Şimdi Ara

Samsung HT-D555 ve HT-D5550 Ev Sinema Sistemleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
14.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tagogel

selam bende 46 inç'lik samsung tv için bu modeli araştırıyorum. sıkıntı yaratan bir durum ile karşılaştınız mı , cihaz beklentilerinizi karşıladı mı. bu rakam'a bu sistem fena gözükmüyor çünkü... ayrıca cumartesi günü bostancı vatan'a almak için gittiğimde etiket fiyatının 1400 küsür tl olduğunu gördüm. %25 indirim ile 1100-1200 arası bir rakama geleceğini söylediler. siz nasıl 800'lü rakamlara alabildiniz , o da ayrı bir konu. eğer bu rakama olsaydı bende alırdım :(

Hocam ben geçen hafta cumartesi akşamı dudullu vatan'dan Samsung HT-D5550'yi 862 TL'ye aldım, yanlış ve/veya eksik bilgi yok, güvenebilirsin

Zaten cuma ve haftasonu boyunca internet sitesinde de ürünün %25 indirimli fiyatı, benim aldığım fiyat olarak gözüktü.

Kar'dan dolayı bir türlü cihazı kurduramadım, dün servis geliyoruz dedi, ben gidemedim bugün akşam servisi bekliyorum ama bu kez de onlar gelemeyebilirler.

Cİhazın kurulumu tamamlandığında müsait bir vaktimde 3D hariç diğer özelliklerini kabaca test edip ilk mesaja veya yeni bir konu açıp o konu altında yazmayı düşünüyorum

Yeni konu açarsam da bu konunun ilk mesajında linkini veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

selam bende 46 inç'lik samsung tv için bu modeli araştırıyorum. sıkıntı yaratan bir durum ile karşılaştınız mı , cihaz beklentilerinizi karşıladı mı. bu rakam'a bu sistem fena gözükmüyor çünkü... ayrıca cumartesi günü bostancı vatan'a almak için gittiğimde etiket fiyatının 1400 küsür tl olduğunu gördüm. %25 indirim ile 1100-1200 arası bir rakama geleceğini söylediler. siz nasıl 800'lü rakamlara alabildiniz , o da ayrı bir konu. eğer bu rakama olsaydı bende alırdım :(

Hocam ben geçen hafta cumartesi akşamı dudullu vatan'dan Samsung HT-D5550'yi 862 TL'ye aldım, yanlış ve/veya eksik bilgi yok, güvenebilirsin

Zaten cuma ve haftasonu boyunca internet sitesinde de ürünün %25 indirimli fiyatı, benim aldığım fiyat olarak gözüktü.

Kar'dan dolayı bir türlü cihazı kurduramadım, dün servis geliyoruz dedi, ben gidemedim bugün akşam servisi bekliyorum ama bu kez de onlar gelemeyebilirler.

Cİhazın kurulumu tamamlandığında müsait bir vaktimde 3D hariç diğer özelliklerini kabaca test edip ilk mesaja veya yeni bir konu açıp o konu altında yazmayı düşünüyorum

Bende 5550 yi almayı düşünüyorum. Cihaz hakkındaki görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. Kulanan olarak fikirleriniz benim için önemli. Saygılarımla. . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: mv720

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Bende 5550 yi almayı düşünüyorum. Cihaz hakkındaki görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. Kulanan olarak fikirleriniz benim için önemli. Saygılarımla. . . .

Merhaba,

Aşağıdaki linkte ilk izlenimlerimi bulabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=38842843&mpage=157

Detaylı bir inceleme yapamadım henüz, kurulalı 1.5 gün oldu :)

Detaylı inceleme yapabilirsem mutlaka buraya yazarım

• merhaba
    eaglemania bende de ayni sistem var c650 ve samsung ht d5550(bimeksten 975 e aldim) alali 1 hafta oldu kurulumu kendim yaptim evde digiturk ve atlanta var. laptopda pes2012 yi de denedim ozellikle matrix modu begendim oyunda ise 3d high modu cok guzel bir atmosfer yaratio.bluray disk ise mukemmel bir keyif.
    yasadigim tek sorun ise digiturk te kanal degistirdikten sonra yani yeni kanal acilmadan once TV ekraninin bir an yesil olmasi bunu ozellikle hd kanallar a gecis yaptigimda yapiyor neden boyle birsey yapiyor olabilir , atlanta da hic boyle bi sorun yasamadim.

Sistemin baglantisi su sekilde

digiturk>>>>>Hdmi ile Ht d5550 ye
    atlanta>>>>>Hdmi ile ht d 5550 ye
    ht d5550 ise >>>>>Hdmi ile TVnin hdmi/dvi girisine bagli.(tv nin diger hdmi girislerine takinca goruntu gelmiyor.sadece hdmi/dvi girisinde goruntu aliyorum,sebebini cozemedim)

ozetle sesi direk ht d5550 den alip goruntuyu TV den aliyorum ve gayet basarili calisio sadece dedigim gibi digiturk kanal gecislerinde anlik yesil ekranin cikmasi beni rahatsiz edio,receiver da sorun var mi diye denemek icin direk TV ye bagladim digiturk u ve yesil ekran sorunu olusmadi.Sorun digiturk u ht d5550 ye hdmi ile bagladigimda oluyor TV ye ve ses sistemine zarar verebilir diye dusunuyorum.goruslerinizi paylasirsaniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: resaet

merhaba
    eaglemania bende de ayni sistem var c650 ve samsung ht d5550(bimeksten 975 e aldim) alali 1 hafta oldu kurulumu kendim yaptim evde digiturk ve atlanta var. laptopda pes2012 yi de denedim ozellikle matrix modu begendim oyunda ise 3d high modu cok guzel bir atmosfer yaratio.bluray disk ise mukemmel bir keyif.
    yasadigim tek sorun ise digiturk te kanal degistirdikten sonra yani yeni kanal acilmadan once TV ekraninin bir an yesil olmasi bunu ozellikle hd kanallar a gecis yaptigimda yapiyor neden boyle birsey yapiyor olabilir , atlanta da hic boyle bi sorun yasamadim.

Sistemin baglantisi su sekilde

digiturk>>>>>Hdmi ile Ht d5550 ye
    atlanta>>>>>Hdmi ile ht d 5550 ye
    ht d5550 ise >>>>>Hdmi ile TVnin hdmi/dvi girisine bagli.(tv nin diger hdmi girislerine takinca goruntu gelmiyor.sadece hdmi/dvi girisinde goruntu aliyorum,sebebini cozemedim)

ozetle sesi direk ht d5550 den alip goruntuyu TV den aliyorum ve gayet basarili calisio sadece dedigim gibi digiturk kanal gecislerinde anlik yesil ekranin cikmasi beni rahatsiz edio,receiver da sorun var mi diye denemek icin direk TV ye bagladim digiturk u ve yesil ekran sorunu olusmadi.Sorun digiturk u ht d5550 ye hdmi ile bagladigimda oluyor TV ye ve ses sistemine zarar verebilir diye dusunuyorum.goruslerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Merhaba,

Hayırlı olsun, güle güle kullanın

Kurulumu neden kendiniz yaptınız ki? Servis gelip kurduğu zaman garantiyi de başlatıyor diye biliyordum ?

Hocam siz neden receiver'ları direk TV'ye bağlamayıp da D-5550 üzerinden görüntüyü TV'ye gönderiyorsunuz?

Bendeki sistemde, DMB800 HD cihazı HDMI ile TV'ye bağlı. Ses TV'den optik kablo ile ses sistemine geliyor. Yani bütün HDMI bağlantılarını TV'ye yapıp görüntüyü direk TV'den alarak sesi de optik kablo ile D-5550'ye aktarırsanız daha sağlıklı olacaktır diye tahmin ediyorum

Bu arada, digiturk cihazınız hangi marka? Vestel'ler sorunlu deniliyor. Humax HD'ler daha iyi deniliyor, belki bundan da kaynaklanıyor olabilir.

Bence siz bir de, benim dediğim bağlantı türü ile bağlayıp deneyin, sonucu da burada bildirin.

Kolay gelsin.

• merhaba
    garantinin o sekilde basladigini bilmiyordum acikcasi. Baglantiyi sizin dediginiz gibi yapinca duzeldi . ilk once optik ile baglamistim ama hdmi ile yapilan baglantinin en iyisi oldugunu ogrendim ama anladigim kadariyla uydu receiver lar icin cok da birsey farketmiyor.su an gayet guzel calisior tavsiyeniz icin tesekkur ederim
    bu arada dun laptop i hdmi ile ses sistemine baglayip 3d high modda oynadigimiz pes2012 inanilmaz keyifliydi cihazi almak isteyenlere siddetle tavsiye ederim.
  • quote:

merhaba
    garantinin o sekilde basladigini bilmiyordum acikcasi. Baglantiyi sizin dediginiz gibi yapinca duzeldi . ilk once optik ile baglamistim ama hdmi ile yapilan baglantinin en iyisi oldugunu ogrendim ama anladigim kadariyla uydu receiver lar icin cok da birsey farketmiyor.su an gayet guzel calisior tavsiyeniz icin tesekkur ederim
    bu arada dun laptop i hdmi ile ses sistemine baglayip 3d high modda oynadigimiz pes2012 inanilmaz keyifliydi cihazi almak isteyenlere siddetle tavsiye ederim.

Rica ederim.

Sorununuzun çözüldüğüne sevindim

pes2012'yi LCD TV'ye mi bağlayıp oynuyorsunuz? Yoksa laptop ekranında mı?

• lcd ye bagliyorum ps3 720p ile acarken laptop ile lcd de 1080p oynanabiliyor bu laptop da pesveya oyun oynamanin en guzel yanlarindan biri.
    bu arada digiturk de baglantiyi tv den yapmamam ragmen bazen yayin gidio ekran karincalaniyor ve yesilleniyor sanisim kutuda bir sorun var veya yayinda.surekli yapmiyor uzun sure devam ederse servis cagiracagim olmadi.
  • quote:

lcd ye bagliyorum ps3 720p ile acarken laptop ile lcd de 1080p oynanabiliyor bu laptop da pesveya oyun oynamanin en guzel yanlarindan biri.
    bu arada digiturk de baglantiyi tv den yapmamam ragmen bazen yayin gidio ekran karincalaniyor ve yesilleniyor sanisim kutuda bir sorun var veya yayinda.surekli yapmiyor uzun sure devam ederse servis cagiracagim olmadi.

Hocam laptopi hdmi ile ses sistemine bağlıyorum demişsiniz de ben o yüzden sordum pes'i lcd'de mi oynuyorsunuz diye.

laptopta da yine digikutu ve ps3'teki gibi, hdmi ile TV'ye bağlayın, TV zaten optik kablo üzerinden sesi ses sistemine aktaracaktır

laptop'ta pes 2012 keyfini 1080p olarak bende yaşıyorum, gerçekten çok güzel oluyo, ki ses sistemi ile daha da keyifli oluyordur (ben henüz ses sistemi bağlı iken oynayamadım)

• sanirim ses sisteminin hdmi girislerine fazla ihtiyac olmuyor optik kablo olayi cozuyor.
  • quote:

sanirim ses sisteminin hdmi girislerine fazla ihtiyac olmuyor optik kablo olayi cozuyor.

Aynen öyle hocam

optik kablo ile ses aktarımının yapıldığı konfigürasyonlarda ses sistemine HDMI ve/veya USB HDD bağlamaya gerek yok. Bu tür bağlantıları TV'ye bağlayıp TV'den ses by-pass edilerek ses sistemine aktarılacaktır
  • Sole bir durumla karsilastim laptop i lcd den baglayinca SES ayarlarinda sadece stereo secenegi cikiyor, SES sistemine bagladigimda ise 5.1 ve 7.1 aktif oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sole bir durumla karsilastim laptop i lcd den baglayinca SES ayarlarinda sadece stereo secenegi cikiyor, SES sistemine bagladigimda ise 5.1 ve 7.1 aktif oluyor.

Ses sistemindeki "matrix" ve 3D-High modları da mı işe yaramıyor? Hocam laptop'tan 5.1 ses içeren bir film açıp denediniz mi? Acaba PC tarafında HDMI ses ve/veya anakart ile ilgili bir ayar mı gerekiyor?

"5.1 filmdeki sesi bu konfigurasyonla (ses sistemi ve laptop hdmi ile bağlı, görüntü de ses sistemi üzerinden HDMI ile TV'ye aktarılıyor) sorunsuz alabiliyor musunuz" sorusunun cevabı önemli bizler için.

Hocam ben laptop ile TV'yi bağlamak için kullandığım HDMI kablo şuanlık ses sistemi ve tv arasında bağlı.

Yeni bir HDMI alıp laptop'i TV'ye bağlayıp PES 2012 oynadığımda ayarları bir de ben check edeceğim, sonucu buraya yazarım

• Arkadaşlar kafam karıştı iyice ya

Bendekiler,

HDMİ girişli laptop ( lcd tvye bağlayıp film izliyorum)
    Digi plus
    Lcd Tv

ve ses sistemi

bunların bağlantıları nedir tam olarak.
  • ses ayarlarindan kastim Nvidia control paneldeki ses ayari.laptopa ses sitemini surround olarak tanitmak icin.
    lcd den baglayinca 5.1 olarak gormuyor ses sitemine baglayinca goruyor. onun disinda ses siteminin kendi ses modlarinda hicbir sorun olmuyor hepsi kullaniliyor.

benim bildigim hicbir codec sorunu yasamamak icin ses siteminin usb si veya hdmi girisi kullanmak gerekiyor.uydu alicilar icin lcd baglantisi daha mantikli oluyor gercekten ama laptop dan oyun oynama veya ps3 veya usb den film izlemek icin ses siteminin hdmi girislerini kullanmak tecrube ettigim kadariyla daha iyi bir yontem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: máwci

Arkadaşlar kafam karıştı iyice ya

Bendekiler,

Digi plus
    Lcd Tv

ve ses sistemi

arkadaşlar soruma cevap verebeilir misiniz ?
  • quote:

ses ayarlarindan kastim Nvidia control paneldeki ses ayari.laptopa ses sitemini surround olarak tanitmak icin.
    lcd den baglayinca 5.1 olarak gormuyor ses sitemine baglayinca goruyor. onun disinda ses siteminin kendi ses modlarinda hicbir sorun olmuyor hepsi kullaniliyor.

benim bildigim hicbir codec sorunu yasamamak icin ses siteminin usb si veya hdmi girisi kullanmak gerekiyor.uydu alicilar icin lcd baglantisi daha mantikli oluyor gercekten ama laptop dan oyun oynama veya ps3 veya usb den film izlemek icin ses siteminin hdmi girislerini kullanmak tecrube ettigim kadariyla daha iyi bir yontem.

Hocam ben henüz laptop üzerinden HDMI ile TV veya ses sistemine bağlayıp 5.1 ses almayı denemediğim için yorum yapamıyorum.

Sizin yorumunuzun doğru olabileceğini düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: máwci

Arkadaşlar kafam karıştı iyice ya

Bendekiler,

Digi plus
    Lcd Tv

ve ses sistemi

Laptop haricindeki HDMI çıkışlı cihazlarını TV'ye bağlayın.

Laptop'ı HDMI çıkışı ile ses sistemine bağlayın.

Bu arada, TV ile ses sisteminiz arasında optik kablo olması gerekiyor

Siz kararsız kalmıştınız, hangi ses sistemini aldınız?
  • Sağolun hocam büyük ihtimal samsung ht-d550 alıcağım indirim bekliyorum sizce doğru karar mı?

ayrıca bu sistemi aldığımızda tüm kablolar içinden çıkıyor mu? optik hdmi vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi máwci -- 10 Şubat 2012; 20:53:06 >
  • takip.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.