Şimdi Ara

SAMSUNG HT-F4200 Önerir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Samsung 40F6270 LED TV almış bulunmaktayım. Bununla birlikte optik veya hdmi bağlantılı bir bluray ev sinema sistemi alıp 1080p filmleri yüksek kalitede sesli izlemek istiyorum. Oda tipi olacağı için 2+1'in yeterli olacağını düşünüyorum zaten BLURAY destekli ev sinema sistemleri içinde uygun fiyatı olan bir tek bu ürünü bulabildim. Sizce doğru bir tercih yapmış olabilir miyim yoksa başka alternatiflere yönelmem mi gerekir?

Samsung HT-F4200
    http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/home-theater/3d-blu-ray-home-cinema-system/HT-F4200/TK

• cevap verebilecek olannnn???
  • 2+1 ile bluray filmlerde randiman alinamadigi gibi duymak istediginiz sesler hep eksik kalacak en azindan samsung 5+1 in hesaplisini tercih edin hedefiniz sinema sistemi sonucta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Togay

2+1 ile bluray filmlerde randiman alinamadigi gibi duymak istediginiz sesler hep eksik kalacak en azindan samsung 5+1 in hesaplisini tercih edin hedefiniz sinema sistemi sonucta.

peki 5+1 DVD olanlar bluray için yetersiz olur değil mi? sonuçta bluray destekli 5+1 sistem almam gerekli olduğunu düşünüyorum doğru mu?
  • Kesinlikle. Çağın yeniliklerine uyum sağlamak ve yüksek çözünürlük film izlemek için
    en azından samsung bluray ev sinema sistemi almak lazım en ucuz seçeneği olsa dahi.
    Teknosa turuncu indirimlerinde taksit seçeneği alımı kolaylaştıracaktır.
  • quote:

Kesinlikle. Çağın yeniliklerine uyum sağlamak ve yüksek çözünürlük film izlemek için
    en azından samsung bluray ev sinema sistemi almak lazım en ucuz seçeneği olsa dahi.

Sonunda tavsiyene uyarak samsung 3D BLURAY 5.1 HT-F4500 aldım teknosa'dan 479 tl'ye ve hdmi kabloyla bağladım , 1080p filmler led tvde görsel ve işitsel şölene dönüştü teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TG07 -- 11 Eylül 2013; 13:15:53 >

• Hayırlı olsun. Memnuniyetinizden şüphem yoktu. Benim eski sony s300 bluray player da 3d özelliği yoktu ve hesaplı fiyatı var diye
    1 saat kadar önce aşağıdaki samsung BD-D5500tk siparişini verdim.
    http://www.n11.com/samsung-bd-d5500tk-blu-ray-disc-oynatici-P15007653
    İyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TG07

quote:

Kesinlikle. Çağın yeniliklerine uyum sağlamak ve yüksek çözünürlük film izlemek için

Sonunda tavsiyene uyarak samsung 3D BLURAY 5.1 HT-F4500 aldım teknosa'dan 479 tl'ye ve hdmi kabloyla bağladım , 1080p filmler led tvde görsel ve işitsel şölene dönüştü teşekkürler

Merhabalar,
    Ürününüzü iyi günlerde kullanın. Ben de SAMSUNG HT-F4500 almak istiyorum. Nasıl, üründen memnun musunuz? Yerim dar olduğu için ben de bu ürünü alayı düşünüyorum. Sesin netliği ve kalitesi önemli. Evde sinama keyfini veriyor mu? DTS vb. filmlerde 3d ses deneyimi iyi mi? Zaman ayırıp cevap yazabilirseniz çok memnun olurum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.