Şimdi Ara

Samsung HT-D6750W ilk İzlenimler , Sorunlar ve Çözümleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
10.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.Evet fiyat olarak şu anda daha tatmin edici düzeye inmedi, hala 2000 TL civarında veya üzerinde geziyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • manolpan M kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar iyi bayramlar. Samsung HT-D6750W modeli var fakat bu ürünün bluray pleyer ı yok.7+1 hoparlörleri var. player olarak ürüne ne almalıyım.ne önerebilirsiniz.700 tl ye blu player siz alınması mantıklımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anto0707

arkadaşlar iyi bayramlar. Samsung HT-D6750W modeli var fakat bu ürünün bluray pleyer ı yok.7+1 hoparlörleri var. player olarak ürüne ne almalıyım.ne önerebilirsiniz.700 tl ye blu player siz alınması mantıklımı.

player dedigin ortadaki slim kasa bluray soktugun kutu mu yok anlamadım.

o olmadan hoparlorler zaten calısmaz.
  • arkadaslar bende 55es7000 led tv var bende max750tl ses sistemi istiyorum film ve lig tv öncelikli olacak filmleri genelde hdd den izliyorum veya bilgisayar tv ye baglı izliyorum sadece hoparlor yeterli olurmu yoksa bluray player falanda gereklimi bu konulara biraz yabancıyım önerilerinizi bekliyorum....
  • bu ses sisteminin kumandasını nereden bulacağım hangileri uyumlu elimde aynından var kumanda olmadığı için kurcalayamıyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.