Şimdi Ara

Samsung HT-D6750W ilk İzlenimler , Sorunlar ve Çözümleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
10.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bluray 300 filmini izledim orjinal BD muhtesem gercekten.
    BD 'lerin mkv'ye üstünlüğünü bizzat gördüm ki bende 1080p 300 filmi de var mkv formatında.

DTS surround konusunda bluray mkv filmleri ezip geçiyor kanımca.

Bu arada yeni bir problem le karşılaştım , bluray orjinal çift katmanlı 50gb boyutlarında film indirdim bir iki adet ancak hdd'den BD.iso şeklinde samsung bluray player görmedi ayrıca klasör olarak hdd'den bağladığımda görmesine ragment mts dosyalarını tek tek sırayla acmaya calıstı ve hata verdı.

BLURAY BD.İSO ORJİNAL FİLMLERİ HDD'DEN NASIL OYNATABİLİRİM SAMSUNG BLURAY PLAYERIMA HDD Yİ BAGLAYARAK ?
    lAPTOP , PC İLE HDMİ DEMEYİN BLURAY PLAYER'IMIN KENDİSİNİN FİLMİ OYNATMASINI İSTİYORUM !

MEDİA PLAYER ALMADAN UCUZ BİR ÇÖZUMU VAR MIDIR ?
    USB İLE BLURAY PLAYERİMA HDD'Yİ BAGLAYARAK İZLEYEMEZ MİYİM BD.SİO YA DA BD DOSYALARINI ?

• quote:

Orijinalden alıntı: frostburn

Bluray 300 filmini izledim orjinal BD muhtesem gercekten.
    BD 'lerin mkv'ye üstünlüğünü bizzat gördüm ki bende 1080p 300 filmi de var mkv formatında.

Bu arada yeni bir problem le karşılaştım , bluray orjinal çift katmanlı 50gb boyutlarında film indirdim bir iki adet ancak hdd'den BD.iso şeklinde samsung bluray player görmedi ayrıca klasör olarak hdd'den bağladığımda görmesine ragment mts dosyalarını tek tek sırayla acmaya calıstı ve hata verdı.

BLURAY BD.İSO ORJİNAL FİLMLERİ HDD'DEN NASIL OYNATABİLİRİM SAMSUNG BLURAY PLAYERIMA HDD Yİ BAGLAYARAK ?
    lAPTOP , PC İLE HDMİ DEMEYİN BLURAY PLAYER'IMIN KENDİSİNİN FİLMİ OYNATMASINI İSTİYORUM !

USB İLE BLURAY PLAYERİMA HDD'Yİ BAGLAYARAK İZLEYEMEZ MİYİM BD.SİO YA DA BD DOSYALARINI ?

hocam zaten mkv dediğiniz ripden ibaret nekadar boyutu realesi iyi olursa olsun orjin kadar olamaz ama çok iyi riplerde yok değil neredeyse orjinine yakın hatta farkı anlamak bile çok güç ama boyutları itibariyle pek tercih edilmiyor bir kere zaten ses görüntü kalitesi istiyorsanız 10gb ve üstüne çıkacaksınız altı blu-ray yanında fiyasko upscalingden iyi
    öte yandan samsungun son serilerini gerçekten beğeniyorum compakt sistemlere göre başarılı sistemler çıkarmaya başladılar ses konusunda compakt sistem olarak baz alırsak başarılı diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuxeses -- 3 Şubat 2012; 23:43:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

quote:

Orijinalden alıntı: frostburn

Bluray 300 filmini izledim orjinal BD muhtesem gercekten.

hocam zaten mkv dediğiniz ripden ibaret nekadar boyutu realesi iyi olursa olsun orjin kadar olamaz ama çok iyi riplerde yok değil neredeyse orjinine yakın hatta farkı anlamak bile çok güç ama boyutları itibariyle pek tercih edilmiyor bir kere zaten ses görüntü kalitesi istiyorsanız 10gb ve üstüne çıkacaksınız altı blu-ray yanında fiyasko upscalingden iyi
    öte yandan samsungun son serilerini gerçekten beğeniyorum compakt sistemlere göre başarılı sistemler çıkarmaya başladılar ses konusunda compakt sistem olarak baz alırsak başarılı diyebilirim

Evet ben de şu an zaten 16gb 'a kadar dual mkv filmlerle ilgileniyorum ama ses açısından bluray film izlemek istiyorum.
    Bu açıdan bu soruma halen cevap arıyorum :

Yukarda yazdıgım gibi ;

..bluray orjinal çift katmanlı 50gb boyutlarında film indirdim bir iki adet ancak hdd'den BD.iso şeklinde samsung bluray player görmedi ayrıca klasör olarak hdd'den bağladığımda görmesine ragment mts dosyalarını tek tek sırayla acmaya calıstı ve hata verdı.

• cihaz iso dosyası açmıyor/uyumlu değil.
    yukarıda bir arkadaş mts uzantılı dosyaları açmıyor demiş ki, cihaz sadece ts uzantılı dosyaları açabiliyor.
    benim de bir sorum olacak, bluray player el kitabına göre sadece fat16 ve fat32 destekliyormuş. ntfs formatlı hdd bağlayan oldu mu?
    yukarda 50gb blu ray izosunu cihazın gördüğü fakat oynatamadığı yazılmış. bu durumda fat32de 2gb dosya sınırı var olduğuna göre cihazın ntfs desteklemesi lazım ama deneyen birinden cevap istiyorum. kitapçık böyle bir destekten bahsetmemiş.
    bunlar dışında ses sistemi ve üstün bir blu ray oynatıcıyı içerdiği için güzel bir sistem.
    plazma tvmi aldım, bu seti de alırsam sistemim tamamlanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdil

cihaz iso dosyası açmıyor/uyumlu değil.
    yukarıda bir arkadaş mts uzantılı dosyaları açmıyor demiş ki, cihaz sadece ts uzantılı dosyaları açabiliyor.
    benim de bir sorum olacak, bluray player el kitabına göre sadece fat16 ve fat32 destekliyormuş. ntfs formatlı hdd bağlayan oldu mu?
    yukarda 50gb blu ray izosunu cihazın gördüğü fakat oynatamadığı yazılmış. bu durumda fat32de 2gb dosya sınırı var olduğuna göre cihazın ntfs desteklemesi lazım ama deneyen birinden cevap istiyorum. kitapçık böyle bir destekten bahsetmemiş.
    bunlar dışında ses sistemi ve üstün bir blu ray oynatıcıyı içerdiği için güzel bir sistem.
    plazma tvmi aldım, bu seti de alırsam sistemim tamamlanacak.

Bazi yanlis anlasilmalar var duzelteyim:

NTFS formatli eksternal hdd'den 25 gb 1080p mkv formatli film oynatiyor.

Bluray ve dvd isolari gormuyor.

bluray performansi bence muhtesem mkv formatli film izleyen birine tavsiye etmem.
    Ama bluray ve mkv arasinda goruntuden ziyade surround ses farki var ciddi boyutta.
    Tek tek kolonlardan ayri sesleri ayirt edebiliyorsunuz blurayden izlerken.

avr - media player toplamak daha mantikli.

media player alirken de bluray 3d iso destekleyen alinmali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostburn -- 19 Şubat 2012; 17:37:19 >

• Bugün neredeyse alıyordum bimeksteki indirimden nasip olmadı. işlem onayı sırasındaki hatadan sonra kartın durumuna bakacaktım araya işler girdi. kartın sorununu düzelttim, bir baktım stok bitmiş.
  • quote:

Bugün neredeyse alıyordum bimeksteki indirimden nasip olmadı. işlem onayı sırasındaki hatadan sonra kartın durumuna bakacaktım araya işler girdi. kartın sorununu düzelttim, bir baktım stok bitmiş.

Her iste bir hayir vardir derler ben yine tekrarliyorum bluray disk ile izleyecekseniz on planda oneriyorum , mkv filmlerde samsung 6 serisi tvler ile de izlenebiliyor.
    AVR sistem de haklisiniz biraz tuzlu olabiliyor tum bilesenleriyle.
    Hayirlisi olsun diyelim.

Ben samsung istanbul forum istanbuldan world karda 10 taksit 1900 tlye satin almistim kampanyasi vardi ama biraz indirim yaparlar belki konusursaniz.
  • 1500 tl idi.
  • quote:

1500 tl idi.

Hmm..arkadaki wireless dekoder dahil miydi ?
    o fiyata dekodersiz ben de bulmustum.

Eger dekoder dahil ve teşhir ürünü değilse gerçekten iyi fiyatmış.
  • bimekste ht d6750w diyor (internet üzerinden sipariş verecektim.ürünü görme imkanım yoktu)
    ben de ht d5550 aldım ve swa 5000 ekledim ona. 7.1 yerine 5.1 olacak sistemler arasında başka bir fark yok.
    umarım iyi etmişimdir.
  • internetten almak mantikli degil teshir urun ya da seri sonu diyor ve muhtemelen teshirdir.

bence iyi yapmissiniz hayirli olsun.
  • Gene görerek alamadım.
    gelen ambalajdan anlaşılır teşhir mi değil mi. zaten servisi çağıracağım onlar kuracak en azından onları önünde açılsın paket.
    ht d5550 975 tlye aldım.
    bir de swa5000 ısmarladım başka bir yerden. 6750w nin 7.1 yerine 5.1 olarak herşeyi aynı oldu.
    dün manisadaki bimeksten bir hdmi kablo aldım. o sırada aklıma geldi ht 6750w diğer mağaza stoklarından gelir mi diye sordum.gelir dediler.
    ama baktılar ki stoklar hep tek. yani teşhir idi büyük ihtimal.bozmadım siparişimi bu yüzden.
    bir de hd receiver alacağım onu da bu ev sinema sistemine bağlayacağım. toplam 2 kumandam olacak. ht kumandam tvye de hükmedecek. ama hiç bir uyduda hdmi cec destekli yazmıyor o da olsa tek kumanda yetecekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdil -- 22 Şubat 2012; 10:57:48 >
  • tekrar hayırlı olsun iyi fiyat.
  • Android Telefonlar için Samsung Remote uygulaması ile telefonunuzu kumanda olarak kullanabiliyorsunuz.
  • Androidli cep telefonum yok maalesef.
    dün akşam tv (51d550) ve ht 5550kurulumu yaptık deneme amaçlı servis geldi. kalibrasyonu yapmadık. denedik ve kutuya kaldırdık.
    aldığım kablodan dolayı 1080p de parazit oldu. servisin getirdiği kabloda sorun çıkmadı.
  • iyi gunler arkadaslar elimde samsung 46 C 650 model lcd bulunmakta . elimdede mkv ve divx formatında dublaj filmler mevcut,bu ses sisteminide vatan bilgisayarda 1379 tl buldum önerirmisiniz
  • Sistemi yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum.
    TV'yi ve sistemi ilk açtığımda default olarak HDMI1'den açılmasını istiyorum ama direk seçim ekranına geliyor, bunu ayarlamanın yolu yok mu acaba?
    İlk kurduğumda sesi değiştirdiğimde veya 3D sound'u değiştirdiğimde TV ekranında yazıyordu, şimdi ise yalnızca ses sisteminin ekranında yazıyor.
    3D sound ve vertical sound olarak yaptığım ayarlar her zaman aynı kalmıyor. Kimi zaman sistemi ve tv'yi açtığımda ayarlarım değişmiş oluyor.
    Benzer durumlarla sizde karşılaşıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drib

iyi gunler arkadaslar elimde samsung 46 C 650 model lcd bulunmakta . elimdede mkv ve divx formatında dublaj filmler mevcut,bu ses sisteminide vatan bilgisayarda 1379 tl buldum önerirmisiniz

ht d6570w ise çok iyi fiyat. teşhir değilse tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cherqes

Sistemi yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum.
    TV'yi ve sistemi ilk açtığımda default olarak HDMI1'den açılmasını istiyorum ama direk seçim ekranına geliyor, bunu ayarlamanın yolu yok mu acaba?
    İlk kurduğumda sesi değiştirdiğimde veya 3D sound'u değiştirdiğimde TV ekranında yazıyordu, şimdi ise yalnızca ses sisteminin ekranında yazıyor.
    3D sound ve vertical sound olarak yaptığım ayarlar her zaman aynı kalmıyor. Kimi zaman sistemi ve tv'yi açtığımda ayarlarım değişmiş oluyor.
    Benzer durumlarla sizde karşılaşıyor musunuz?

Aslında bunun bır yolu vardı ama tv ve bd yı nasıl acıtıgınız ıle alakalı yanı hangı srıayla.Bazen sadece bd yı amanız tvyi de aktif ediyor ve direkt hdmi1 ile çalışıyor ama ben de tam bilmiyorum çok da takılmıyorum tv source'dan hemen değiştirebilirsiniz kumandadan.

Ses ayarları evt değişiyor ve eğer tv 'ye takılı bir hddden ya da dijitürkten izliyorsanız tv'de 3d sound diye yazmaz ama BD ekranında yazar burda bir sorun yok , endişelenmeyin.

• Bugun ben de bu ürünü aldım 1600 TL'ye ürünü evime kadar getirip kutusunu açıp kuracaklar.

Umarım herşey beklediğim gibi olur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.