u yan yana koyup bakarsanız Hp ye eliniz gider tasarımı oldukça iyi.Ama tasarım da önemli değil diyorsanız Asus un sade tasarımı da kimine hoş geliyor. Ben tercihimi asus dan yana kullanacağım ilerleyen aylarda.

• quote:

Hp ile Asus u yan yana koyup bakarsanız Hp ye eliniz gider tasarımı oldukça iyi.Ama tasarım da önemli değil diyorsanız Asus un sade tasarımı da kimine hoş geliyor. Ben tercihimi asus dan yana kullanacağım ilerleyen aylarda.

Alıntıları Göster
    görüntüde önemli tabiki ama herşey görüntüde değil o kadr parayı güzel gözüksün diye vermiyoruz (:
    siz peki neden asus'u tercih edicem dediniz ? hp den daha iyi olan kısmı nedir asus'un ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatnatined -- 8 Haziran 2010; 15:27:31 >
  • quote:

görüntüde önemli tabiki ama herşey görüntüde değil o kadr parayı güzel gözüksün diye vermiyoruz (:
    siz peki neden asus'u tercih edicem dediniz ? hp den daha iyi olan kısmı nedir asus'un ??

Ben arada oyun da oynamak istiyorum, Hp işlemci olarak i5-520 kullanmış 520 serisi sanırım 32n üretim notebookcheck öyle söylüyor yani fazla enerji harcayan orantılı olarak da daha fazla ısınan bir işlemci, Bana i5 430 yeter ekran kartı 5730 da şuan için iyi hatta önümüzdeki 2 sene için de yeterli, ben asus n61vn280-bd modelini bayağı uzun süre araştırdım vatana gittim bizzat yakında gördüm tasarımı çok da hoşuma gitti diyemem, 6 senedir bir bilgisayar kullanıyorum tasarımı 0 altı o yüzden bu saatten sonra benim için sorun olmaz tasarım falan, Hp ye gelince aynı model bir yakınımda var oyun oynarken çok ısınıyor bir de işlemcinin ısısını kattığımda performans olumsuz yönde etilenebilir ben tercihimi asus dan yana kullanırım kullanacağım, ha asus teknik servis deki elemanlar da yerine göre değişiklik gösteriyor bazıları çok amatör çok bilgisiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

quote:

Ben arada oyun da oynamak istiyorum, Hp işlemci olarak i5-520 kullanmış 520 serisi sanırım 32n üretim notebookcheck öyle söylüyor yani fazla enerji harcayan orantılı olarak da daha fazla ısınan bir işlemci, Bana i5 430 yeter ekran kartı 5730 da şuan için iyi hatta önümüzdeki 2 sene için de yeterli, ben asus n61vn280-bd modelini bayağı uzun süre araştırdım vatana gittim bizzat yakında gördüm tasarımı çok da hoşuma gitti diyemem, 6 senedir bir bilgisayar kullanıyorum tasarımı 0 altı o yüzden bu saatten sonra benim için sorun olmaz tasarım falan, Hp ye gelince aynı model bir yakınımda var oyun oynarken çok ısınıyor bir de işlemcinin ısısını kattığımda performans olumsuz yönde etilenebilir ben tercihimi asus dan yana kullanırım kullanacağım, ha asus teknik servis deki elemanlar da yerine göre değişiklik gösteriyor bazıları çok amatör çok bilgisiz.

asus iyidir

http://www.pcdepo.com/asp/product/67377/ASUS-N61JA-JX114V-i5-430-4GB-320GB-16-W7P-5730

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga145

quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

quote:

asus iyidir

http://www.pcdepo.com/asp/product/67377/ASUS-N61JA-JX114V-i5-430-4GB-320GB-16-W7P-5730

Alıntıları Göster
    peki asuslar arasından hangisini tercih etmeliyim bu 4. linkteki laptopun işlemcisi filan daha iyi 3. dekinden siz ne düşünüyorsunuz ?

• quote:

peki asuslar arasından hangisini tercih etmeliyim bu 4. linkteki laptopun işlemcisi filan daha iyi 3. dekinden siz ne düşünüyorsunuz ?

Alıntıları Göster
    nedense bu pc lerden hangisini alırsam bir hafta sonra pişman olucakmışım gibi geliyor hepsi 1600-2000tl arasındaki markalarına göre en iyilerinden ama işte insan almışken en iyisini en performanslısını istiyor .. büyük bir ihtimalle arkadaşların önerilerini dinleyerek asus alıcam .. siz benden daha tecrubelisiniz bu konularda (:
  • aman kardeş hp alma da ne alırsan al. Ben aldım garantisi bittiği gibi arızalandı. Anakart değişimi için 500 den aşağı istemiyorlar. Öyle ölü gibi duruyor cihaz. Asus gibisi yok en kararlı cihazdır bence kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki_programmer

aman kardeş hp alma da ne alırsan al. Ben aldım garantisi bittiği gibi arızalandı. Anakart değişimi için 500 den aşağı istemiyorlar. Öyle ölü gibi duruyor cihaz. Asus gibisi yok en kararlı cihazdır bence kendisi.
    herkes asus diyor başka bişey demiyor2000tl fiyata alınabilicek en iyi performanslı laptop asus olucaktır sanırım .. (:
    ama asusun ekran kartı iyi sayılanlardanmış dedigim gibi ekran kartı benim için 2. plan bişeydir ona ramen yinede asus n61ja mı
  • quote:

herkes asus diyor başka bişey demiyor2000tl fiyata alınabilicek en iyi performanslı laptop asus olucaktır sanırım .. (:
    ama asusun ekran kartı iyi sayılanlardanmış dedigim gibi ekran kartı benim için 2. plan bişeydir ona ramen yinede asus n61ja mı

bırak ekran kartını anakarta bak. Gerçi laptoplarda ekran kartı anakarta entegredir. O yüzden asus öndedir. Çünkü kendi anakartlarını monte ediyor. Asus tan şaşma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki_programmer

quote:

bırak ekran kartını anakarta bak. Gerçi laptoplarda ekran kartı anakarta entegredir. O yüzden asus öndedir. Çünkü kendi anakartlarını monte ediyor. Asus tan şaşma derim.

Alıntıları Göster
    7200rpm ile 5400rpm arasında günlük kullanıcının anlayabilicegi derecede bir fark varmıdır bir arkadaşım onunda çok önemli oldugunu bana söylemiştide .. genelde bakılınca hep 5400 ama hp gibi bazı markaların modellerinde 7200 de görmek mümkün ..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.