Çok teşekkür ediyorum. Şimdi eve geldim. Soundbar açılmış çalışıyor ama sanki ses te bi azalma var gibi. Daha resetlemedim. Oto güncellemeyi kapattım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ (24. sayfa)

-
-
Seste azalma hissi bende de bir kaç gündür var gibi ama herhalde bana öyle geliyor diyip çok şey yapmamıştım. Şu an sizde aynı şeyi söyleyince ama bir sorun mu oldu diye düşündüm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet maalesef bir şey var. 15 te evi inleten alet 20de eh işte oluyor 😔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 te kullandığın film ve ses aynımı peki.
Xbox one x te 15 açmak bende tv kendi oynatıcı ile 19 20 açmak gibi mesela
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her şeyi aynı yapıyorum. Sadece sistemin yönü değişti karşı duvara aldım böyle oldu. Ama yukarıda da dediğim gibi ekranda uzun bir süre update yazdı öylece bırakıp işe gittim geldim kendi kendine açılmış ama ses te düşüklük var. Şimdi resetledim smartthings uygulamasını da kaldırdım ama yine düşük.
Bu sehpadan memnun musunuz peki yüksekliği falan uygun mudur kullanım için
Gelişmiş ses ayarlarındaki geliştirmeler ya da SpaceFit, Night Mode falan aktif olmuş olabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 19 Mart 2025; 21:22:48 >
Spacefit bende aktif olarak duruyor. Bunun zaten aktif olması gerekmiyor muydu bayadır böyleydi diye hatırlıyorum yeni yaptığım bişey değil yani
Space fit aktif gece modu değil
Biraz önce Samsung genel merkezden aradılar. Q990D cihazın değişimi onaylandı. Birkaç gün içinde servisten sizi arayacaklar dediler. Umarım en geç önümüzdeki hafta içinde teslim alabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 20 Mart 2025; 10:55:55 > -
Değişim kararı çıkmasına sevindim, geçmiş olsun hocam.
Hayırlı olsun Güzel sonuç gelmiş :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Sağolun hocam.
-
Teşekkürler hocam. Sağolun.
-
Hoparlörler rahat sığdı hatta sehpa daha bile dar olabilirmis, yüksekliği 55 diye hatırlıyorum Boyutları Trendyol da vardı sizin boyunuz ve koltugunuzun yüksekliğine göre karar vermenizi oneririm
-
Şöyle bir şey var elimde. Bunlarla ayak yapabilir miyim acaba bir fikri olan var mı.
olmaz gibi sanki. yani olursa da cok uydurma olur şahsi fikrim.
-
Yarıdan bölünebiliyor. Ya bana ayak lazım hala bulamadım. Sehpa falan olmuyor hoparlör ayağı lazım.
Sadece benden sounbarı almışlardı bugün sıfır kutu getirip yenisi ile herşeyi değiştirdiler
Hauırlı olsun, yenni güncellemeyi yapmış mıydınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X