Şimdi Ara

SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
46
Favori
20.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Otomatik güncellemeden gitmiş benim soundbar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zknmr kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak sorun neydi yenisiyle değişim oldu. Güncelleme yapıldıktan sonra soundbar hiç çalışmadı mı ? Çünkü bende de otomatik güncelleme açıktı burda okuduktan sonra kapattım ama şu an güncelleme yapıldı mı yapılmadı mı bilmiyorum yani

• hakandnzhn H kullanıcısına yanıt

Güncelleme bazı soundbarları kullanılamaz hale getirdi. Smartthings uygulaması ile bakın bakalım sürümünüz nedir. 1016.0 üzeriyse ve hala çalışıyorsa siz de sorun yok demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahraman.E kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım 1016.0 olarak gözüküyor güncelleme yapmamış demek ki

Ne olur ne olmaz kapatın oto güncellemeyi

• Arkadaşlar bunlar woofer altına olur mu. Bi fayda sağlar mı.
    SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ

Bunlar sehpahalar içindir. Hoparlör sehpahalar üzerinde konulduğunda kullanılır. Örneğin arka kitleri koyacağınız sehpahalar için kullanılabilir. Subwoofer'lar zemine konulur ve altında kauçuk papuçlar mevcuttur; direkt o şekilde kullanılır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AKA_33 kullanıcısına yanıt

otomatik yapmış, zaten sabah kalktığımızda kullanılamıyordu. toplamda 1 haftada sorunu çözdüler.

güncelleme otomatik yaptı sanırım, sabah kalktığımızda açma kapama tuşu hariç hiç bir şekilde çalışmıyordu. resetleme vs hepsi denendi yine çalışmayınca servis çağırdık uzatmadan hallettiler

Anladım hocam bu olaylardan sonra otomatik güncellemeyi kapattım zaten benimki yapmamış henüz :)

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

eve yeni kutu getirdiler hatta çalışsaydı elindeki yenileride hediye bırakacaklardı ama dediğin gibi çalışmadı onlard yeni kutudan çıkarıp kurdular bende kalan eskileri alıp gittiler. + olarak HDMI kablo yu hediye olarak bıraktılar

Ana bar değişince diğerlerininde uyumlu olması için bir ayar vardı ama onu yapacak TR de az servis vardır.
    Keşke hediye olarak bıraksalardı eski sistemi :) hdmi kablo kaliteli bu arada olsun bari oda iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 23 Mart 2025; 1:28:18 >
    Uzun güç kablolarınıda isteseydiniz keşke, prizler uzakta olunca ihtiyaç oluyor 🙂...

• Arkadaşlar. Ayaklar geldi lakin şimdi de hoparlörleri konumlandıracağım yere uzun güç kabloları bile kısa geldi. Nasıl yapayım araya ara kablo mu bağlayayım yoksa güç kablolarının daha uzunları var mı.

Yeteri ölçüde minimum 1.5mm kalınlığında kablo alıp hoparlörlere kadar çekip uçlarına dişi fiş takabilirsin. Ben öyle planladım alırsam. Ana prizden hoparlörlere kadar çekicem 2li fiş bağlicam. Sonra sağ ve sola tekrar kablo çekip takıcam. Güzel kablo güzel fişle işi çözersin en eko yolu budur

• MEMATİ kullanıcısına yanıt

Orjinal uzun kablosu satılmıyorsa mecbur öyle yapıcaz artık.

Basit bişey çok önemli degil çözümü var

• quote:

Orijinalden alıntı: soldier_x

Merhabalar. Cihaz alınalı 2.5 ay oldu bugün subwooferın kıvrımlı köşelerinde şişmeler olduğunu fark ettim. Birkaç defa kuru bezle silindi onun dışında sıvı teması kesinlikle olmadı. Güneşe maruz kalmıyor. Neden olmuş olabilir fikri olan aynı sorunu yaşayan var mı? Samsung garanti kapsamında bir çözüm sunabilir mi ?

SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ

Konuyu şikayetvar'da paylaşmam sonucunda samsung genel merkezden arayıp sorunu hızlı bir şekilde çözdüler (yeni subwooferla değişim yapıldı). Bilgi amaçlı paylaşıyorum.

• soldier_x kullanıcısına yanıt
    Yenisini tanıtırken sıkıntı yaşadı mı servis?

• soldier_x kullanıcısına yanıt
    Sevindim hayırlı olsun. Samsung servisini seviyorum ilgililer

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.