Şimdi Ara

Samsung HT-D555 ve HT-D5550 Ev Sinema Sistemleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
14.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradaki yorumlara bakarakhaftasonu Vatan Bil. dan Samsung HT-D5550 aldım 862 TL ye. 1162 TL ye de LG HB906TAW(arka kolonlar kablosuz) vardı. Daha sonra Teknosada Samsung HT-C550 (DVD li)( ht-D5550 olmadığından dinleyemedim) ile LG HB906TA da aynı müzik dosyasını dinledim. Arada dağlar kadar fark vardı. Bass da LG çok iyi. Samsung ta titzler kötü ve ses açıldıkca bozulma daha da artıyordu. Morelim çok bozuldu. Doğru vatana gidip Samsung un sesini beğenmediğimi,LG HB906TAW almak istediğimi söyledim. Çalışan görevli HT-D5550 ün 550 den daha iyi olduğunu söylesede LG de karar kıldım.
    Çünkü HT-D5550 de arka kolonlar kablosuz olma özelliği olsada extra aparat almak gerekiyor. Hem bu aparatı bulamıyorsunuz bulsanızda fiyat LG ile aynı oluyor. Ayrıca LG de impedans 4ohm iken Samsung ta 3ohm. Son olarak ta 3D TV im LG idi uyum olsun diye LG de karar kıldım. Bu gün servis kuracak ve performansınI göreceğim. Görsel olarak Samsungu daha çok beğendiğimi de söylemeliyim. Alacaklara tavsiyem dinlemeden izlemeden asla bir ürün almayın. Başkalarının beğenisi yol gösterici olabilir ama kullanacak olan sizsiniz.

• htd 5550 aldım aşırı memnunum.ama wifi için alınan adaptör biraz süpriz olmasına rağmen beklentimi uçurdu.içerideki bilgisayarımdan blueray 5.1 filmlerimi hiç takılmadan salonda izleyebiliyorum.fakat apple kullandığımdan pc diks formatlarından pek anlamıyorum.500 gb lık bir 3.5'' HDD m var pc de ntfs yada mac teki formatları denedim usb yerine taktğımda tık yok.birde internet ile ilgili beklediğimi yide kırdı devirdi geçti cihaz fakat bir web browser beklerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychovsky

htd 5550 aldım aşırı memnunum.ama wifi için alınan adaptör biraz süpriz olmasına rağmen beklentimi uçurdu.içerideki bilgisayarımdan blueray 5.1 filmlerimi hiç takılmadan salonda izleyebiliyorum.fakat apple kullandığımdan pc diks formatlarından pek anlamıyorum.500 gb lık bir 3.5'' HDD m var pc de ntfs yada mac teki formatları denedim usb yerine taktğımda tık yok.birde internet ile ilgili beklediğimi yide kırdı devirdi geçti cihaz fakat bir web browser beklerdim.

hayırlı olsun güle güle kullanın.

film izlerken kurşun sesi bir yerden yürüyüş sesi biryerden gibi bir atmosfer oluşuyormu?
  • of hemde nasıl:) kedim ayrı yere ben ayrı yere bakıyoruz.
  • quote:

htd 5550 aldım aşırı memnunum.ama wifi için alınan adaptör biraz süpriz olmasına rağmen beklentimi uçurdu.içerideki bilgisayarımdan blueray 5.1 filmlerimi hiç takılmadan salonda izleyebiliyorum.fakat apple kullandığımdan pc diks formatlarından pek anlamıyorum.500 gb lık bir 3.5'' HDD m var pc de ntfs yada mac teki formatları denedim usb yerine taktğımda tık yok.birde internet ile ilgili beklediğimi yide kırdı devirdi geçti cihaz fakat bir web browser beklerdim.

merhaba
    wifi için aparatı nereden ve kaça aldınız ?
    Kullanışlımı?
    teşekkürler..
  • Birde kablosuz bağlantı dahili mi
    yoksa aparat almak zorundamıyız.
  • vatanda%20 ile 89 a aldım aparatı usb.bu sistemin dlna(diğer wireless kullanan cihazlarla ses goruntu ve foto alışverişi) ve smart hub özelliği (samsun apps ve film kiralama ) için şart.vatanda 860 tl idi fakat stokta diğer arkadaslar yokken bişekilde almışlar şans:) ben samsung bayisinden kutup tan aldım ankarada yenimahallede bir avm den 1000 tl ye bulabildim.ilkbaşta biraz pahalı geldi ama deydi bir sıkıntım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dHmann

Buradaki yorumlara bakarakhaftasonu Vatan Bil. dan Samsung HT-D5550 aldım 862 TL ye. 1162 TL ye de LG HB906TAW(arka kolonlar kablosuz) vardı. Daha sonra Teknosada Samsung HT-C550 (DVD li)( ht-D5550 olmadığından dinleyemedim) ile LG HB906TA da aynı müzik dosyasını dinledim. Arada dağlar kadar fark vardı. Bass da LG çok iyi. Samsung ta titzler kötü ve ses açıldıkca bozulma daha da artıyordu. Morelim çok bozuldu. Doğru vatana gidip Samsung un sesini beğenmediğimi,LG HB906TAW almak istediğimi söyledim. Çalışan görevli HT-D5550 ün 550 den daha iyi olduğunu söylesede LG de karar kıldım.
    Çünkü HT-D5550 de arka kolonlar kablosuz olma özelliği olsada extra aparat almak gerekiyor. Hem bu aparatı bulamıyorsunuz bulsanızda fiyat LG ile aynı oluyor. Ayrıca LG de impedans 4ohm iken Samsung ta 3ohm. Son olarak ta 3D TV im LG idi uyum olsun diye LG de karar kıldım. Bu gün servis kuracak ve performansınI göreceğim. Görsel olarak Samsungu daha çok beğendiğimi de söylemeliyim. Alacaklara tavsiyem dinlemeden izlemeden asla bir ürün almayın. Başkalarının beğenisi yol gösterici olabilir ama kullanacak olan sizsiniz.

kafam karıştı tam ht5550 alma arefesindeyken. wifi aparatı bulmak zor mu gerçekten ?

• Oturduğunuz yerdeki Samsung servisinden ilgili aparatların varlığını ve fiyatını öğrenip hesabınızı ona göre yapın derim. Ayrıca kullanan arkadaşlardan performansını öğrenmeye çalışın.
  • modemim kablosuz (pirelli)
    tv de dahili alıcı var (46D6500)
    bilgisayarla allshare ile rahat bağlantı kuruyor
    sistem HT-D5550
    1 tb harici diskten ses sistemine veya tv ye bağlantı yaparak bütün filmleri izleyebiliyorum
    5+1 bütün kolonlardan harika sesleri bütün tv kanallarından alabiliyorum
    TRT HD de ses daha da güzel oluyor
    sesi 1/4 den fazla açmak mümkün değil (komşular)
    arka kolonların kablosu 10 m.
    2 kabloda aynı yerden duvar kenarından geçti sorun olmadı
    usb aparata hiç gerek duymuyorum
    bunu neden aldın diyen eşim şimdi tv nin sesini ses sisteminden dinliyor
    vatan kampanyasından ses sistemi+hdmı kablo+optik kablo=897 tl 10 taksite aldım
    bu fiyata bu özellikler bana uygun geldi
  • arkadaşlar ben de son vatan indiriminden ht-d5550 modelini aldım, ancak teşhir veya iade ürün olup olmadığından emin değilim, ambalajlar tamdı,jelatinler falan önümde açıldı...ancak hoparlör yüzeylerinde yüzeysel izler var-parmak izi gibi- , malzemeden dolayı falan mıdır, nasıl anlarım? blu ray disk de yok elimde alıp denemedim oynatıcısını...özellikle dikkat edilecek bi şeyi var mı sıfır ürün olup olmadığını anlamak için?

bir sorum da şu , notebookdaki filmleri(720p, 1080p) direk hdmi den tv ye bağlayıp izliyordum bu set olmadan...şimdi de buna bağlayıp izlenebilir mi 5+1 destekli filmler? yoksa media player mı gerekir hd ses alabilmem için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: máwci

Sağolun hocam büyük ihtimal samsung ht-d550 alıcağım indirim bekliyorum sizce doğru karar mı?

ayrıca bu sistemi aldığımızda tüm kablolar içinden çıkıyor mu? optik hdmi vs.

Hocam bence doğru karar

Ama yine de bass'lardan veya tiz'lerden memnun olmadım diyen arkadaşlar var (teknomarketlerde test etmek suretiyle).

Ben ise gayet memnunum.

Bir kişinin beğendiğini başka bir kişi beeğenmeyebilir, gayet normal bir durum bu

Bence siz de % 100 kararı vermeden önce test edin.

Optik ve hdmi kabloları içinden çıkmıyor.

Belkin 1,5m optik cable'ı %18 indirim ile 19 TL'ye aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tplav

arkadaşlar ben de son vatan indiriminden ht-d5550 modelini aldım, ancak teşhir veya iade ürün olup olmadığından emin değilim, ambalajlar tamdı,jelatinler falan önümde açıldı...ancak hoparlör yüzeylerinde yüzeysel izler var-parmak izi gibi- , malzemeden dolayı falan mıdır, nasıl anlarım? blu ray disk de yok elimde alıp denemedim oynatıcısını...özellikle dikkat edilecek bi şeyi var mı sıfır ürün olup olmadığını anlamak için?

bir sorum da şu , notebookdaki filmleri(720p, 1080p) direk hdmi den tv ye bağlayıp izliyordum bu set olmadan...şimdi de buna bağlayıp izlenebilir mi 5+1 destekli filmler? yoksa media player mı gerekir hd ses alabilmem için?

Bende parmak izi değil de sanırım paketlemeden dolayı toz zerrecikleri vardı cihazın, uyduların vs yüzeyinde ve silince de çıktı.

Ayrıca teşhir ürünü olup olmadığını firmaya sordunuz mu? Teşhir ise teşhir olduğunu söylüyorlar zaten.

Extra Media player'a gerek yok Samsung c650 serisi TV'nin media player'ının oynatmadığı ( High Level 5.1 gibi bi ismi vardı tam hatırlayamadım ) video dosyalarını da oynatan player'a sahip

• Arkadaşlar HT-D5550 paylaşımları için yeni konu (ana konu) açtım, paylaşımlarımıza oradan devam edebiliriz

http://forum.donanimhaber.com/m_57758698/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57758698
  • quote:

of hemde nasıl:) kedim ayrı yere ben ayrı yere bakıyoruz.

o kadar etkili yani, kısa bir zaman içinde hemen bir yerde sesini dinlemeliyim.

• giriş çıkışlarımı yazdım.
    hangi şekilde en sağlıkı bağlantıyı sağlarım?

mantığım her hdmi yi tv ye ordan da optikle AV rec.(ht-d5550) in digital outuna yonlendirmekti fakat
    guzel verim alamadım.

tum hdmi leri av rec e bağladım buseferde receiver içerisinden switch gerekli oldu
    5.1(ht-d5550) de TV de samsung olduğundan anynet kullanıyorum.tek kumanda ile.

biyerde birşeyleri yanlış takıyorum ama nedir. yolgosterirseniz sevinirim.
    teşekkürler.

Samsung HT-D555 ve HT-D5550 Ev Sinema Sistemleri
  • selam,

D smart hd kullanmaktayım, bu cihazı almam ve doğru bağlantı yapmam durumunda mevcut görüntü ve ses kalitesinde göz ile görünür bir fark olur mu? kullanan arkadaşların bilgi ve tecrübelerine.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tagogel

selam,

D smart hd kullanmaktayım, bu cihazı almam ve doğru bağlantı yapmam durumunda mevcut görüntü ve ses kalitesinde göz ile görünür bir fark olur mu? kullanan arkadaşların bilgi ve tecrübelerine.....

güncel...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.